Skönsång & falskspel

För övrigt kollade StorsanKörslaget på fyran.


Som Storsan har berättat tidigare är hon helt och fullt en kombination av omusikalisk och hämningslös - definitivt INTE en bra kombination när det vankas karaoke eller singstar. Däremot gillade hon Körslaget. Ett gäng vanligt folk som raggas upp av diverse kändisar - och tränas/uppvisas som tjugomannakör. De var ju duktiga! Enda problemet med dylika program - för Storsans del - är att hon gillar alla. Alla körerna hade trevliga och duktiga deltagare - alltså var Storsan tvungen att sms:a och rösta på... just det: ALLA!!


Resultat: Alla körer får flera röster av Storsan = plus minus noll.


Och Storsan får en ENORM mobiltelefonräkning nästa månad...


En av körerna hade låten "Big girl, you are beautiful" - Storsan LIIIIIKE!!!


Falskspelet i fråga gäller när Storsan skulle rösta på Markoolios kör - det gick inte! Samma sak när Storsan skulle rösta på Nordman i melodifestivalen... (Hmmm... anar en komplott?)


Natti. 

Mjooozak!!

Hej hopp.

Storsan hade ett bra träningspass. Sedan blev det bastu och en öl innan hemgång. Direkt när Storsan kom hem åkte Ulle-Bullen till Götet - ska man möjligen ta det som en fin vink...?
image538

Med andra ord har Storsan duschat, badat och luktar gott om hela kroppen... Se där, då kom vi osökt in på Cornelis - en av Storsans idoler. Och från Cornelis är steget inte långt till Nationalteatern. Eller Totta... eller...

Nåja.

Storsan
kom att tänka på en av sina absoluta favoriter NÅGONSIN. I låtväg alltså. "Kungens man" eller "Maria går på vägen". Sökte på YouTube - och hittade en massa trams gjorda av fjortisar som inte har en aning om vad låten handlar om. Storsan hittade dock denna: en fullkomligt okänd kille (åtminstone för Storsan?) med gitarr - och kanooonbra! Fast å andra sidan har trubaduren Dan (fastän han är betydligt äldre än 14...) inte heller en aning om någonting när det gäller denna låt - Storsan uppskattade högeligen att han ropade i mikrofonen "Storsan är här nu!!" - men att han hade MAGE att påstå att Storsan hittat på låten i fråga!!

Pfffttt!!!

Med andra ord; In your face, Dan!


image524


  

Och Totta - han är ju i en klass för sig. Kommentarer överflödiga.

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Lördag

Storsan vaknade redan vid 8 idag. (Hmmm... måhända nån allvarlig sjukdom som är på väg att bryta ut?) Har dock tillbringat morgonen med skvallertidningar och kaffe i sängen - samt uppdateringsläsning av alla favoritbloggar. Senare idag ska Storsan och Ulle-Bullen iväg och hämta köket som vi köpt begagnat. Storsan ser ljuset! Kanske det enorma kaos som rått i huset länge nu äntligen närmar sig sitt slut?

I eftermiddag blir det fika på "Home-Away-from-Home" och därefter box-träning. Känner Storsan sig själv rätt kommer kvällen att tillbringas i ryggläge, på soffan, med mördarsockorna på. Men det var väldans vilken dynga det verkar vara på TV? Eller har Storsan missat nåt?


******************************************************

För övrigt anser Storsan att ansvariga tjänstemän på socialtjänsten i Vetlanda bör rullas i tjära och fjädrar. Louise bodde i åratal på en soptipp hos sin riktigt jävla sjuka pappa som våldtog henne hundratals gånger. Ingen reagerade. Hon har hittills inte fått något skadestånd. Nu har dessutom denna eminenta socialtjänst beslutat att just pappan ska fortsätta ha vårdnaden. Som sagt. Tjära och fjädrar och offentligt spott och spe. Minst.

Skämmes, för faan!

Artikel.

Tina tog täten

Så.

Nu har Storsan och Ulle-Bullen slappat lite och ätit mat samt kollat på Let's Dance. Vi var rörande överens om att det egentligen inte spelar någon roll vem som vinner. Både Tina och Tony verkar vara roliga, humoristiska, trevliga människor - dessutom (vilket ju är en klar fördel eftersom det faktiskt handlar om en danstävling...) är ju båda två väldigt duktiga!

Men efter shownumret tycker i alla fall Storsan att rätt par vann, ändå.

Kanonbra
!

Artikel.


***********************************************************

Idag har Storsan - pris ske Gud - varit ledig. Dagen började med en ynkligt LITEN sovmorgon eftersom Ulle-Bullen skulle jobba idag och det var läskigt kallt inne. Han startade en brasa i kaminen innan han gick och därefter var ju Storsan tvungen att kliva upp varje halvtimme / 45 minuter för att slänga in lite mer ved.

Till slut gav Storsan upp och tvingade sig att återuppstå från de döda.  

Övriga arbetsuppgifter idag?

Städa och plocka undan
Vattna de halvdöda krukväxterna
Tvätta
Diska
Packa upp

Naaaajjjss dag, idag!
(not...)

Sedan åkte Storsan och Nisse-the-Man in till tätorten för lite seriös livsmedels-shopping. Samt en promenad bland alla nya, roliga dofter. Mitt i denna seriösa livsmedels-shopping sprang StorsanMamsingen. Hon hade ingen seriös shopping på G men däremot seriösa problem med att paketera ett par mattor som hennes J skall ha med sig tillbaka till London.

Storsan
tror dock att det löste sig till slut?

***********************************************************

Nu ska Storsan strax gå och nana.

Stannade uppe till över halv ett i natt och sedan klev hon upp igen vid två och kollade TV fram till 4-tiden. Inte bra alls... (förvisso, men TÄNK så trevligt!!) och Ulle-Bullen snarkar redan gravt i soffan med två bleka, extremt håriga smalben som sticker ut oroväckande långt under filten. Let him be... Storsan tar istället med sig sin nya skvallertidning (Hänt NU) till sängen och eventuellt ett glas cola zero.

Godnatt Sverige, var du än är!


Hemma igen!

Storsan och Ulle-Bullen är hemma igen.


Efterlängtat sällskap av föräldrar, systrar, svågrar och syskonbarn, strålande sol och vita vidder, en massa god mat, lite poker och en hel del skoteravgaser i näsan gör veckan som gått till en höjdare!


Det var dock skönt att komma hem igår kväll ändå.


Det blev ju en lång dags resande. 13 timmar allt som allt. Nisse-the-Man ylade och skrek så vi hörde det ända ut på gårdsplanen när vi parkerade bilen. Sedan sprang han omkring och pep oavbrutet i en kvart - ganska bra gjort eftersom han hade en av Storsans fårtofflor intryckt i munnen samtidigt...
image509


Som utlovat kommer här en del bilder och en filmsnutt...


image525

I 'Hålet' - ett utgrävt utrymme i trädgården med trappsteg av snö och snövallar upp till ansiktshöjd på tre sidor. Storsan, Mojjan, Systerdotter E, Illahyst, Olahyst och Pappa-Mojjen.

image526

Morgonpromenad på sjön i strålande sol. Tårarna rann ordentligt åtminstone på Storsan.
Ca en timme varje morgon - och snöblindheten var nära...

image527

Svåger J, Illahyst, Mojjen och Ulle-Bullen inspekterar (B)järvens frukostbuffé.

image528

Mojjan fiskar - låångt bort...


                                    

E med morfar / Storsan och Illahyst / Svåger J och Illahyst / Svåger S och nattsudd

                                   

Spaning på 'Mumin' / Svåger J med 'skägglavsmusch' / Tramskusiner / Nöjd Storsan


******************************************

Och till sist en liten filmsnutt!

Storsan
åker bakom Illahyst och filmar med skrutt-kameran. OBS! Skruva ner ljudet - det hörs en massa 'vindfladder' och Storsan vill INTE vara orsak till otäcka tinnitusattacker...

Storsan tyckte det gick jättefort men Illahyst
ansåg nog att Storsan var lite feg... 


image524På väg...

Storsan är nu hemma hos Illahyst och passar på att göra ett litet, kort inlägg.

Vi åkte med henne och Svåger J klockan 8 i morse och som vanligt var det besvärligt att lämna alla...

Om drygt en timme går flyget. Därefter blir det tåg ett par timmar och till sist bil nån timme. Storsan och Ulle-Bullen räknar med att vara hemma vid 10-tiden ikväll.

Och får pussa på Nisse-the-Man!

image506

Hoppas att alla har haft en bra påsk - det har verkligen vi!

Massa bilder och sånt kommer inom kort...


Annandagen

Så där.

Dator såväl som Internet-uppkoppling behagar fungera samtidigt idag!

image506

Storsan, Bullen, Illahyst och Mojjen har nyss kommit tillbaka från en lång skotertur med grillning och solsken. Härligt! Tyvärr blev Svåger J tvungen att jobba så han åkte hem igår. Ikväll kommer Olahyst med familj.
Kul!

Storsan och Bullen har haft flera fantastiska dagar - Mojjans goda mat, strålande sol och gnistrande snö, skoterturer och långpromenader. Storsan ska försöka lägga upp lite foton men kan erhmmm...
INTE garantera att det funkar!

Hoppas att påskhelgen har varit fin för er alla?

Mamsingen; hoppas att din J äntligen kommit tillrätta? Precis som du gissade knäckte Storsan din rebus direkt... Och Mojjan har planerat ett special-mail till dig - kommer inom kort! *S*

************************************************

Nähä. Nu har Storsan provat i en halvtimme... Inga bilder blir det!

*************************************************

Dagens citat från Ulle-Bullen:

Apropå de järv-slagna renar vi sett under skoterturerna - och att Ulle-Bullen och hans svärfar idag spanade med kikare mot kadavren och upptäckte 2 korpar som cirklade runt...

