Men vad fasen...!

"Bruna livsmedel gör dig gammal - ju brunare och sötare mat, desto skadligare."


Artikel.

Storsan
läser en artikel om att all mjölkbaserad / brun / söt mat är skadlig. Det illasinnade ämnet AGE - som skapas vid tillagning - samlas i kroppen och ställer till med en massa läskigheter. Och där finns det tydligen kvar i många, många år.

Storsan
som älskar bruna saker! Riktigt välstekt mat, soja, choklad, bröd med välgräddad skorpa.

Fasen då!

Men 'som vanligt' går det att "balansera" upp det otäcka...


Med frukt, grönt och rödvin!


Yiiihooo!!


Nu borde med andra ord Storsan sätta sig på altanen med en chokladkaka, en kartong jordgubbar och ett glas rödtjut. För det är faktiskt en plikt att hålla sig så frisk som möjligt!

Och plikten framför allt, mitt herrskap, plikten framför allt...


None

Fridens!


Kommentarer
Postat av: Elin

I ärlighetens namn, när det var som värst och jag var på botten av alla bottnar - funderade jag på att ha ihjäl någon.

2008-05-12 @ 19:38:28
URL: http://prinsipesans.blogg.se/
Postat av: Kalle

TÄVLING PÅ KONST! ps läs inlägget under tävlingen med...

2008-05-12 @ 20:11:07
URL: http://naturnytt.blogg.se/konst/
Postat av: Gisan

Jag kunde inte annat än skratta med tanke på vad ämnet heter... AGE... Kan man annat än åldras av det ;-) KRamar...

2008-05-12 @ 20:15:19
URL: http://gisans.blogspot.com
Postat av: Linda

Det går ALLTID att kompensera bort det dåliga :-)

Det är det som är så bra med livet...!!

2008-05-12 @ 22:27:00
URL: http://livstankar.blogg.se/
Postat av: Guggu

jag anser att man här har tolkningsförtur.

tex potatis är ju brun utanpå men när man skalar den blir den vit. hur gör man då?

samma sak med köttbullar-de är ju inte bruna från början-hur gör man då?

tolkningsförtur kära storsan. så oroar man sig mindre och lever därmed längre

tjingeling från Guggu

2008-05-13 @ 11:19:33
URL: http://guggu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0