Ensamhet

Gårdagen blev trevlig!

Självklart hamnade Storsan näst sist av 12... Som väntat! Men hon är glad ändå! Detta var tredje gången i livet hon bowlade, förra gången blev det totala resultatet 54... denna gång 190... (Det tar sig sade mordbrännaren) Innan Du skrattar ihjäl dig; Storsan säger bara Varsågod!! Hon har INGA hämningar vad gäller bowling / sång / andra sporter... Inga som helst förutfattade meningar eller orimliga idéer vad gäller hennes egna insatser...
image183

Men Mamsingen tog igen vad som kanske fattades i början! Mot slutet gleeeed hon fram "som ett ostron på en tallrik" preciiiis som hon förutspått!

Bäbisen
är stolt!!


*******************************************************

Dagen idag har varit himmels-sänd.

Storsan
GILLAR ensamhet. I lagom mängd. I morse åkte Ulle-Bullen och svåger M till Den Stora Staden i Väst. Storsan och Nisse-the-Man har sovit länge, käkat lite godis, spelat lite bingo och druckit lite vin.

Ett antal av de sakerna har av naturliga skäl BARA Storsan gjort! *S*


Snart ska vi två gå en liten promenad - kanske till affären och köpa lite middagsmat. Hmmmm.... Nåt GOTT som ABSOLUT inte finns på ett julbord...



Dagens "Truth really IS stranger than fiction":


Vargpojken - som han kallas - har rymt från kliniken i Moskva där det var tänkt att han skulle rehabiliteras. Pojken, känd som Lyocha, hittades i skogen, i en håla täckt med löv och grenar. Ingen känner till hans bakgrund eller ålder, men att döma av beteendet har han inte fostrats av människor. Man misstänker att han har levt med en vargflock i skogarna utanför staden Kaluga. Lyocha talar inte ryska eller något annat språk och reagerar inte på tilltal. Han morrar och biter, precis som en varg. Till utseendet ser han ut att vara i tioårsåldern, men de första undersökningarna visar att han kan vara betydligt äldre. Redan under den andra dagen på kliniken lyckades han rymma. Han tros irra omkring på gatorna i Moskva. Hans vanor och uppträdande är typiska för en varg. Han har väldigt starka och vassa tänder, vilket kan leda till allvarliga skador om han biter, säger en polisman i Daily Mail.


Storsan säger bara:

"Var nöjd med aaaallt som livet ger och allting som du kring dig ser, glöm bort bekymmer sorger å besvääär. Var nöjd för vet du vad - en björntjänst gör ju ingen glad, så var nöjd med livet som du lever hääär"


EN SUND LIVSFILOSOFI SOM RÄCKER LÅNGT ENLIGT STORSAN!

Kolla in hela artikeln här!


*******************************************************************************

Dagens 1984:


"Polisen kan få spåra dig på nätet, även om du inte misstänks för brott"


Regeringens förslag är ett allvarligt hot mot den personliga integriteten menar Aftonbladets IT-expert Ian Vännman. Varje gång du är ute på nätet lämnar du spår. De så kallade IP-adresserna, eller de nummer en person får vid varje besök på nätet, går att spåra av till exempel polis. I dag är det bara tillåtet om någon misstänks för ett brott som kan ge mer än två års fängelse. Nu kan det bli enklare. Regeringen ge polisen möjlighet att spåra IP-adresser även vid mindre allvarliga brott.


Hela artikeln här


Storsan säger bara:
Det man aldrig ska glömma är att en lag som kanske inte skulle missbrukas idag ändå finns kvar och därför lätt skulle kunna användas för betydligt obehagligare aktiviteter den dag våra beslutsfattare och andra höjdare bestämmer sig för att det vore en bra idé att kolla in DINA favoritsidor / DINA vanor / DINA preferenser / DINA åsikter...
image184



Kommentarer
Postat av: Laaaarsson

hahah det var ju framsteg på bowlingen iaf.. hahahha jösses, du filma inte nått litet kast eller? ;)
Det skulle jag vilja se

Nämen tack för snyggkomplimangen haha men du missa nog den lilla finnen där.
När får man se bild på storsan då?

WHOOOOOT?! Menar du att JAG inte är snäll :( buuhuu nu blir jag ledsen, jag är världens snällaste ju!!! Men som tuuuur är visste tomten det iaf ;)

Du får också ha en sjättejättekulnyårsafton och parta hårt nu (dum kommentar va, klart du Storsan fixar nyår hehe )

GOTT NYTT ÅÅÅÅÅÅÅÅR :D kramaar

2007-12-27 @ 16:05:53
URL: http://bestick.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0