Hungrig och less...

Storsan har vilat / sett på TV / surfat hela dagen. Med andra ord känns det nu ganska tråååkigt! Har lovat att hålla mig i stillhet även idag, så det blir alltså ingen boxning eller någonting. Och jaaa, Olahyst! Igår åt hon mackan INNAN hon drack vinet! Men igår var ju Storsan dessutom ganska klen så det blev bara ett glas... *S*

Allt ok med andra ord!
image255

På grund av blåsten - även om det har gett sig lite nu - så gäller det ju att vara förberedd OM strömmen skulle gå. För då har vi inte ens vatten! Idag har Storsan med andra ord duschat, plockat undan och torkat bord och bänkar, fräschat upp badrummet osv. kört två maskiner tvätt, en omgång i diskmaskinen, bytt vatten till Nisse, fyllt upp vatten i ett par tillbringare. Allt som kan tänkas kräva vatten och/eller elektricitet med andra ord. Redan igår kväll fyllde Ulle-Bullen en stor hink för att ha "när man gör nummer 1 på toaletten"...

Nummer två får man vackert vänta med tills ström och vatten kommit tillbaka...


Så ni ser! Storsan har kul värre! Pris för Dagens Husmor till Storsan, fort som f*n!


Ulle-Bullen åkte iväg tidigare idag till "Centralorten" för att göra några ärenden. Han ska boxas idag och hade pratat med Mamsingen att Han skulle ordna med nyckel och vara där i god tid. Eftersom Han är VÄLDIGT lik Storsan på alla vis (förutom möjligtvis frisyren då) ringde Han och var extremt sen - men på väg hem. Storsan såg sin chans och packade Hans box-trunk och gav sig ut på en liten promenad för att möta Honom och på så sätt spara lite tid. Men hon VAR faktiskt duktig och trädde på sig Hans enorma, tjocka, svarta mössa innan - på grund av örat. (Storsan hatar normalt sett alla varma kläder - inte minst mössor. De kliar och irriterar!)


Nu finns inget mer att göra. Joo, i och för sig damma / dammsuga / byta gardiner.... Men se, det VILL vi inte!!


Så efter detta inlägg får det bli lite bingo...


Därefter hamburgare och strips.
(Storsan TVINGADE Honom att handla - om hon inte får ha nåt kul alls ska hon då fasen i mig få hamburgare!)


Sedan Stjärnorna på Slottet.


Ja. Roligare än så blir det tydligen inte!


image256


Puss å kram och hoppas att Du har en roligare lördag!

Kommentarer
Postat av: Mamsingen

I dag har Mamsingen boxats med Ulle-Bullen, roligt! Han är ju inte lika flamsig som Storsan(Bäbisen). Jag menar, Mamsingen är ju en myyycket seriös kvinna....Apar sig aldrig! Musik vi boxades till: Började med Sahara Hotnights till uppvärmningen, sen Queen m.fl. slutade med Coton Eye Joe!!!???!!Ja, så var det..Bra takt när man kör sista skiten ur sig, eller hur Ulle-Bullen??
Mamsingen blev glad när Ulle-Bullen skulle boxa, kan slå så mycket hon orkar, Ulle-Bullen står troget kvar. (Det gör Bäbis också.)
Hoppas min Bäbis blir väl omhändertagen av Ulle-Bullen och att du mår bättre. Kramar från Mamsingen.

2008-01-19 @ 19:43:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0