"Kolla!! Det är Hugin och Mumin som är ute efter ett skrovmål nu!"

*************************************************

Eeehhh... MUMIN - är inte det ett större, lite gosigare djur med grå päls och finlandssvensk brytning?

image505

På återhörande!

Uppdatering!

Storsan här:

Gårdagen var mycket trevlig - dagen idag var ÄNNU trevligare! Lång skotertur, solsken, snö i massor. Mojjan och Mojjen, Bullen, Storsan, Svåger J och Illahyst åkte iväg med skoter - stannade vid en sjö och fiskade / fikade och solade under några timmar. Härligt! Under eftermiddagen och kvällen har vi suttit i "hålet" - ett utgrävt utrymme i trädgården med DJUP snö...

Där blev det lite öl och vin.

Nu ikväll har vi ätit en massa god mat och spelat poker allihopa. Man kan LUGNT säga att ljudvolymen var hög... Hehehe!!

Storsan är glad och god, hemma hos de sina - som sagt en MYCKET trevlig kväll! Hoppas ni andra är goda och glada också!
;o)

Stor kram från Storsan till alla!

PS: Tack Mamsingen att du tar hand om Svåger M - och Illahyst hälsar!!

**********************************************

Arlanda

Hallojt!

Just nu sitter Storsan och Ulle-Bullen framför varsin dator på Arlanda.

Igår blev det kväller innan vi kom iväg och vi var inte hemma hos Ostbågen förrän vid halv 11. Lite allmänt fniss och "tjöt" senare somnade vi vid 1. Kvart i 6 i morse chockskadades Storsan svårt av att ett klockradioalarm modell 'dödsframkallande' satte igång. Men vaknade - se DET gjorde man!

image506

Och just nu befinner vi oss som sagt på Arlanda och väntar på att vårt flyg ska gå. Storsan tycker ärligt talat att det är rätt skönt att kolla på folk, läsa lite, äta gott och sitta i lugn och ro och ta en öl - så väntetiden känns helt ok faktiskt.

Dagens Ulle-Bulle-citat: (På tåget till Stockholm, när han varit och hämtat kaffe - och Storsan skojade med honom att han varit lite snål... eftersom det bara var en halv kopp)


"Jamen!! Vad faan - HELA tåget rör sig ju!"

Och tänk sån tur att det var HELA; tänk om just Storsans vagn
stannat i typ Herrljunga?!


*****************************************

Glad påsk!

Storsan har haft en mycket trevlig - men stressig dag på jobbet. Rent OLIDLIGT stressig faktiskt...

image505

Mötte Mamsingen - åkte till jobbet - hann få på sig påskkärringskruden men väl på jobbet tänkte hon måla sig lite snyggt med röda kinder och stora fräknar. Kajalpennan som åkte med i brådskan gick inte att vässa så Storsan hade att välja på att karva in sina fräknar med en vass träspets eller hitta på något annat. Så klart hittade hon på något annat.

Aha! En kalligrafi-penna som ligger där - till ingen nytta alls!


.

Storsan har kalligraferade fräknar. Undrar just om de går bort? Mamsingen blev lite blek när vi pratade om det i bilen på väg hem. Storsan berättade också att det faktiskt kliade lite... Mamsingen kom då på att det måste ha varit en killigrafi-penna som Storsan målat fräknarna med.

image506

Dagen var som sagt kul eftersom alla blev glada av att se Storsan - man kanske skulle se ut så varje dag?! Eller också var det godiskorgen de blev glada av?

Hmmm
....


**********************************************************************

Ikväll bär det av till Micke med Ostbågen. I morgon till de fria vidderna i norr.

Storsan ska försöka blogga litegrann i alla fall - det beror mest på om Mojjan och Pappsens dator går att få någon ordning på. Storsan har med sig "doktorväskan" i alla fall.

Men oavsett så önskar hon ALLA TREVLIGA människor därute; ingen nämnd och ingen glömd, en riktigt fin och härlig påsk!

Och på återhörande inom kort!

KRAM!

image508

Härligt!

Det värmer hjärtat på en big-booty-girl som Storsan att det blev sådan respons
på inlägget om Nigella.

image495

Dessutom värmer det ett Storsan-hjärta att Mamsingen kommer att stå där i morgon bitti, resklar i den gröna Volvon vid yttersta kanten av djävuls-bron. Och vänta på Storsan. Vänta på Storsan som kommer rusande med andan i halsen i sista minuten - över stock och sten - tvärsöver grannens tomt. Flygande över stock och sten i full påskkärring-mundering! Johodå. Storsan har sagt det förut och säger det igen. Hon är befriad från de flesta skamkänslor som många normala människor måste dras med.

De senaste 6-7 åren har Storsan tillbringat skärtorsdagen iförd de besynnerligaste utstyrslar och makeup. (Ja, ÄNNU mer besynnerlig makeup än vanligt, då...)
Och vandrat runt i korridorerna på jobbet och delat ut godis till alla hon möter.

Varför
? För att det är sjukt kul att se minen på alla som "inte varit med förr"!

Och att se hur glada alla blir av en liten godisbit eller två!

Mer godis åt folket!
för att citera allas vår Laaarsson.

Big but(t)

För stor rumpa - för stor för VAD?!


Storsan gillar matlagningsprogram och snygga kokböcker och glassiga matlagningsmagasin... Hon LAGAR aldrig nåt från dessa program eller tidningar men det spelar ingen roll. Storsan gillar att kolla ändå.

Bland de svenska kockarna så gillar Storsan Per Morberg - skarpt! Hämningslös och svettig står han där och slänger pannor, kastruller och kökshanddukar. Just nu känner Storsan en krypande obehagskänsla... Morberg har Storsan bestämt suckat över tidigare i denna blogg..?? Men äsch - han tål att tittas på en gång till! Fast Storsan väljer en annan bild, för det gör överhuvudtaget inte ont alls att titta på honom även i andra sammanhang än matlagning...

image447

image503

Brittiska Nigella är en annan favorit - hämningslös även hon. Storsan gillar speciellt de uppenbart "vi-gör-så-här-för-det-blir-charmigt"-scenerna när hon smyger upp mitt i natten och käkar stående vid kylskåpet...

Nu haltar tydligen hennes USA-lansering.
För att hennes rumpa är för stor...


image504

"Älskad i Europa. Hånad i USA.
Nigella Lawsons rumpa är för stor för amerikansk tv."


För stor för VAD undrar Storsan?

Att laga mat i TV?
Men är inte 42-tummare snudd på standard i Amerikat - där borde väl rumpan rymmas?

Eller har de kanske extremt små TV-studio-kök "over there"?


Storsan funderar...

Artikel.


Potatisskruvar med svettsmak

Storsan sitter vid datorn för sista gången idag. Hon har farit runt som ett skållat troll hela eftermiddagen och kvällen. Storsan får psykbryt över hur det ser ut här! Hallen är ju nästan klar nu - men det har tagit tiiiiid... Under denna period har vi ju som sagt allsköns bråte högt och lågt, i kartonger, i papperspåsar och i plastkassar - på bord och på bänkar och under dito. Då är det väldigt lätt för någon med Storsans läggning ( = lat ) att låta förfallet fortgå. Men i morgon kommer Svåger M och på torsdag kväll ska Storsan och Bullen packa och åka till Micke med Ostbågen för vidare färd norrut på fredagen. Dessutom har Storsan en sedvanlig maraton-onsdag i morgon.

Med andra ord fanns det bara IDAG att greja med tvätt och disk samt röja bland pappershögar och allehanda underligheter (gem, apelsinskal, popcorn, Frolic, dammråttor stora som cheddarostar m.m.) som av någon anledning tycks trivas ypperligt i hörnen hos Storsan och med jämna mellanrum verkar anordna någon form av stormöte.

Men nu är det gjort.
Merparten i alla fall.
Eller åtminstone så pass mycket att den fullskaliga psykosen skjuts upp någon vecka till.

Storsan tänkte nu alltså ta en liten välförtjänt rast framför datorn innan nana-time.
Blev sugen på något men skåpen ekade tomma. Då kom Storsan på att:
"Hey! Boxningsgrejorna ligger ju i väskan fortfarande. Fanns det inte lite snacks kvar där?"

Johodå. En halv påse potatisskruvar. Förvisso med en svag bismak av boxning och svettiga strumpor men vad fasen - Storsan är inte kräsen...

Natti!

Varför!??

Bert Karlsson - jodå, ni läste rätt; Bert Karlsson - ska lära skolbarn att äta rätt...

Känns väl ungefär som om Storsan skulle undervisa i "Vett och etikett för fina flickor"?

Eller som om Ulle-Bullen skulle lära hemmafruar att städa och laga mat?

Eller som om George W Bush skulle visa Dalai Lama hur man beter sig ödmjukt?

Eller som om...

Näh.

Där tog det slut.

Artikel.

Röstning, resultat och rysningar.

Ständigt denna schlageryra!


Patrik Isaksson gick miste om platsen i andra chansen - med bara 41 röster... och totalt sett fick han fler röster än Caracola. I övrigt var resultaten glasklara - tänk vilken tur!


Artikel.


Däremot gick det surare till när juryn fick se bidragen inför finalen. De fick se bandade inslag med alla artisterna i förväg - och medan vissa artisters inslag var allmänt skakiga och höll tveksam kvalitet visades andra artister upp med inspelningar som var klockrena.


Artikel.

Är detta något att ödsla tid och energi på? Mjaaa... säger Storsan men hon förstår artisterna.


