Varför tittar man på Idol!?!

Storsan hade en kuuuul kväll igår, med ABNORMA mängder julskinka och ris á la Malta...

Men näe, Mamsingen...de HADE fasen inget äppelmos! *sur*...

Vårt bord var helt klart mest högljutt - och en massa fniss / jobb-prat och dåliga skämt blev det. Kvällen avrundades med att 10 personer från jobbet "knödde" in sig i L & P's minimala hotellrum som de hade hyrt för att slippa köra den långa vägen hem och istället kunna ta en glögg eller två...Där blev det lite vin för att avrunda.

(Kom ihåg: Matsmältningen, matsmältningen säger jag!!)


Senare kom Gose-gosisen för att hämta Storsan och fick samtidigt det (...tvivelaktiga? *s*) nöjet att köra hem en mängd glögg-rosiga, pratsjuka damer...Men Han gillar sånt! Det är inte första gången...
image141

Idag har Storsan jobbat hemma - en massa julmust...och tro't eller ej...julskinka! Till råga på allt ska Storsan på julbord i morgon (på vårt "Home-Away-From-Home") och på onsdag med jobbet och Mamsingen och ...burp!...den 14 och 21 december OCKSÅ!

Har redan förberett Honom på att det definitivt blir köttfärssås och spagetti på julafton.

(Heheheheee...sitter och bloggar medan "Äntligen fredag" går på TV4...Sjukt rolig sketch om Robinson-Emma och Zäta! Bland annat beställer Emma en pizza..."with pig and champions". Fnissanfall!!)

Storsan har även tittat på Idol-finalen idag. Av princip brukar Storsan inte titta på Idol under uttagningarna för hon tycker att det är obehaglig mobb-TV på högsta nivå. Däremot slinker det ner ett halvt avsnitt här och där under resten av säsongen. I kväll var det ju final, och eftersom fredagen av naturliga skäl gått i något av slow motion så föll det sig naturligt...MEN... bäst som de satt där i soffan , Han och Storsan, i fullständig harmoni med hopflätade händer och julstjärnan käckt på svaj runt gardinstången...så zoomade de in Marie Picassos pappa - stolt och rörd i publiken. Storsan började lipa för att han gjorde det!!

Därefter hände SAMMA sak två, tre gånger till...Till slut sa Gose-gosisen ingenting, utan så fort Han såg att de filmade pappan räckte Han Storsan en servett. Sjukligt...Men Storsan klarar inte stolta fäder som gråter så där så att hakan darrar!!

Nåja...

Storsan gillade egentligen Amanda bäst men Marie sjunger ju så himla fint att det är heeelt ok att hon vann.

Grattis Marie!!

Kommentarer
Postat av: Olahyst

Varför är vi så här!!!!!!!!!!!!
Jag satt också och grät med Maries pappa igår. Är det något med vår uppväxt som gör det?

Puss och hälsa metadonsvågern :o)Jag skrattade högt och tyckte lite synd om receptariern!

2007-12-08 @ 10:51:44
Postat av: laaaarsson

hahah varför blir jag inte förvånad att ditt bord var högljudast?! Haha och ännu mindre förvånad att du sätter juldekraitoner på filk. men minsann att du INTE ska ha nån jädra köttförsås på julafton.. haha DITT KNAAAAAAAAAAAAAAAAAAS! jösses har inte hunit blgga eller läsa nånting ihelgen. alldeles för mycket party. Har eb del att ta igen nu =)
Hoppas din helg vart kanon. Nu skaj ag laga championsås höhö. Kram ch puss

2007-12-10 @ 07:59:22
URL: http://bestick.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0