Fredagens avslutning

Storsan hade en trevlig gårdag.

Det blev kaffe och tårta hemma hos Duvan och K. Mamsingen, Ulle-Bullen, Peckis och Storsan var där. Det pratades en hel massa och skrattades ännu mer. De ämnen som avhandlades var bland annat årets tjejlopp som går av stapeln i slutet av maj, Peckis och Ulle-Bullens bravader i simhallen med sina ko- och hönsmössor och Storsans massakrerade vänsterbröst.

Självklart blev det även lite skönsång för Duvan - och Mamsingen hävdade bestämt efteråt att det var rent trestämmigt. Därefter utbröt skrattsalvor när Duvan läste upp ett meddelande från Boris till Mamsingen.

"Especially for you..."


image418

Dagen idag har inletts med bra bok och god frukost i sängen. Just nu är Ulle-Bullen och hämtar sin specialkompis - de ska ta en fika på "Home-Away-from-Home". Storsan ska nog hänga med. Senare idag blir det som sagt boxning, bastu och melodifestival. Och säkerligen en sväng tillbaka till "Home-Away-from-Home" senare på kvällen. Pubkväll med trubadur.


image424


Storsan
har även pratat med Mojjan och Illahyst på telefon. Läääängtar!

Storsan och Ulle-Bullen flyger som sagt upp på långfredagen. Vi möter upp Illahyst och Jögga. Mojjan sa att även Olahyst med familj kommer, på annandagen. Storsan blev glaaaaaaaaad!! Har inte pratat med Olahyst ännu men det känns jättehärligt.

Hem till de fria vidderna i norr ett tag.

Göttmos!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0