Det vore ju som att visa upp ett blogginlägg från Storsan som skrivits en tisdagseftermiddag i mitten på mars (närmare bestämt den 18:e) när såväl Storsan-kroppen som Storsan-hjärnan inte riktigt vill hänga med - och jämföra det med....tjaaa...


Just där tar väl jämförelsen obönhörligen slut...


************************************************


"Pax Vobiscum!" (frid vare med eder)


eller...


"Vademecum!" (gå med mig)


eller...


Nu fick Storsan slut på latinska ord som slutar på -cum så hon sökte på *cum...


...och TRO Storsan när hon säger:

NI VILL INTE VETA
vad hon fick fram på googelen...


image502


Intressanta notiser för dagen

Dagens: Men faaan då...


En liten flicka har fötts i Indien - med två ansikten.


(Goselossen....)

image500


"Men föräldrarna Vinod och Susham Singh ser inte den lilla flickan som missbildad. Precis som de övriga byborna är de övertygade om att flickan är en reinkarnation av den elefanthövdade hinduiska guden Ganesha. Flickan blev mottagen med ovationer och gåvor."


Det låter ju jättebra.

En fråga bara?

Kanske Storsan är dum - men hur hänger två ansikten ihop med en elefantsnabel?

Eller är det helt enkelt så att de tvåhövdade män som Storsan har mött i sitt liv (måååånga...) och avfärdat till förmån för Ulle-Bullen EGENTLIGEN hade avsevärda (MYCKET avsevärda!!!) dolda talanger?


Artikel.


********************************************************

Dagens Oooohhhh...


Mel Gibson - en stor man på alla sätt, som dock gjorde bort sig KRAFTIGT för ett par år sedan när han körde rattfull och gapade om judar och annat, har nu bestämt sig för dagens goda gärning. Han tänker hjälpa Britney. Riktigt med VAD vet inte Storsan - men hon vet däremot vad uttrycket 'en blind leder en blind' betyder.


Å andra sidan gör hans prestation i filmen Braveheart att Storsan förlåter honom allt.


ALLT säger jag!!!!


They may take ourrr lives but they'll never take -

our FRRREEDOM!!


image501


Artikel.

********************************************************


Dagens gäsp:


Tito Beltran kommer att kämpa vidare. Ända till Europadomstolen om det behövs.

"Jag kommer inte att hålla käften mer."

Nähä? Annars vore väl just det en väääldigt bra idé?


Artikel.


Självförtroende-boost!

Idag känns allt bättre.

I och för sig ligger den totala schlagerförnedringen och Mamsingens öppna hån och skadeglädje fortfarande färskt i Storsans minne men tonar bort alltmer.
(Selektivt sinne måste man ha för att överleva i denna kalla värld)


Dessutom njuter Storsan i hemlighet av att Mamsingen fick åka ENSAM över den otäcka hängbron i morse - i snöyra och kraftig blåst! Alltmedan Storsan låg kvar i sängen och gottade sig. Hon börjar ju som sagt klockan 12 på måndagar...

image494

Storsan har dessutom hittat en riktig pärla! En webbsida där man skriver in precis vad man vill så skapas en slogan - Sloganizer! Självklart blev Storsan tvungen att testa.

Hehe
... Riktigt kul och definitivt en självförtroende-booster.

Så.... ärligt talat, Mamsingen!
Storsan förlåter dig för att du är bättre än henne! Faktiskt!

(Men gör för fan inte om det på ett bra tag!)


Ni vill väl se exempel?

Javisst vill ni det!

image495

****************************************************************************************************

image499

****************************************************************************************************

image498

****************************************************************************************************

Uppdatering

JAHA!!!

Tydligen är det inte nog med att Mamsingen fått gotta sig i sin prestigefyllda vinst i snart ett dygn. Nu är hon på Storsan att hon ska visa upp SITT nesliga tröstpris... 

Mamsingen
har framfört denna begäran med all önskvärd tydlighet...
via telefonsamtal... med Ulle-Bullen!!

(Hon vågar minsann inte hacka själv!!)


Men ok.... Storsan har INGA skamkänslor... VISSA är bra på schlager - ANDRA inte.

Tydligen
.

Så - här är den för faaaaaaaan!

Storsans jävla kylskåpsmagnet!

image489

Storsan IDS inte ens photoshoppa den - men det står i alla fall:

(om nu NÅGON förutom Mamsingen är intresserad!)

"Det viktiga är inte att vinna, det är att deltaga.  - Yeah! Fuck you too!!"

Så... Yeah fuck you too!!
image493

Laaarsson

Laaarsson VAR vaken! Och Storsan känner sig hedrad... ett Storsan-svep LIVE!!

image487

HÄR!

image488

Rapport

Vilken kväll!


Eftermiddagen spenderades med box-träning och sedan ett par timmars bastu med tjejerna. Vin, snacks och frukt gjorde att den slitna Storsan-kroppen höll ut tills det var dags att bege sig till "Home-Away-from-Home" vid 7-tiden. Där blev det långbord, kalla drycker och ett jädra ös. Mycket folk, schlageryra på storbild och dånande ljudvolym. Perfekt! Precis som film på bio blir bättre än film på TV blev melodifestivalen bättre på storbild.
Fasen - ALLA artister var ju bra tyckte Storsan! Eller nästan i alla fall...


Självklart att Nordman inte skulle vinna men det var lite surt att de låg så dåligt till efter juryrösterna. Tack och lov klättrade de flera pinnhål efter folkets röster. Däremot fick de inte en enda röst av Storsan! Varför? Jo - Storsan ringde och ringde i över en kvart, oavbrutet, utan att komma fram en enda gång. Och Storsan var tydligen inte ensam.


"Jag har försökt telefonrösta i över 20 minuter. Men det tutar bara upptaget. Det är för jävligt! ryter Tomas Davidsson, 32, från Nybro som hade Nordman som favorit."


FUUUUUUUSK!! ryter Storsan...


Artikel.


Vi hade också en tävling där det gällde att pricka in vem som skulle vinna - och vem som skulle komma tvåa. Mamsingen och hennes Mandis vann! De vann sjuuuukt snygga T-shirts och inte att förglömma - ÄRAN!


I fotosamlingen nedan - lägg
SÄRSKILT märke till hennes självgoda min!


image473


Storsan
och Mamsingen sms:ade  Laaarsson med jämna mellanrum för att hålla ordning på henne mitt i alla Storsan-svep och för att rapportera om läget på Nordman-fronten.


Hohoooo Laaarsson! Vaken än!??


image477


Summa summarum:

Charlotte
vann - vilket är heeelt ok! Hon är ju kanonduktig och proffsig med världens röst. Och en helt ok låt!

Artikel.

Och Storsan hade en mycket trevlig kväll på alla sätt!


Lite bilder, bland annat på Storsan, Mamsingen, Duvan, A och B under träningen. Storsans svettiga fötter med extrema mängder tåludd samt Mamsingen och Mandis i sina vinnar-T-shirts.

Kompis M
var också med i bastun - men se däääär drar Storsan gränsen!
Så roligt ska vi INTE ha att det läggs upp foton från bastun...

Men hmmm... å andra sidan kanske det vore en kanongrepp för att öka besöksstatistiken?


image475

Go'middag!


              

               


Att inte vara för snabb att döma...

Ida hade ett aproligt inlägg med reklamsnuttar som handlar om att man inte ska döma för tidigt... Kolla in det! Dessutom inspirerade just den frasen till dagens första inlägg.

*************************************************************************

HUR kommer det sig att Storsan ofta råkar hamna mitt i de mest sjuka saker?


Ibland gäller det bara småsjuka saker som att ramla på kullerstenstorg i Malmö och det ropas ut i megafon - eller att leka jordfräs efter hundar och bryta revben och fötter.

Ibland handlar det om helsjuka saker som att hamna mitt i ett bombdrama på en flygplats i Paris eller traska rakt in i en skottlossning på Avenyn.

Storsans älskade Mojja brukar numera bara reagera med ett: "Förvånar mig inte ALLS!" när Storsan rapporterar sina förehavanden... Av ovanstående anekdoter har Storsan redogjort för Malmö här. Resterande tre kommer.


Här och nu kommer en annan.


Storsan gillar de allra flesta människor och är inte särskilt noga med typ av människa, utseende, status eller så. En trevlig och rolig person är en trevlig och rolig person - punkt. Och hon tror kanske att det märks på något vis? För det slår sällan fel - om Storsan befinner sig på allmän plats och det dyker upp en person som på något sätt inte riktigt passar in, ni vet så där så att övriga skruvar besvärat på sig och vänder bort blicken, så slår sig denna person inom kort i slang med Storsan.

Oftast kul - ibland kanske lite mindre kul...

För MÅNGA år sedan medan Storsan bodde själv i Göteborg åkte hon spårvagn hem sent en kväll. Hem till Frölunda. Vagnen var halvtom och det fanns gott om sittplatser. Snart klev en salt gosse på och vinglade mycket riktigt genom vagnen ända fram till Storsan och slog sig ner. Han började genast "tjöta" och Storsan upptäckte snabbt att han var en riktigt rolig typ. Snart gapskrattade han och Storsan så högt att man såg övriga resenärer rynka på näsan och muttra för sig själva: "Att sådant där patrask ens får ÅKA spårvagn!"


Efter en stund sa han till Storsan: "Stoppa in handen innanför min jacka!"


image459

Okeeeej.... Då kände Storsan att detta kanske skulle bli ett av dessa mindre kul tillfällen... Han gav sig inte utan skulle bums få Storsan att sticka in handen innanför hans jacka.


Till slut blev Storsan less och fräste:
"Jaja!! Ta hit överkroppen och jackan då!!" 

Här kanske några ryser av obehag men för att återknyta till rubriken...


