Annandagen - en annan dag

Puh!

Nu är den värsta juligheten över för denna gång. Massiva mängder julmat och glögg och godis har slunkit förbi Storsans läppar. I går fick hon nog och kokade snabbmakaroner som hon åt och NJÖT med ketchup... allvarligt talat det godaste hon ätit på läääänge!


Julafton spenderades med Ulle-Bullen, svåger M och Kjelleman. Lugnt och skönt, lite TV, lite DVD och lite musik (fast inte samtidigt...) medan ljusen tindrade på bordet och magen stod i åtta hörn.


Juldagen var osannolikt avslappnad. Storsan - som älskar att läsa - hade fått flera böcker i julklapp och HELA (jo, faktiskt - hela!) dagen spenderade hon i pyjamas, i sängen, med 2 kanonbra böcker. En i Jack Reacher-serien och en av Leif G.W. Persson; "Faller fritt som i en dröm". Kanonbra! Så  nu vet Storsan minsann hur Palmemordet faktiskt gick till...!!


image180

Idag har det inte hänt särdeles mycket heller - lite disk, lite plock, lite kontakt med omvärlden via sms och mail... Dessutom lite "betala-alla-räkningar-och-oj-hoppsan-vad-lite-det-blev-kvar"-ångest...



Dagens Storsan-fattar-inte-riktigt:


Aftonbladets artikel om kändisarnas senaste modemissar; "Fashion Road Kill" fascinerar Storsan. En radda kändisar som uppenbarligen gjort bort sig omåttligt genom sitt klädval. I och för sig är väl ingen av dem så där snygga att man drar efter andan - men road kill?? (Njaa, jooo...möjligen hon porraktrisen i röda glansbyxor och alldeles för litet linne) Eller också är det bara så, en gång för alla, att Storsan faktiskt har absolut NOLL KOLL.


Aftonbladets artikel



Dagens Gubb-Klubb:


USA-valet.


Storsan har ingen direkt uppfattning om vem av de två uppenbara favoriterna Hillary Clinton eller Barack Obama som vore bäst som nästa president. Däremot en MYCKET klar uppfattning om en politisk kommentator som definitivt INTE syns mig särskilt sympatisk. Rush Limbaugh. Denne gamle läkemedelsberoende gulle-ponke som bland annat hyser åsikten att "Feminism was established so as to allow unattractive women easier access to the mainstream of society" har bland annat suttit i TV och hånat Mikael J Fox och hans Parkinson-sjukdom genom att skaka och stamma. Samme man har nu än en gång kvalat in på Storsans ANTI-lista genom att på tal om Hillary Clintons kandidatur uttala följande:


"Vill vi i USA verkligen se en kvinna åldras framför våra ögon, dag för dag?"


Eehhh... får Storsan bara påminna om ett par saker,
om nu ÅLDER ska vara en faktor:    image181



1) Se dig i spegeln, karl!!

2) Ronald Reagan, någon?

3) George Bush d.ä....??



Så där ja.


Nu har Storsan fått ventilera sin irritation över detta uttalande lagom länge.


Strax blir det bowling med ett helt gäng goa människor, bland annat Mamsingen. Det ska bli hur trevligt som helst!

Till sist vill Storsan bara tala om vad hon fick av Mamsingen i julklapp:


En flaska Tindra glögg... MED GLITTER I!!

Den ska Storsan spara och dricka med andakt någon kväll när hon känner sig extra grå och tråkig - så att hon riktigt får gnistra och glimma!


Dessutom fick hon och Ulle-Bullen en bok; "Handbok för tankspridda". Va!!?? VI som är så fullständigt linjära och behärskade, med ALLT under fullständig kontroll. ALLTID!!

image182


Kommentarer
Postat av: laaaarsson

GOD JUL Storsan!!!
wii haft det bra eller ?
Jag har nog vart väääldigt snäll i år för jag fick massa julklppar mohahhaha.
HAHHHAAHAHAHH bok för tankspridda. Det var dagens roliga den..

2007-12-27 @ 10:06:14
URL: http://bestick.blogg.se
Postat av: Charlotte

En hämtpizza satt inte heller fel efter julmaten - en ny tradition jag och min syster kör på annandagen: mellandagsrea, pizza och skräckfilm.
Gott nytt år - nu tar jag lite blogglov igen till den 7 januari. Nu tävling under tiden!

2007-12-28 @ 14:50:15
URL: http://www.charlotte.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0