Gårdagen

Gårdagen blev himla trevlig.

Svettig - men trevlig.

Allt började så klart med att arbetsdagen tog slut.

Därefter mötte Storsan Kakburken utanför systemet... Först tittade vi på varandra en stund, sedan började vi båda att fnissa. Vi sade ingenting på ett litet tag - vi bara fnissade - eftersom det kändes så sjukt att "äntligen" ses IRL. Eller, ja, vi har ju setts många gånger men detta var första gången efter avslöjandet om vem Kakburken egentligen är...

Sedan blev det storhandling på systemet. Storsan har ju faktiskt hört från många håll att det är extremt viktigt att dricka mycket när det är så varmt som nu!!!

Därefter lite matinköp - salt behövs ju också...

Eftermiddagen och kvällen avlöpte sedan med sol och iskallt rosévin på altanen, god mat och mer iskallt rosévin på altanen, ett lååångt kvällsdopp i sjön och till sist lite TV.

Gårdagens absolut roligaste citat:

1)
Vid kvällsdoppet, i samband med att Storsan gnällt lite lagom på Bullen om att han INTE får dyka från stenarna eftersom vattennivån är så låg. Storsan tyckte nämligen att det skulle vara lite förargligt om han dök rakt mot stenarna på botten och bröt nacken. En farhåga som Bullen definitivt inte höll med om.

Helt oväntat fick Storsan lite tröst av Svåger M:

"Ingen fara - en badboll kommer inte ner så fasligt djupt
även om den försöker!"

2)
Storsan och Svåger M satt och tittade på ett TV-program om nån otäck skönhetsoperation utförd i ansiktet på en eller annan medelålders dam med alldeles för mycket såväl pengar som sysslolös tid till sitt förfogande. Läkaren förklarade ingreppet och pratade om "fettdepån". Storsan undrade lite vilken fettdepå det kunde tänkas röra sig om - eftersom han cirklade med fingret ungefär i pannhöjd på damen i fråga. Då vände sig Bullen om (han satt vid datorn) och fick ur sig en klockren!

"Vet inte - men MIN fettdepå sitter i alla fall i soffan!"


Don't you just LÖÖÖÖÖV him?

Kommentarer
Postat av: Pecialen

Mötti härs!

:-D

2008-06-06 @ 23:00:05
URL: http://annemira.blogg.se/
Postat av: Gisan

Å så har jag fått mig ett par goa skratt här igen :-) Kramar...

2008-06-08 @ 10:00:27
URL: http://gisans.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0