Innanför jackan hade han... ett litet, ulligt, gulligt angoramarsvin!

image476

Ok, Mamsingen - nu vet Storsan att DU ryser av obehag
även om du inte gjorde det innan!


Marsvinet hette Knut eller Sven eller nåt och han hade alltid med sig det innanför jackan för att inte Knut (eller Sven) skulle behöva vara ensam hemma och känna sig bortglömd. Killen hade fickorna fulla med grönsaksbitar och han och Knut (eller Sven) hade haft en alldeles förträffligt trevlig kväll tillsammans ute på stan.

***************************************************************************

Post Scriptum:

Hade det varit BYXORNA han ville att Storsan skulle stoppa ner handen i så hade detta ögonblick infallit betydligt senare... minst flera minuter senare!

image475


Mushår i munnen...?

Ok - Storsan känner plikten tynga hennes (alls icke så späda) axlar!
 
Ida begär uppdatering - så here it goes!

image473

Först: Storsan LEEEER med hela ansiktet när hon läser era kommentarer!

Tack!

************************************************************************'


Storsan körde hem Mamsingen efter jobbet idag, grejade lite med diverse och satte sig vid datorn. När Ulle-Bullen kom hem tog han en öl och lite chips och gick sedan in i duschen. Han skulle bowla med jobbet ikväll så efter lite 'grooming' gick Bullen, Storsan och Nisse iväg till allas vårt "Home-Away-from-Home" så att Bullen skulle få sig en pizza och en öl innan han blev hämtad.

(Erkänner - Storsan tog ett glas vin. Eller... två...)


Ska inte avslöja ALLT här men när vi satte oss vid ett bord och började tjöta med dem som var där så säger Ulle-Bullen plötsligt: "Fan, vet ni - när jag stod i duschen och hade rakat huvudet färdigt så skulle jag bara resa mig upp, med rakmaskinen i näven... Tjoff! Halva mustaschen borta!"


Storsan TYCKTE väl att han hade en smått underlig ansiktsbehåring!


image464

Dessutom kände Storsan att det var VÄÄÄÄLDIGT skönt att hon redan innan Ulle-Bullen kom hem hade hällt upp lite chips i en mugg till sig själv.

Hon känner nämligen Ulle-Bullen rätt väl och vet att om hon inte tar undan en del av chipset/godiset/chokladen i förväg så är det slut innan hon hinner blinka!


Varför var detta skönt då?

Jooo
...en stackars vegan-familj fick musrester i SIN chipspåse!


Dagens lärdom med andra ord; häll upp allt du ska äta i en skål innan du börjar mumsa!


(Så SER du alla gnagare och annat INNAN du stoppar dem i munnen!)


"Vegan i Partille fick ludna chips i munnen - i påsen låg en mumifierad mus. Ica tror att en musmamma fött ungar inne på chipslagret. Avkomman hamnade i alla fall i påsen. Var resten av gnagarfamiljen tagit vägen är inte känt."


Artikel.


Huvva!


Mushår i munnen känns ju rätt läskigt...


image475

Stress

Storsan har känt sig sjuuuuukt stressad hela dagen. En massa "mas" hela tiden. Hinner inte med! Men Storsan får trösta sig med att ledighet är på intågande... Ikväll blev det ingen boxning heller. Storsan avstod på grund av att hon var indisponibel...

(är det inte det ena så är det det andra sa flickan med näsblod)


Sedan droppade den ena efter den andra av -

till slut var det bara Mamsingen och Duvan kvar.

De ställde in.

Som sagt...

Storsan har KÄNT sig stressad hela dagen.

Men ni skulle sett hur Mamsingen SÅG UT när hon hämtade Storsan i eftermiddags.

Efter ett sista, plågsamt mastodontmöte...


image472

Lite obehagligt tycker Storsan.

Rent av otäckt.

Framtidsvision

Om Ulle-Bullen...image469...och Storsan....


image470


...någon gång skulle skaffa barn...


image471

HON satt ju på pottan...

Snacka om att sätta sig själv på pottan!


"När polisen kallades till huset såg de kvinnan sitta på toalettstolen med sina mjukisbyxor nedhasade på låren. Hon sa direkt att hon mådde bra och avböjde hjälp. Men det syntes på hennes ben att de var förtvinade och till slut lät hon sig övertalas att följa med."


Hon hade helt enkelt bara suttit där, på toaletten, i två år...

Pojkvännen kom in till henne dagligen, med mat och vatten
men hon ville absolut INTE komma ut.

Till slut växte hennes rumpa.... jaa, fast!


Hoppas hon åtminstone hade en bra bok eller nåt?


Artikel.


Till Kakburken!

Vem vet inte du.... vem vet inte jag....

Varken Ulle-Bullen eller Storsan!

Vi har förnedrat oss och gissat och gissat...


Kompis M's T?

Peckis?

Boris B?

Storsans jobbarkompis J?

Züne?

Micke med Ostbågen?

...

Nu är det officiellt.

Storsan
och Ulle-Bullen är härmed psykotiska.

Faaaast vi misstänker att MINST en av er ljuger...


image464

Elleh!!!??? 

Hmmmm....

BORIS!!!

Din himla sjåklät-tjip-cookie!!

image462image463

Glädjeämnen

* När Storsan åkte hem idag fick hon en burk sjåklät tjip-kakor av Mamsingen...


(Mäh!! Väääänta nu här... kan det vara MAMSINGEN
som är den gäckande Kakburken!!??)


* Nisse-the-Man som hysteriskt springer runt med en mördarsocka i munnen, piper och vill ut och leta Frolic på gräsmattan...


* Snart - mycket snart - påskledigt. Och HEMÅT!!!


* YouTube - ett eldorado av sjukt roliga videoclip...

(och för all del en mängd sjuka, punkt...)


********************************************************************

Behöver du liksom Storsan piggas upp lite denna gråmulna och regniga onsdagskväll?


Titta först på YouTube-snutten med unge herr Crocker som hysteriskt vädjar till

omvärlden "Leave Britney alooooone!!"


Klicka sedan på länken nedan... och njut!

LÄNK.

Fridens!

Tankar...

Storsan är TRÖTT idag. Hon var TRÖTT igår.

Kommer med ALL säkerhet att vara TRÖTT i morgon...

image461

TUR att hon har en massa bloggar att roa sig med - och en snäll och fördragsam Mamsing att samåka med! När Mamsingen lämnade (lämpade) av Storsan i dag så försökte Storsan låta lite klämkäck och sa:

"Du, jag går en bit längs vägen och möter dig i morgon bitti,
så behöver du inte köra ända hit!"


En mycket luttrad Mamsing svarade:

"Du behöver inte gå nån bit alls!
Jag är fullt nöjd om du är vaken när jag kommer!"

image460


En annan sak.


När flera på jobbet försöker lära sig ett nytt språk - och ALLA andra lär sig ord efter ord i personalrummet...

VARFÖR
kan då Storsan bara komma ihåg orden "spy", "impotent", "dum" och "jävlar"??

Någon psykologikunnig därute?


Och en sista sak.

Storsan höll på att sätta sig på en jobbarkompis idag. En liten en. Men hon hade en knallgrön kofta på sig så Storsan BORDE ha sett henne. Hon satt i Storsans favoritfåtölj - Storsan pratade med någon annan och närmade sig fåtöljen med en kaffekopp i handen. Det var nära ögat. VÄLDIGT nära ögat. Storsan hade hunnit ända fram till fåtöljen och höll som bäst på att veckla ihop och böja Storsan-kroppen för att inta sittande position när hon upptäckte henne. Den lilla, lilla människan där nere iförd knallgrön kofta.

Dagens roligaste!

DAGENS ROLIGASTE:

*****************************************************************************

Apropå IT och Internet:


Från Tjuvlyssnat.se

Revolt mot en bransch med alltför högt tempo

Telia Butik, Frölunda Torg


Ett medelålders par kommer fram till expediten och ber om hjälp beträffande bredband.


Expediten: Vad hade ni tänkt er för hastighet på ert bredband?

Kvinnan: Vi kan ta ett sånt där långsamt så att min man här hinner lära sig internet.


Publicerat den 10 mars, 2008 kl. 23:12 under Göteborg av Jennie


*****************************************************************************


Apropå bloggar, 1!

Definitivt tangentbords-skadevarning...


Gyrot - tokroligt på dalmål

*****************************************************************************

Apropå bloggar, 2!

Kalle
har lagt ut en bild angående Storsan och boxträning...image458


image452

*****************************************************************************

Apropå Laaarsson och hennes relationsdilemma!

Storsan har lovat att ge lite kärleksråd - här kommer det:

Laaarsson
, se för faaaan till att träffa hans föräldrar INNAN du bestämmer dig!

image453


 

SLUTA PUTA!

Alla dessa bloggar!

Storsan har en mängd bloggar som hon går in på varje dag - för att bloggen ifråga är bra, intressant, aprolig, tankeväckande eller alltihop på en gång. 

Dessutom hamnar hon på grund av länkade inlägg, nyhetslänkar eller (som ganska ofta) på grund av höjdaren Bloggkommentatorerna på bloggar som är  - Mjaaa, ska vi säga inte riktigt i Storsans smak? 

Bloggar som mestadels består av många, stora närbilder på bloggaren själv och/eller deras kompisar. Iförda diverse nyinköpta outfits och ohälsosamma mängder läppglans.

Storsan
har sagt det förut och säger det igen - åt var och en sin smak. INGET fel alls på outfits och läppglans  - men MÅSTE de puta med munnen?

Allvarligt?

De måste väl själva SE hur fotot ser ut? 

Storsan
tycker att de degraderar sig själva till... jaa, inget alls. 

Det finns en mängd smarta, starka, roliga, attraktiva kvinnor i vårt land - varför envisas de med att ta foton där de ser ut som barbiedockor?

