Rapport

Vilken kväll!


Eftermiddagen spenderades med box-träning och sedan ett par timmars bastu med tjejerna. Vin, snacks och frukt gjorde att den slitna Storsan-kroppen höll ut tills det var dags att bege sig till "Home-Away-from-Home" vid 7-tiden. Där blev det långbord, kalla drycker och ett jädra ös. Mycket folk, schlageryra på storbild och dånande ljudvolym. Perfekt! Precis som film på bio blir bättre än film på TV blev melodifestivalen bättre på storbild.
Fasen - ALLA artister var ju bra tyckte Storsan! Eller nästan i alla fall...


Självklart att Nordman inte skulle vinna men det var lite surt att de låg så dåligt till efter juryrösterna. Tack och lov klättrade de flera pinnhål efter folkets röster. Däremot fick de inte en enda röst av Storsan! Varför? Jo - Storsan ringde och ringde i över en kvart, oavbrutet, utan att komma fram en enda gång. Och Storsan var tydligen inte ensam.


"Jag har försökt telefonrösta i över 20 minuter. Men det tutar bara upptaget. Det är för jävligt! ryter Tomas Davidsson, 32, från Nybro som hade Nordman som favorit."


FUUUUUUUSK!! ryter Storsan...


Artikel.


Vi hade också en tävling där det gällde att pricka in vem som skulle vinna - och vem som skulle komma tvåa. Mamsingen och hennes Mandis vann! De vann sjuuuukt snygga T-shirts och inte att förglömma - ÄRAN!


I fotosamlingen nedan - lägg
SÄRSKILT märke till hennes självgoda min!


image473


Storsan
och Mamsingen sms:ade  Laaarsson med jämna mellanrum för att hålla ordning på henne mitt i alla Storsan-svep och för att rapportera om läget på Nordman-fronten.


Hohoooo Laaarsson! Vaken än!??


image477


Summa summarum:

Charlotte
vann - vilket är heeelt ok! Hon är ju kanonduktig och proffsig med världens röst. Och en helt ok låt!

Artikel.

Och Storsan hade en mycket trevlig kväll på alla sätt!


Lite bilder, bland annat på Storsan, Mamsingen, Duvan, A och B under träningen. Storsans svettiga fötter med extrema mängder tåludd samt Mamsingen och Mandis i sina vinnar-T-shirts.

Kompis M
var också med i bastun - men se däääär drar Storsan gränsen!
Så roligt ska vi INTE ha att det läggs upp foton från bastun...

Men hmmm... å andra sidan kanske det vore en kanongrepp för att öka besöksstatistiken?


image475

Go'middag!


              

               


Kommentarer
Postat av: BorisBorissa

Tjena!
Rätt låt vann, för den fick mest poäng. Så går det till i konunga-riket sverige när svenska folket får rösta. Kul idé ni har i "skogen". Träna combat-boxning och sedan sätta sig i bastun och dricka vin och äta snacks. Känns som ett moment22, där resultat hela tiden hamnar på status quo. Snygg bild på Mamsingen och Mandis (kram på er). Är alla ni, som bor där i skogen, släkt med varandra. Alla verkar ju vara födda med ett svart streck i ansiktet. Jag jämför med alla kändisar och stjärnor som också verkar vara släkt, dom är ju oftast födda med ett pixlat ansikte. Tur att man inte har sådan DNA i generna.
Ha det så gött nu, ni banjospelande sista-färden folk.
LÖÖÖW YJOO!!! Boris.

2008-03-16 @ 16:18:45
Postat av: Storsan

Hahhaha!!!
LÖÖÖW JOOO TOOOO BorisBorissa!
;o)

2008-03-16 @ 16:44:38
URL: http://storsan.blogg.se
Postat av: Mamsingen

Ska du hänga med på en kanottur, lille Boris....:)

2008-03-16 @ 17:18:48
Postat av: Till Mamsingen

Gärna! Ukke-klubben kan kanske figurera banjo-spelande locals. Och UlleBullen kunde få en annan fin roll. Som du förstår, jag följer gärna med på en färd genom slussen. Sedan fortsätter vi över sjöar, genom andra slussar, via den stora älven och ut på havet. Där behöver du inte bli rädd. För då är vi i mina hemtrakter. Sedan paddlar vi mot den nedåtgående solen i väster. Och längst bak i kanoten sitter en skylt med texten: THE END. Sedan kommer så klart eftertexten: I rollerna såg vi
HON - MAMSINGEN
HAN - BORISBORISSA
LOCALS - LOCALS
SOM SIG SJÄLV - ULLEBULLEN
SNOPEN BÄBIS - STORSAN.

Visst låter det spännande.
Kram, Boris.

2008-03-16 @ 20:33:01
Postat av: Kakburken

Glöm inte ta med en burk kakor...
man vet aldrig var närmaste ICA-butik ligger.....

2008-03-16 @ 22:20:11
Postat av: Laaarsson

hehe jag var inte så
pigg igår och kunde knappt röra mig haha, men nu har jag läst igen lite här =)
Jag vettesjutton om jag fick iväg nån röst på Nordman alltså. Jag hade fullt sjå att försöka fixa storsansvsep och få iväg sms till er. Hahha det är inte lätt när det är svårt. Tydligen hade det kanske inte märkts nått ändå då.
Men Nordman har ju ändå gjort sitt genom att han slog ut Carola :)

Får slänga in ett Grattis till mammsingen här också :D Det var duktigt gjort, hur kunde du ana att den sämsta låten skulle vinna!? ;P

Måste också skriva att jag äääälskar dina fötter Storsna!!!!!! Hehe

2008-03-17 @ 08:46:26
URL: http://bestick.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0