Söndag - vilodag

Storsan hasar fortfarande runt i pyjamas. En MYCKET trevlig pubkväll igår. Och liiite smickrad blev man ju när trubaduren ropade i mikrofonen; "Nu kommer Storsan!"

image427

Storsan
pratade en massa, fnissade ännu mer, drack vin och skrålade med i de flesta låtar. Till omgivningens förskräckelse och vånda. Storsan är lite hes idag men för övrigt pigg och glad. Ulle-Bullen och Nisse-the-Man mötte Storsan och Co utanför puben och vi promenixade hem tillsammans - det var faktiskt härligt promenadväder trots den sena timmen.

Dagen idag kommer Storsan att roa sig med disk, tvätt och annat kul. När det gäller melodifestivalen så ringde ju Storsan och röstade på Nordman tills pekfingret antog en otäck nyans. Och nu ska alltså Nordman ställas mot Carola nästa helg.

Aaaahhh!!

Storsan
får nog tillbringa nån timme idag med syndaktigt spel och dobbel för att förhoppningsvis dra in lite röstningspengar. "Gud mot Helvetet" var en intresseväckande rubrik...

Storsan
undrar bara vem som är vem...?


* Heshet vs Hysteri
* Gripande vs Gospel
* Het vs Hätsk
* Ärrad vs Botox

...är kanske möjliga fortsättningar på ämnet?


Artikel.

PS1: Välkommen kompis M! (En första kommentar från henne inkom igår) Men Storsan vet ju att du minsann är en av de trogna läsarna... med tanke på att du upplyste A om att hon skulle ta boxningen redan innan Storsan fått tag i henne... 

image418

PS2: Hoppas du mår bättre Mamsingen? Bäbisen saknade dig igår!


Kommentarer
Postat av: Mamsingen

Misstänker att du sjöng för oss båda.... ;)Kram på dig gumman.

2008-03-02 @ 18:31:10
Postat av: Laaarsson

haha näääee nu blir jag lite avensjuk här. Aldrig att det skriks mitt namn när jag kommer in på mina favoritställen :(
men det är skönt att se att du håller ställningarna!

Jag drog iaf några till svep åt dig i Lördags också.. Lite väl mycket, var helt död igår. men det var det värt för det partyt hela natten lång :)
Hoppas ni också haft en kanon helg :D

2008-03-03 @ 10:00:15
URL: http://bestick.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0