(Här hade Storsan kunnat skriva en annan typ av docka men det gör hon inte!)


SLUTA PUTA!!

Storsan
vet inte riktigt om hon ska känna sig uppretad eller skratta. Så hon gör både och.


Och det allra roligaste - på de flesta av dessa bloggar kommer lite längre ner ett foto där de grimaserar...

"Näe, JAG är minsann ingen barbie -
KOLLA bara vad jag kan fåna mig på ett foto!"


Problemet är bara att även dessa grimas-foton visar en snygg tjej med ohälsosamma mängder läppglans - som PUTAR!


Var stolt över dig själv och vem du är - visa gärna dina outfits och ditt läppglans - men ge faaan i att puta med munnen som en guldfisk på speed!


Och OM du vill lägga upp ett grimas-foto; GÖR DET ORDENTLIGT!


image457


Söndag kväll

Storsan SKULLE egentligen ha varit på årsmöte ikväll. Blev meddelad förra veckan att det skulle vara klockan 19. Helt plötsligt hade Ulle-Bullen lånat ut Storsans bil - och själv åkte han iväg redan tidigt på dagen för lite meckning och annat flera mil hemifrån; med sin bil. Med andra ord var Storsan billös.
Oj, vad konstigt ord det där blev? BIL-LÖS! ska det ju vara...

image452

I alla fall ringde Storsan vid kvart i sex till Mamsingens svägerska och skulle höra om hon kunde ta med sig Storsan. Javisst, sa svägerskan. Men mötet är nu, klockan 18.

VAA
?? hojtade Storsan - som vid tillfället satt i mjukisbyxor och raggsockar mitt inne i lite jobb, framför datorn.

Efter lite konfererande hit och dit tyckte svägerskan att Storsan kunde stanna kvar hemma och bara finnas tillgänglig på telefon. Ett HEEEELT ok förslag tyckte Storsan...

image456

Så, hon har alltså spenderat HELA dagen hemma; lite jobb, lite plugg, lite disk och tvätt och röjning i kaoset här hemma samt en promenad med Nisse-the-Man.

Inte fel alls...

Nu sitter Storsan och kollar på Singing Bee på TV3. Vet att hon kanske får tomater och ägg i ansiktet men Storsan gillar faktiskt detta oerhört fåniga program!

I reklampausen såg Storsan en fullkomligt jättefånig reklamsnutt för Gainomax. Den var alltså FÅNIG!! Men samtidigt såååå söt, gullig och snuttig och pluttig att Storsan blev alldeles till sig. Så Storsan blev ju så klart tvungen att se om den fanns på YouTube. Och se, det gjorde den!

Med andra ord:

Varsågoda - en fånig, tramsig, pluttig, snuttig och SÖÖÖÖÖÖÖT reklam.
Och en önskan om en fortsatt trevlig söndagkväll!


 

Dagens blandade citat

Storsan kände sig illa berörd av hela waterboarding-grejen så hon roade sig med Laaarssons blogg ett tag och trakasserade henne med ett par bakis-kommentarer...


image452


Allt kändes MYCKET bättre efter det!

*****************************************************

Sedan kom Storsan att tänka på några roliga citat från de senaste dagarna.

Självklart kommer ett par stycken från Ulle-Bullen;
De Ofrivilliga Roligheternas Mästare!


 • Kassörskan Victoria som brottade ner en knivbeväpnad rånare:

  "Jag bedömde att jag nog skulle klara av henne"  


  You Go Girl!
  Ett citat HELT i Storsans smak!

  Artikel.

 • Ulle-Bullen till Storsan när hon föreslog att de skulle dela på en hamburgare eftersom Storsan inte var så hungrig:

  "En HALV hamburgare?! HALV!! Jag äter ALDRIG halva saker!"
 • Nordman-Håkan efter vinsten igår när han med en grimas drack lite champagne:

  "Det smakar som om någon har kräkts"
 • Mat-Tina efter troschocken i Let's Dance i fredags:

  "Lite rumpa har ingen dött av"
 • Ulle-Bullen filosoferar med Nisse-the-Man när denne återigen ville gå ut:

  "Men det är ju kallt - och du har ju nyss varit ute! Fast du har ju päls, det har du... Det har inte vi - fast Storsan har ju i och för sig en bäver där fram..."

image451


Tortyrledaren Bush

Bush har lagt sitt veto mot en lag som skulle förbjuda s.k. 'waterboarding'
som förhörsmetod.


"Eftersom faran kvarstår måste vi försäkra oss om att vår säkerhetstjänst har alla verktyg den behöver för att stoppa terroristerna. Lagförslaget skulle försvaga de livsviktiga verktygen, säger Bush."


Artikel.


Storsan hade aldrig hört uttrycket förut - men det handlar helt enkelt om skendränkning. Att spänna fast en person, liggande på rygg med huvudet lägre än resten av kroppen och hälla vatten i munnen och näsan på personen alternativt lägga tyg över mun och näsa och hälla vatten genom det tills personen blir medvetslös, kräks eller ger upp.


"Through forced suffocation and inhalation of water, the subject experiences the process of drowning and is made to believe that death is imminent. In contrast to merely submerging the head face-forward, waterboarding almost immediately elicits the gag reflex. Although waterboarding does not always cause lasting physical damage, it carries the risks of extreme pain, damage to the lungs, brain damage caused by oxygen deprivation, injuries (including broken bones) due to struggling against restraints, and even death. The psychological effects on victims of waterboarding can last for years after the procedure."


På Wikipedia (efter texten ovan) nämns att metoden användes redan under Spanska Inkvisitionen. Röda Khmererna använde den också.

En gammaldags, rekorderlig tortyrmetod alltså!

Inget modernt, halvmesigt...


"Waterboarding induces panic and suffering by forcing a person to inhale water into the sinuses, pharynx, larynx, trachea, and lungs. The head is tilted back and water is poured into the upturned mouth or nose. Eventually the subject cannot exhale more air or cough out more water, the lungs are collapsed, and the sinuses and trachea are filled with water. The subject is drowned from the inside, filling with water from the head down. The chest and lungs are kept higher than the head so that coughing draws water up and into the lungs while avoiding total suffocation."


Barack Obama och Hillary Clinton röstade inte alls.
Med andra ord inte heller för förslaget om förbud.


Storsan har hittat videoklipp men ska bespara er det högst tvivelaktiga "nöjet" att se waterboarding live.

Storsan såg - och ångrar sig.

Kraftigt.image455


HAHAHHA!!

MÅSTE bara länka till en kommentar hos Ulle-Bullen...

HÄR.

Storsan fnissade ut rödvin genom näsan!

Kakburken - en rolig man!

Fast vi vet inte riktigt vem det är...  Storsan och Ulle-Bullen gissade först på Kompis M's man... men näe?

Nu lutar vi mer åt Zü....

?????????????

Kakburken, var du möjligen med på Gör-festen hos Tångens MC?

NYFIIIIIIIIKEN!!!!!

image453

Waaaaaaoooo!!!

Nordman, Nordman, Nordman!!!!!

*************************************************

Storsan tillbringade eftermiddagen i ryggläge. Ulle-Bullen var hos Peckis och Mamsingen. Storsan småfrös lite och tog på sig fleecemorgonrocken.

BIG
mistake... HUUUUGE!!
Det tog typ 3 sekunder så sov Storsan i soffan.

Vaknade kvart i 8, preciiiiiiiiis lagom till Melodifestivalen och Andra chansen.
Samma sak igår - till Let's Dance...
Kan Storsan möjligen vara begåvad med ett Sjätte-TV-sinne??!!

*************************************************

Men hallåååååååå!!

Vilken skräll det blev! I och för sig hade ju Storsan vunnit några hundra på bingo så hon kunde ju rösta en hel del - men hon hann för fasen bara med 6 röster innan det var klart! Och då gav Storsan upp. Sänkte huvudet över tallriken med hamburgare, strips och räksallad. Blinkade förstulet  bort en tår. Klart att Carola och Andreas skulle ta hem det.
Luuk hojtade högt men Storsan fattade inte först... Låt nummer två; Nordman!!!!


AAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHH
!!!

Storsan
vrålade lungan ur led - och smällde till Ulle-Bullen så att han hoppade högt. Lite räksallad - och möjligen en pommes frites eller två  - flög ut och landade på den vita mattan.

Det tog inte många sekunder förrän Olahyst och Systerdotter E ringde - vi  vrålade ikapp och fnissade hejdlöst i gemensam lycka. Fast mest av allt tror Storsan att de ringde för att kolla att Storsan levde efter glädjechocken...

image450

Strax därefter följde sms från Illahyst och Min Jehka - med samma budskap.

Yiiihooo
!!

Lite surt var det dock att Tapper stod mot Nordman... Storsan hade haft lättare att slänga ut någon annan.

****************************************************

Innan Storsan avslutar för dagen vill hon bara säga följande:

* Gå in på kommentarerna till förra inlägget och klicka på Mamsingens YouTube-länk.

image451

* Boris; Storsan ska inte säga NÅT!! LOOVAR!!!

image452

Godnatt!!

Internationella kvinnodagen!

"Den internationella kvinnodagen (den 8 mars) firas av kvinnogrupper över hela världen. Datumet firas också i FN och i många länder är det en nationell helgdag. När kvinnor från alla kontinenter, ofta med olika etnisk, språklig, kulturell, ekonomisk och politisk bakgrund, firar "sin dag", kan de se tillbaka på mer än nittio års kamp för jämlikhet, rättvisa, fred och utveckling."


Länk.


***************************************************

Runt om i världen drabbas kvinnor av förtryck, våld och ekonomiska såväl som sociala orättvisor. Även i Sverige ser vi dagligen exempel på att vårt samhälle långt ifrån är fritt från olika former av diskriminering mot kvinnor.


