Att inte vara för snabb att döma...

Ida hade ett aproligt inlägg med reklamsnuttar som handlar om att man inte ska döma för tidigt... Kolla in det! Dessutom inspirerade just den frasen till dagens första inlägg.

*************************************************************************

HUR kommer det sig att Storsan ofta råkar hamna mitt i de mest sjuka saker?


Ibland gäller det bara småsjuka saker som att ramla på kullerstenstorg i Malmö och det ropas ut i megafon - eller att leka jordfräs efter hundar och bryta revben och fötter.

Ibland handlar det om helsjuka saker som att hamna mitt i ett bombdrama på en flygplats i Paris eller traska rakt in i en skottlossning på Avenyn.

Storsans älskade Mojja brukar numera bara reagera med ett: "Förvånar mig inte ALLS!" när Storsan rapporterar sina förehavanden... Av ovanstående anekdoter har Storsan redogjort för Malmö här. Resterande tre kommer.


Här och nu kommer en annan.


Storsan gillar de allra flesta människor och är inte särskilt noga med typ av människa, utseende, status eller så. En trevlig och rolig person är en trevlig och rolig person - punkt. Och hon tror kanske att det märks på något vis? För det slår sällan fel - om Storsan befinner sig på allmän plats och det dyker upp en person som på något sätt inte riktigt passar in, ni vet så där så att övriga skruvar besvärat på sig och vänder bort blicken, så slår sig denna person inom kort i slang med Storsan.

Oftast kul - ibland kanske lite mindre kul...

För MÅNGA år sedan medan Storsan bodde själv i Göteborg åkte hon spårvagn hem sent en kväll. Hem till Frölunda. Vagnen var halvtom och det fanns gott om sittplatser. Snart klev en salt gosse på och vinglade mycket riktigt genom vagnen ända fram till Storsan och slog sig ner. Han började genast "tjöta" och Storsan upptäckte snabbt att han var en riktigt rolig typ. Snart gapskrattade han och Storsan så högt att man såg övriga resenärer rynka på näsan och muttra för sig själva: "Att sådant där patrask ens får ÅKA spårvagn!"


Efter en stund sa han till Storsan: "Stoppa in handen innanför min jacka!"


image459

Okeeeej.... Då kände Storsan att detta kanske skulle bli ett av dessa mindre kul tillfällen... Han gav sig inte utan skulle bums få Storsan att sticka in handen innanför hans jacka.


Till slut blev Storsan less och fräste:
"Jaja!! Ta hit överkroppen och jackan då!!" 

Här kanske några ryser av obehag men för att återknyta till rubriken...


Innanför jackan hade han... ett litet, ulligt, gulligt angoramarsvin!

image476

Ok, Mamsingen - nu vet Storsan att DU ryser av obehag
även om du inte gjorde det innan!


Marsvinet hette Knut eller Sven eller nåt och han hade alltid med sig det innanför jackan för att inte Knut (eller Sven) skulle behöva vara ensam hemma och känna sig bortglömd. Killen hade fickorna fulla med grönsaksbitar och han och Knut (eller Sven) hade haft en alldeles förträffligt trevlig kväll tillsammans ute på stan.

***************************************************************************

Post Scriptum:

Hade det varit BYXORNA han ville att Storsan skulle stoppa ner handen i så hade detta ögonblick infallit betydligt senare... minst flera minuter senare!

image475


Kommentarer
Postat av: maria

ja usch! det är vedervädigt!!blä!

2008-03-15 @ 13:10:54
URL: http://majjsaan.blogg.se
Postat av: mli

Haha, ja men vafan, svenska språket är fan svårt ;)

2008-03-15 @ 13:37:23
URL: http://www.mirabile.blogg.se
Postat av: Kakburken

gokväll i stöga
ledtråd finnes på ullebullens blogg..
ha en fin söndag där borti extrabrosockna.

2008-03-15 @ 22:53:20
Postat av: MissFlubber

Vilken kväll! mamsingen och en av hennes döttrar tippade rätt på etten och tvåan utan att veta om varandra!! Varsin t-shirt vann vi. (Gissa vad jag har på mig på jobbet måndag morron??Ha-ha! Vilken musikalisk familj...

2008-03-15 @ 23:50:38
Postat av: Laaarsson

Nu ligger storsansvepet ute!! haha fan jag skicka ju in fel igår hahaha

2008-03-16 @ 13:25:23
URL: http://bestick.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0