Skumt sa Bill!

Skumt sa Bill!


"Utredning föreslår förbud mot sexistisk reklam" Hmmm... självklart ska man stoppa reklam där kvinnor objektifieras men samtidigt är det ett riktigt finlir att avgöra vad som är sexistiskt och vad som är gjort "med glimten i ögat". Nu senast har man gapat om BK's reklam - Storsan har i det fallet ingen åsikt, för SOM VANLIGT (Blink till Laaarsson & Daaarling) har Storsan ingen aning om vad alla andra pratar om...


Däremot kan ju Storsan tala om att hon vid mer än ett tillfälle har fått tuppjuck framför TV:n när reklam rullat för "Hard Dance Mania". Ingenting att invända mot själva musiken men varför i h*e går ALLA deras reklamfilmer ut på att småflickor (med påtaglig betoning på SMÅ!) sprutas ner med skum, drar av sig trosorna, smeker varandra?

VARFÖR
?
Jo, för att äckliga gubbar ska kunna associera till en härlig liten tjejtriangel när de sedan ska köpa musik?

Eller
?!

image236

Om någon har en riktig förklaring, var vänlig delge Storsan!


Så länge, läs här.



Skumt var ordet, sa Bull!


När Storsan - som FÖR EN GÅNGS SKULL hann med såväl frukost, väcka Ulle-Bullen som kolla på text-TV och DESSUTOM hämta Mamsingen i tid - satt i godan ro framför 'Vakna med the Voice' med fjärrkontrollen i högsta hugg när hon upptäckte en RIKTIGT skum grej...


Nio flyktingar från Indien, sikher, trodde att de hade kommit till London, men de var i Arvika. Där greps de i dag och lämnades över till Migrationsverket. Tänk er själva - satsa allt på att ta sig obemärkta... till LONDON - och vakna i... i ARVIKA!

(Blink till Kalle; Du och jag vet ju vad Arvika vill säga!)


"Hmmm... det är lite mindre än jag föreställde mig?"

Snacka om smoked...

Rökt sikh!

(Hehehe... min pappa röker fisk som ingen ann, till och med Storsan som HATAR fisk med ben i måste smaka lite, varje gång...)


image237

Dubbelskumt sa Storsan!


Med tanke på Storsans första inlägg för dagen - om bibeln, homoäktenskap osv. så blev hon INTE SÅ LITE rädd när hon upptäckte dagens dubbelskumt...

Hon tar härmed tillbaka ALLT, ALLT!

(För hon vill ju inte få en blixt i huvudet endera dagen...)


Europas första jungfrufödsel. Födde hajbebis - utan att para sig.


(Ok, alla som känner Storsan vet ju att hon EGENTLIGEN skulle kunna utrota alla hajar utan att blinka - men något med själva ordet "hajbebis" gör att det klingar till lite av sympati i kroppen!)


En haj har för första gången fötts i ett europeiskt akvarium UTAN att mamman har varit i kontakt med en hane. Jungfrufödseln ägde rum på Sóstó Zoo utanför Nyiregyhaza, Ungern.


Se där. En stjärna tändes i öster. (Eller var det väster??)


Artikel.

För övrigt anser Storsan att det nu är dags för hamburgare,
pommes frites och räksallad.

Mer fett till folket!

Kommentarer
Postat av: Ida

Haha ja det var då inte snyggt i alla fall!

Vad gör Storsan ikväll då?

2008-01-15 @ 20:56:09
URL: http://daaarlingen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0