Kvinnolöner är generellt lägre än mäns - sett utifrån hela arbetsmarknaden
cirka 10-20% lägre. I Sverige. 2008.
image449


Kvinnor som anmäler våldtäkt och har den enorma turen att det leder till åtal överhuvudtaget tvingas redovisa hela sitt sexualliv, antal partners, hur de tilltalat gärningsmannen, hur de varit klädda etc. I Sverige. 2008.DÄREMOT läggs en massa tid, arbete och pengar på ett mer jämställt samhälle åt andra hållet. Tjejtaxi och annat togs bort / motarbetades eftersom - snyft - männen blev diskriminerade...


Slutligen vill Storsan bara säga:

Gratulerar på Internationella Kvinnodagen!


Men glöm inte bort att en massa orättvisor återstår.

I Sverige. 2008.


God morgon!

Storsan som säkerligen har chockat Storsan-kroppen på något allvarligt sätt med all sömn igår vaknade halv 9 i morse! Sjukt - men härligt på något vis... Har tillbringat morgonen med en bra bok, kaffe, lite dator och strax lite TV. Fortfarande i pyjamas...

Vid tvåtiden idag ska Storsan möta upp Mamsingen, A och M för lite "mötesaktiviteter". Därefter blir det faktiskt INGET boxpass, för A är fortfarande inte pigg efter sin förkylning och flera andra deltagare är borta idag, så det blir bara tre stycken totalt - Mamsingen, Storsan och en tjej till. Med andra ord alldeles för få för att det ska bli kul - så vi ställer in istället. Mamsingen kan ju Storsan slå på lite lagom när vi ses på mötet istället!

image447

Och på tal om boxning - Storsan har ordnat en ny deltagare som troligtvis hänger på från och med nästa helg. Och VAR hittade hon denna nya deltagare? Jo, på SYSTEMBOLAGET av alla platser! Ja, Herrens vägar ÄR outgrundliga...


Innan Storsan avslutar vill hon bara dela med sig av ett litet guldkorn från Tjuvlyssnat.


På återseende!


*******************************************************

"Not another barn-tjuvlyssning!!!!!"

Ica Supermarket, Alvesta


Pappa ~30 med dotter ~3 i kundvagnen står vid frysdisken. Plötsligt börjar flickan tjuta av glädje samtidigt som hon pekar på en mörkhårig kvinna ~35 med flätor.


Flickan: Ockatotta! Ockatotta!

Pappan: Nej, det tror jag inte...

Flickan: Ockatotta, OCKATOTTA! HEEEEEJ Ockatotta!!!


Kvinnan tittar upp och ser förvirrad ut, men vinkar åt den lilla flickan.


Flickan: Lappa Ockatotta!

Pappan: Nej, det vill hon nog inte...

Flickan: JOOOO. Becka lappa ockatotta, NUUUUUU!


Flickan börjar gråta hysteriskt och pappan går försiktigt mot kvinnan i flätor.


Pappan (smått generat): Ursäkta mig, min dotter Rebecka tror att du är Pocahontas och vill klappa dig...


"Pocahontas" ger med sig och den lyckliga flickan får klappa henne en liten stund.


Publicerat den 4 mars, 2008 kl. 23:29 under Barn, Södra Sverige av Petter


Förklaring...


.... WHY SOME WOMEN PREFER TO STAY SINGLE!!


image445


image446

Tack Kusin Bisabet!!

FREDAAAAAG!!

Och vilken fredag sen!

Storsan fick plötsligt möjlighet att ta ut några komptimmar så redan klockan 12 idag avvek hon med lätt hjärta från grottekvarnen. Efter några ärenden och annat så var hon ändå hemma redan vid tvåtiden. Göttmos! Hon hade shoppat på sig några thrillers på bokrean, lite godis och vräkte därmed sin lekamen i soffan, pronto.

Somnade efter ett par timmar som en liten... jaaa, en liten (hehehe...) kissemiss i en barnstol! Vaknade av att Ulle-Bullen satt bredvid henne och mumsade kyckling för brinnande livet. (För jo, Storsan hann laga lite mat innan hon somnade) Därefter somnade Ulle-Bullen och Storsan gemensamt i sängen. Det var stor risk ett tag att någon av oss hade ramlat ur, för vi tog enorm plats båda två - och snarkade lika högljutt.

Välbehövd tupplur, tror Storsan...


Hon vaknade dock lagom till Let's Dance.


Roligast var Mat-Tina som efter "troschocken" sade till programledaren David: "Naeeejj, jag har ju så mycket tyg överallt så det syntes nog ingenting. Eller?"

Och David svarade: "Det vill du inte veta!"


image435

Bäst var Tony Rickardsson! Vilken karl det är! Jum Jum....


För övrigt anser Storsan att det är lättsam, lättsmält underhållning precis lagom för fredag kväll när man är apatisk av trötthet efter veckans bravader. OCH dessutom ypperligt ur den synvinkeln att VACKRA, duktiga, starka, smidiga kvinnor med former och NORMAL kroppsvikt syns mitt i bruset av hysteriska stjärnor och modeller som satsar på Size Zero med livet och hälsan som insats.Till sist; till skillnad från Storsans pömsiga kissemiss från gårdagens inlägg...


image444

"Kvinnan skriker förtvivlat medan lejonet hugger och river henne. Attacken hände under en safaritur i Zimbabwe i januari. Hon överlevde men fick tre djupa hugg i bakhuvudet, ett bara någon centimeter från hjärnan."


Gaaahhh!!!


En del kissemissar ska man väl helt enkelt inte gosa så hemskt mycket med...


Artikel.


Trevlig helg nu, alla där ute!


Hemma igen

Det blev hårdkörning idag.

Storsan mot Mamsingen, Duvan mot MG.

Vi turades om att halvkräkas genom det öppna fönstret.

Göttmos!

 image440                       image442                                 image443


Nu ska Storsan dricka lite juice & vila lite men framförallt visa Ulle-Bullen hur man gör.

Han skrockade förtjust när Storsan berättade att han hade 9 kommentarer som väntade...

image435

Fridens!

Pucko - inte bara en chokladdryck

Dagens pucko No1:


"Novon Mashiah ville ha en bild på sig själv och en krokodil.
Kollegan med kameran var inte ensam om att vara på hugget."image439


Eeehhhh.... Ja?
Han ville skoja lite med en krokodil. Medan han satt i en liten, liten ranglig båt...
Bra idé rent allmänt?

NÄE
! - tycker Storsan i alla fall. Han höll på att bli krokodilens snabbmats-middag.

"Mc Novon" plusmeny. Med extra allt.


"Jag började leka med krokodilen för att få ett fotografi. Plötsligt hoppade den upp mot mig med en otrolig fart. Jag insåg inte att krokodiler kan vara så aggressiva. I framtiden kommer jag aldrig att närma mig en krokodil."


Artikel.

Ok - då har du lärt dig nåt som de allra flesta i HELA världen redan visste?


image435

Dagens Pucko No2:


En gammal sanning är att en bild säger mer än tusen ord...


image438


För övrigt kommer Storsan - som fortfarande känner sig som en mindre söt variant av kissemissen i förra inlägget - att köra ett boxpass, sedan... INTE mycket mer..!!

Peace and Love, Over and Out.


Trööött....

Storsan är fortfarande trött.


Det känns som om hon ska somna vid skrivbordet.

Hon skulle väl önska att hon i detta tillstånd var så HÄR söt:
 Men tyvärr liknar en trött Storsan nog mer denna underliga filur:

image435


 

Ljuva morgonstund

I morse var Storsan av förklarliga skäl sjukt trött. Hon vacklade upp, såg nästan ingenting men virade in sig i Ulle-Bullens fleecemorgonrock och satte sig framför TV:n.

Lite text-tv och microvärmt, äckligt te senare så kunde hon i alla fall öppna ögonlocken litegrann.

In i duschen - skriiiik, vad kallt!

Storsan
fryser extremt mycket på morgonen när hon är trött men aldrig annars - snarare tvärtom. Känner sig på gränsen till värmeslag för det mesta... Alltså vred Storsan vattentemperaturen till max och stod där och huttrade medan hon (förgäves) försökte få hela Storsan-kroppen in under vattenstrålarna.

Chockartad upplevelse något senare.

Det iskalla, otäcka, blöta duschdraperiet kände sig smått busigt, tydligen... Helt plötsligt anföll det Storsan med liv och lust och slingrade sig runt Storsan-kroppen på ett MYCKET närgånget och obehagligt sätt.


image437

Dialekt

Eeeehhh...

Håller helt med Kompis M; alla säger att vi är lika men hon är ren och skär Göteborgare (vilket Storsan i och för sig gillar) och Storsan är ju... Storsan!

Med andra ord har vi fullständigt olika dialekter men Storsan ser nu att hon skrev "dammsugat" i förra inlägget.

Flagrant Norrländska!


Storsan får väl bara erkänna att Mamsingen, Gumsan, Husmor G och Duvan har rätt.

Ju mer det närmar sig hemresa desto mer norrländsk dialekt pratar Storsan...

HÄÄÄÄRLIT nå så gu'förbannat!

image433

Miss i Nassen...

Ok.

Storsan veeet!!

Klockan är halv ett och hon ska egentligen sova.

