Britney Spears och Ulle-Bullen

Hallå igen.

Storsan har - som vanligt - spenderat en ansenlig del av förmiddagen vid datorn. Bland annat Aftonbladet. Förutom otäckheter som trafikolyckor och kvarglömda USB-minnen fyllda av statshemligheter så har en mängd artiklar handlat om Britney Spears. Storsan fylls av en blandning av irritation (Herregud, ta dig samman, flicka!!) och ledsamhet. Hon har ju inte haft det lätt precis - mammor som uppfyller sina egna krossade drömmar via sina barn är tragiskt - och BORDE vara olagligt.

Det senaste är nu att Britney vägrade lämna över barnen när hon skulle. Dessutom var hon påverkat av det ena eller det andra - så efter ett besök av såväl polis som ambulans fördes hon till sjukhus för "psykisk utvärdering".


Citat:

"Britney fördes till sjukhus i natt lokal tid i Los Angeles för psykisk utvärdering efter att ha vägrat överlämna barnen till Kevin Federline. Enligt polisen var hon "påverkad av okänd substans". Oavsett om det rör sig om alkohol eller droger, kan det innebära att Britney mister vårdnaden om sina söner. Familjedomstolen har nämligen förbjudit både Britney och Kevin från att vara berusade eller drogpåverkade när de har hand om barnen, enligt sajten Tmz.com."


Storsan säger bara: Eeehh? Är inte det en självklarhet om man har små barn att man INTE super eller tar nåt ännu värre - medan man har hand om dem?

Näe... Storsan är nog lite naiv där.


Hela artikeln

**************************************************************

Dagen har i övrigt gått i Ulle-Bullens tecken rent allmänt.



Hans citat för dagen:
"Kolla, hon ser ut som du i håret!"


Jerry Springer Show... En transa med MYCKET taskig peruk... Storsan hade duschat och sedan direkt, med blött hår, tryckt på sig en röd stickad mössa - och sedan gått med den på under ett par timmar för hundpromenad och diverse ärenden.
Need I say more angående Storsans utseende??


image198

Hans glädjeämne för dagen:


Vi skulle hyra en DVD. Han högg som en kobra direkt, på filmen "Transformers"... Storsan försökte med alla medel och uppvisande av allsköns andra filmer men det var fullständigt lönlöst. Han höll "Transformers-filmen" krampaktigt i famnen. Så Storsan fick ge med sig. Nu har vi suttit och tittat på en film om robotar från yttre rymden som kan förvandla sig till bilar och helikoptrar och annat... Men Storsan ska i alla fall vara ärlig:
Den VAR faktiskt lite småkul!


image199


Hans skärseld för året:


Jodå, detta gäller för året. Inte dagen eller ens månaden... HAN LAGAR MIDDAG IDAG! En fisk- och skaldjursgryta med grädde, vitlök, curry... Hans kulinariska äventyr brukar i vanliga fall sträcka sig till att steka grillkorv eller fryst pytt-i-panna någon gång i månaden. Förutom det så har han EN gång (Jo, EN gång!) under dessa drygt 11 år lagat en riktig middag. Det var för ca tre år sedan. Då stressade han omkring och gjorde en kalasmiddag med tre rätter. Han hade till och med engagerat hela personalen på ortens systembolag för att hitta ett vin som passade till huvudrätten... Ambitiöst så det förslår, med tanke på att det egentligen inte hänger på viljan utan faktiskt på kunskaperna.


Exempel 1: Han har bland annat hört att "en nypa socker förhöjer smaken" - följaktligen hade han på en deciliter strösocker en gång när han stekte ägg...
Exempel 2: Han skulle steka blodpudding till sig själv en gång och tyckte att "det här med kryddning och små knep när det gäller mat är intressant" så han strödde resolut en ordentlig hög med aromat på sin blodpudding.


image200

Och Storsan får ju erkänna att hon istället för att försöka lära upp honom tar den lättare vägen - att göra det själv.


Men i förrgår fick han ett infall och meddelade: "Jag skulle vilja laga en fiskgryta i helgen!"

En chockskadad Storsan har alltså ordnat med recept och inköpslista, idag har Han handlat och grejat. Till och med serverat Storsan en drink nu där hon sitter framför datorn... Han läser recept, hackar och skalar och kryddar febrilt. Då och då hojtar Han en liten fråga till mig - och det verkar gå hur fint som helst.


Men Storsan får erkänna att hon sitter med uppspärrade näsborrar för att vid behov rycka in och förhindra en katastrof...


(DET ger väl en fantasieggande bild på näthinnan??)
image201

Vidare rapport kommer väl i morgon. Och på tal om i morgon!
Då ska Storsan med mamsingen på bio. ARN!
Storsan - som älskade alla böckerna - har längtat!

**************************************************************

Nu måste Storsan kolla in Criminal Minds


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0