Inte kasta spilld mjölk över ån?

Åge Sten Nilsen, artist från Norge, har tydligen uttalat sig om Charlotte Perrelli och sagt att hon "ser ut som en transvestit", "sjunger som en dragshowartist" samt har "ett oäkta leende" och ser ut som en "uttänjd barbiedocka".

Storsan gissar att Åge menar transvestit i betydelsen 'okvinnlig'?

Smaken är ju som bekant som baken - och Åge Sten Nilsen har för all del rätt att tycka som han vill. Men frågan är om man gör särskilt klokt i att slänga sig med ord som "uttänjd barbiedocka" och "transvestit" som glåpord när man själv ser ut... eeehhh... så här?


"KLIRR"(Bild från Dagbladet.no)


Artikel.


Kommentarer
Postat av: ESCFan

Åge Sten Nilsen från Norska GlamRock Bandet WigWam

Sitter med i den Norska panelen Bilette til Beograd

När dom hadde visat Sveriges Video (den från Globen) så blev det jubel från den lilla publiken i studion , dom andra 2 i panelen visade tummen upp (grön flagga) medans Åge visade Röd flagga , sen börgade han och tjattra på medans dom 2 programledarna mest såg ut som frågetecken , så inte fick han nå medhåll i det programmet , att just Charlotte ser så sminkad ut är p.g.a att hon har så långsmala ögon , hon kan ju inte råför vad hon har för ansiktsform , sen är hon väldigt mån om sin hud då blir hon kallad för plastig , gå tillbaka till 1995 när hon va en körmedlem i MF så ser ni att hon ser nästan likadan ut .

2008-05-08 @ 23:42:16
Postat av: Ida

Ja man kan ju undra varför HAN kommer med ett sånt uttalande?? Fast jag håller faktiskt med honom om att Perrelli ser ut som en transa. Hade man inte känt till henne sen förut hade det nog varit min första reaktion.2008-05-09 @ 10:00:13
URL: http://daaarlingen.blogg.se/
Postat av: Charlotte

Ja där rök nog hela glashuset. Jag tycker Åge liknar en Hollywood-tant med dåliga plastikkirurgierfarenheter som landat i en tidsmaskin från 80-talet.

Nu är det fredagstävling hos mig - hoppas du vill vara med och tävla. Den här gången är vinsten ett ännu vackrare vårleende! :-)

2008-05-09 @ 14:41:08
URL: http://www.charlotte.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0