Men på onsdagar är Storsan så uppe i varv att det faktiskt inte går! Åkte hem med Mamsingen, kom hem lite efter halv 10. Surade pga trötthet ett tag, fastän Ulle-Bullen faktiskt HADE dammsugat som Storsan skrek åt honom igår kväll att han skulle göra medan hon jobbade sent. Naaaaw! Han är faktiskt liiite söt ändå!

image435

Och ett tecken på att Storsan faktiskt tycker att han ÄR söt är att hon nu tillbringat en lååååååååång stund med att fixa en blogg åt honom... Mamsingen, Storsan och inte minst Laaarsson har sagt åt honom ett antal gånger att han ska skaffa en blogg. Men Storsan har samtidigt vetat att det han tyckte var jobbigt var själva "skapa-bloggen-grejen". Tjöta kan han ju, minst sagt...

Men nu är det gjort. Storsan ska ge honom all info i morgon bitti - just nu snarkar han och Nisse ikapp. Se till att kommentarbomba honom nu!! Och Mamsingen.... Du vet väl att du kommer härnäst...??

image436


Ulle-Bullens blogg.

Moderna tider

Är inte DETTA ett tecken på våra moderna tider? Med en uppsjö av bloggar, Internet, MSN och Facebook och Lunarstorm och MySpace och YouTube och, och, och...?


Storsan menar alltså killen som gjorde slut med tjejen... på Wikipedia!
I och för sig är han en av grundarna till Wikipedia men ändå...

Och hon hämnades genom att sälja hans kläder på e-Bay...


image435

Artikel.


Och på tal om just detta moderna samhälle lägger Storsan ut en notis...
För det är ju skamligt omodernt att ringa tycker hon...


Viktig info!

A, G, Mamsingen, Duvan samt kompis M; "Lopp-möte" på
"Home-Away-from-Home"
vid 2, halv 3 på lördag?

image435


Karlar!

Kjelleman var nyss här på besök. Han är smed - gör jättefina saker! För något år sedan skulle Ulle-Bullen åka bort en helg samtidigt som det var pubkväll på vårt
"Home-Away-from-Home". Han uttryckte sin oro (heheh...) och bad Kjelleman smida ett kyskhetslås...

Kjelleman sa "Javisst - inga problem".


Ulle-Bullen
log lättat...

Tills Kjelleman tillade:

"Men du vet väl att den enda som har nyckeln är Smeden?"


image435

Nåja - detta var ett sidospår bara för att visa på deras humor.

Idag var det stora samtalsämnet en ekorre som Ulle-Bullen sett i vår trädgård.
Söööt! Och att Ulle-Bullen hade hittat en påse hasselnötter från i julas. (Jaaa!! Storsan har ju SAGT att hon inte städar särskilt ivrigt eller ofta!!)

Så nu tänkte Ulle-Bullen lägga ut dessa nötter till ekorren ifråga. Kjelleman kom dock med protester.

"Du måste ju knäcka dem först fattar du väl!"


"Nähä??"
sa Ulle-Bullen.

De dividerade en stund fram och tillbaka innan Kjelleman åkte hem. Ulle-Bullen började knäcka nötter så att skal flög runt i hela köket. Storsan blev smått irriterad och fräste:

"Jag tror inte heller att man behöver knäcka dem först! Det är ju för fan en ekorre som ska äta dem!!"


Det gick en stund.


När sedan Storsan står och diskar så ser hon en rörelse i ögonvrån...

...vänder sig om.

Där står Ulle-Bullen förstulet och PROVGNAGER dessa förbaskade hasselnötter
med skal på!

image435

Storsan fnissar vilt.

Ha en fin tisdagskväll därute!

Skönhet sitter på insidan?

Ok, nu till något trevligare - och MYCKET konstigare än bråk i kändisvärlden...

Storsan hittade en webbsida där man kan ladda upp en bild på sig själv och sedan se vilka kändisar man är mest lik.

Storsan
försökte med sitt foto från bloggen - "Inga ansikten hittades" ...

VAAA
!!???

INGA
ansikten?

Storsan har då minsann minst ETT!! (Thank you very much!)

Men det allra roligaste, alla kategorier, var det resultat som Storsan fick...

Håll i er nu;

Angelina Jolie (Jomantackar jomantackar!) Jamie Foxx (Eeeehhh...???) och...
...pappan till George i Seinfeldt!! Denne pappa, Stiller med andra ord, är i och för sig en av de allra roligaste komiker Storsan vet - men va faaan!!

(Rynkcrème here I come!!)


image433


LÄNK.image434

Bråk i kändisvärlden

Nordman släpper sin nya singel och retar samtidigt upp Carola och hennes fans. Singeln heter "Gud eller Djävul" och tar upp ämnet fördömanden och upplåsthet.

Artikel.

"Håkan Wester hymlar inte med att det finns tydliga paralleller till den kommande kampen i Kiruna där Nordman ställs mot stjärnduon Häggkvist & Johnson. Låten är en hälsning till henne, säger gruppens manager Michael Brinkenstierna."


Hoppla!


Storsan har inte lyssnat på den ännu men lite roligt är det med tanke på Storsans förra inlägg om ämnet Nordman vs Carola... eller heshet vs hysteri...


Förra inlägget HÄR.


Förresten kan ju Storsan inflika att hon vann 800 spänn i röstningspengar...


image432

Apropå bråk så hettar det till även hos Britney. Ständigt denna Britney...

Nu har hon tydligen gjort slut med Adnan, paparazzon, efter att han fått en massa sms från en annan donna.

"Britney blev tokig och började skrika. Hon krävde att få veta vem som hade sänt meddelandena och skrek "du bedrar mig", säger en källa."


Artikel.


 


Sjukt, sade Bill

Sjukt sade Bill.

Storsans
kropp är sjuk. Mentalsjuk. När man haft ett hårt boxningspass är det väl helt naturligt att ha träningsvärk i armar, axlar, rygg, ben och till och med mage. Men HALSEN!? Båda sidor av halsen känns sjukt ömma och i går natt när Storsan ville vända sig i sängen var det nästintill omöjligt. Strange? Definitivt!


*************************************************************

Sjukt var ordet, sade Bull.


Skådespelerskan Marion Cotillard som vann en Oscar för rollen som Edith Piaf säger i en intervju att hon tvivlar på elfte september-attacken.

"I intervjun berättade Cotillard att hon tvivlar på att attackerna mot World Trade Center den 11 september 2001 verkligen var en terrorattack. Istället skulle de iscensatts för att slippa en dyrbar renovering."

Artikel.

Ok, säger Storsan - som normalt sett gillar en göttig konspirationsteori - detta har sagts förut. Kanske inte just vinklingen om 'renovering' men i alla fall att attacken planlades av CIA eller andra. Dock är Storsan MYCKET skeptisk inför idén att hela denna attack, det kaos som den orsakade - för att inte tala om alla döda - skulle ha iscensatts på grund av att tvillingtornen behövde en renovering...?

Men återigen.

Smaken är som baken...

Åt var och en sin tro - och så vidare.

Yadayadayada....


*************************************************************

Sjukt som fan, säger Storsan!

Barnhemmet på Jersey där de nu gräver upp såväl tomt som husgrund för att se om fler barn begravts där. Nu har man hittat klotter från ett fjättrat barn - "I've been bad 4 years and years" på en av väggarna.

"Cirka 160 personer hävdar att de har blivit utsatta för övergrepp på barnhemmet. Personer som bott på barnhemmet när de var barn berättar att de blivit satta i fångenskap och sedan misshandlats och blivit utsatta för sexuella övergrepp."

Artikel.


Storsans instiktiva reaktion?

Fram med fårsaxen!!


Känslor

Dagens Trevliga känslor:

 • Storsan är HUNGRIG - men kom på att det finns hamburgare och strips i frysen,
  samt räksallad och dressing i kylen.
 • Smack the Pony på TV4 Komedi ikväll. SJUKT roligt!
 • Storsan har sovmorgon i morgon.
Dagens O-Trevliga känslor:

 • Storsan kliade sig lite förstrött i örat. Avgrundsvrål! Finne modell större precis i hörselgången.
 • Att sitta i fejkskinnfåtöljen framför datorn iförd Ulle-Bullens stora, urtvättade boxerkalsonger medan en brasa sprakat alltför länge i kaminen. Riiiipp! Baksidan av Storsans lår sitter fortfarande fast i fåtöljen. Storsan själv befinner sig i hallen.

Trevlig söndag!


On the wrong side of the canal

Ulle-Bullen har precis varit ute på långtur med Nisse-the-Man i det extremt fina väder som råder idag. Solen skiner som om den hade betalt för det och det är ljummet i luften. Storsan MÅSTE röra på dödköttet snart och bege sig ut...


Under sin långtur gick de i alla fall förbi bad- och båtplatsen. Där det snart skall byggas en provisorisk bro över kanalen eftersom den "riktiga" bron ska renoveras under 3 (TRE!) månader. Under tre månader måste alltså Storsan och Mamsingen ta sig över denna provisoriska bro för att ta sig till jobbet. Duvan slipper - hon bor ju på rätt sida...

Förresten börjar Storsan misstänka att "den andra sidan" är något av en VIP-avdelning. En lounge endast för personer med guldkort. Vi andra slashasar får tillstånd att tillfälligtvis vistas där; för diverse inköp på den lilla ICA-butiken eller fikapauser / pubkvällar på vårt
"Home-Away-from-Home". I övrigt är vi hänvisade till våra egna domäner "på fel sida". Ni vet uttrycket 'on the wrong side of the tracks'? På fel sida om järnvägsspåret - alltså 'slummen' i mindre orter på den amerikanska glesbygden? Här pratar vi om 'the wrong side of the canal'.

Ytterligare bevis? På den andra sidan - gräddhyllan, loungen, VIP-avdelningen - bor ortens egen J.R Ewing. Och på DEN sidan av kanalen har de minsann ALLTID ström. Även när vi famlar omkring i mörklagda boningar och äter kalla konserver direkt ur burken så kan vi blicka ut över sjön och kanalen och mötas av hundratals (ok, en överdrift - men i alla fall typ 10) tindrande, lockande ljuskällor. Vi dras som malar mot ljuset, som vampyrer till de levande, men får vi någonsin riktigt dela deras tillvaro? Nej. Och nu ska vi alltså, som ytterligare förnedring, tvingas riskera liv och hälsa dagligen genom att köra över en provisorisk typ av hängbro.


 • Har någon kontrollerat de gubbar som ska bygga skiten?
 • Har nån överhuvudtaget sett några bevis på att den
  riktiga bron ens BEHÖVER renoveras?
 • Får vi risktillägg?
 • Finns det krokodiler i kanalen om vi nu skulle missa nån bräda
  och åka ner i vattnet?
 • Var kommer ni på VIP-sidan att samlas och stå och skratta?

Storsan är tveksam. Mycket tveksam...


image430


image431

Horoskop

Nu till något så seriöst och empiriskt bevisat som kvällstidningshoroskop.


Kärleks- och sexhoroskop för mars månad 2008:

image428

*För Storsan, Ulle-Bullen och Laaarsson*

(Ni som inte är jungfrur får klicka på länken HÄR.)


"Första halvan av månaden handlar om allt utom kärlek. Sexlivet kan visserligen hetta till
(Det lät ju bara jobbigt... i alla fall just idag...) men du undviker emotionella situationer så mycket du kan. Istället satsar du friskt på ditt yrkesliv (Neeeej! Storsan börjar jobba i morgon!) och på en aktiv fritid. Sport och motion ger mersmak och bättre hälsa. (Hmmm...Storsan har träningsvärk de Lux idag) Andra halvan av månaden känns mer inspirerande på kärleksfronten. Du är exceptionellt attraktiv större delen av tiden (Se där! Storsan VISSTE väl att sådana här kvällstidningshoroskop stämmer PÅ PRICKEN!) och det ger dig nya möjligheter, kanske särskilt om du söker efter en ny relation. (Den biten får du sköta Laarsson - Storsan har ju precis fått någorlunda pli på Ulle-Bullen; orkar INTE börja om!) Saker och ting händer fort.


Bästa chansen: Vattuman, Fisk.


Bästa stället: Utomhus. (Storsan INTE intresserad. Kallt och blött!)


Bästa datumen: 19-20/3.


Söndag - vilodag

Storsan hasar fortfarande runt i pyjamas. En MYCKET trevlig pubkväll igår. Och liiite smickrad blev man ju när trubaduren ropade i mikrofonen; "Nu kommer Storsan!"

image427

Storsan
pratade en massa, fnissade ännu mer, drack vin och skrålade med i de flesta låtar. Till omgivningens förskräckelse och vånda. Storsan är lite hes idag men för övrigt pigg och glad. Ulle-Bullen och Nisse-the-Man mötte Storsan och Co utanför puben och vi promenixade hem tillsammans - det var faktiskt härligt promenadväder trots den sena timmen.

Dagen idag kommer Storsan att roa sig med disk, tvätt och annat kul. När det gäller melodifestivalen så ringde ju Storsan och röstade på Nordman tills pekfingret antog en otäck nyans. Och nu ska alltså Nordman ställas mot Carola nästa helg.

Aaaahhh!!

Storsan
får nog tillbringa nån timme idag med syndaktigt spel och dobbel för att förhoppningsvis dra in lite röstningspengar. "Gud mot Helvetet" var en intresseväckande rubrik...

Storsan
undrar bara vem som är vem...?


* Heshet vs Hysteri
* Gripande vs Gospel
* Het vs Hätsk
* Ärrad vs Botox

...är kanske möjliga fortsättningar på ämnet?


Artikel.

PS1: Välkommen kompis M! (En första kommentar från henne inkom igår) Men Storsan vet ju att du minsann är en av de trogna läsarna... med tanke på att du upplyste A om att hon skulle ta boxningen redan innan Storsan fått tag i henne... 

image418

PS2: Hoppas du mår bättre Mamsingen? Bäbisen saknade dig igår!


Melodifestival och snabbnudlar

Storsan är hemma en kort sväng bara.

Först var det fika med Ulle-Bullen och specialkompisen på "Home-Away-from-Home". Sedan boxning; ett gött, hårt pass. Därefter har Storsan, Duvan och B tillbringat 2 timmar i bastun med lite vin och öl och "tjöt".

Nu blir det snabbnudlar och melodifestival en stund, sedan pubkväll på "Home-Away-from-Home".

Och apropå melodifestival - Gaaaahhh!! Vilken karl han är; Nordman!

En kul grej - när Ulle-Bullen var yngre och eehhh... lite smalare... var vi uppe i norr hos mina föräldrar. Min mamma var då assistent åt en liten kille med Down's syndrom. Han vågade inte prata med Ulle-Bullen på en lång stund utan tittade bara på honom. Sedan spände han ögonen i Ulle-Bullen först, sedan Storsan, pekade med hela handen på Ulle-Bullen och hojtade; "Nordman!! Han är bra han!!"

Dessutom brukade folk sjunga efter Ulle-Bullen: "Vandraren har ingenstans att gå..." när vi var ute på större partyställen eller den stora marknad som äger rum varje sommar i Storsans hemtrakter.

Men som sagt - det var ett tag sedan!!

image418

Såklart är han dock forfarande MIN Nordman- ingen konkurrens!!

För övrigt har nu Storsan ringt upp hela nästa månads matkonto och röstat på Nordman och Perelli.

Inget snack om saken enligt Storsan.

Ha en fortsatt fin lördagkväll!!

Hela världen har fått pippi

I nyheterna idag läser Storsan om pojken som vuxit upp med en mamma som behandlat honom som en av sina älskade fåglar.


"Pojken hittades i en liten tvårumslägenhet full med fåglar, fågelburar och fågelskit. Pojkens 31-åriga mamma hade både tama fåglar inne och gillade att mata vilda ute. Pojken behandlades som en av fåglarna av sin mamma, säger socialarbetaren Galina Volskaya som hjälpte till att rädda pojken i ryska Volgograd. När man pratar med honom kvittrar han tillbaka, säger hon till ryska tidningen Pravda."


Artikel.Den rena barnmisshandel som detta innebär lämnar vi därhän - den är ju på något sätt självklar. Ändå är det något i dessa historier om verklighetens 'mowglis' som fascinerar Storsan. Kanske för att de visar på människans inneboende styrka och anpassningsbarhet? Fan vet. Storsan har skrivit om en liknande historia förut. Vargpojken Lyocha kunde inte prata, bara morra och skälla - och bitas.


"Pojken, känd som Lyocha, hittades i skogen, i en håla täckt med löv och grenar. Ingen känner till hans bakgrund eller ålder, men att döma av beteendet har han inte fostrats av människor. Man misstänker att han har levt med en vargflock i skogarna utanför staden Kaluga. Lyocha talar inte ryska eller något annat språk och reagerar inte på tilltal. Han morrar och biter, precis som en varg."


Läs hela inlägget här.


Storsan gillar inte fåglar alls - tycker de är helläskiga! Möjligen ett bestående trauma efter Hitchcocks 'Fåglarna'. Men om de INTE flaxar, hackar eller kommer nära så är de ju rätt söta...

Här ett par fåglar HELT i Storsans smak.
Håll extra koll precis i slutet på clipp 2, headbanging!!

image427


Önskar er alla en trevlig lördag!


 

Ooops!

Snacka om fel ställe...

Två rånare i Australien - kompletta med rånarluvor över huvudet och machetes i händerna skulle råna en nattklubb. Det rent olämpliga i denna plan var väl dels själva brottet i sig men enligt en vilt fnissande Storsan framför allt det faktum att de valde en nattklubb där - oooops! - 50 MC-knuttar hade möte. Webb-TV på Aftonbladet visar en kul sekvens där knuttarna jagar rånarna med stolar, fullständigt ursinniga.

Och självklart fick de tag i åtminstone den ene, och oskadliggorde honom. Den andre hann fly en bit innan polisen fick tag i honom.

Surt kan man säga - för rånarna alltså...

image418

Aftonbladets Webb-TV.
Shoplifters      Nä, DUMB ASS robbers...    image426

image425


Fredagens avslutning

Storsan hade en trevlig gårdag.

Det blev kaffe och tårta hemma hos Duvan och K. Mamsingen, Ulle-Bullen, Peckis och Storsan var där. Det pratades en hel massa och skrattades ännu mer. De ämnen som avhandlades var bland annat årets tjejlopp som går av stapeln i slutet av maj, Peckis och Ulle-Bullens bravader i simhallen med sina ko- och hönsmössor och Storsans massakrerade vänsterbröst.

Självklart blev det även lite skönsång för Duvan - och Mamsingen hävdade bestämt efteråt att det var rent trestämmigt. Därefter utbröt skrattsalvor när Duvan läste upp ett meddelande från Boris till Mamsingen.

"Especially for you..."


image418

Dagen idag har inletts med bra bok och god frukost i sängen. Just nu är Ulle-Bullen och hämtar sin specialkompis - de ska ta en fika på "Home-Away-from-Home". Storsan ska nog hänga med. Senare idag blir det som sagt boxning, bastu och melodifestival. Och säkerligen en sväng tillbaka till "Home-Away-from-Home" senare på kvällen. Pubkväll med trubadur.


image424


Storsan
har även pratat med Mojjan och Illahyst på telefon. Läääängtar!

Storsan och Ulle-Bullen flyger som sagt upp på långfredagen. Vi möter upp Illahyst och Jögga. Mojjan sa att även Olahyst med familj kommer, på annandagen. Storsan blev glaaaaaaaaad!! Har inte pratat med Olahyst ännu men det känns jättehärligt.

Hem till de fria vidderna i norr ett tag.

Göttmos!


RSS 2.0