Botox och träningsvärk

"Botoxsprutor och liknande injektioner måste föregås av kraftiga varningar, anser en konsumentorganisation i USA, Public Citizen. Anledningen är 16 dödsfall, sedan förlamande botulin spritt sig i kroppen på behandlade människor"


Artikel.


Eeeehhhh
.... Att spruta in ett förlamande nervgift (som man redan VET är potentiellt dödligt och definitivt något man INTE vill ha i matkonserver och annat...) i sitt eget ANSIKTE av den enda anledningen att man vill få bort rynkor kan väl aldrig någonsin kvala in särskilt högt på Listan Över Smarta Saker Att Göra I Livet.


Åtminstone inte enligt Storsan.


Kråksparkarna är ett tecken på att du har levt, älskat och skrattat. Var glad för dem!

Och enorm träningsvärk i ena skinkan KAN vara ett tecken på att man har haft en väldigt trevlig bowling-kväll  dagen innan...

Storsan kom 9:a av totalt 13 stycken...

Det tar sig sa mordbrännar'n!

image280


Kommentarer
Postat av: Pecialen

Håller med, rynkor är inte något att skämmas för. Kan till och med va snyggt. I alla fall är det definitivt snyggare än all dessa botoxtanter som är så släta i fejan att det inte finns nåt uttryck kvar. Allra värst är det med de som har dessa släta ansikten och jätteskrynkliga halsar.

Jaså, du fick träningsvärk. Jobbigt att sitta idag då ;-D
Trevlig helg
Kram

2008-01-25 @ 15:19:57
Postat av: Boris

Det tar sig, sa hon som eldade upp en lada. Eller.
Det både lyser och värmer, sa han som hade eld i håret.

2008-01-25 @ 16:11:34
Postat av: Ulle-Bullen

Jag tycker synd om han som uppfann telefonen, han hade ingen att ringa till, bara till sig själv...men det var alltid upptaget...hehe..
Likaså tycker jag synd om dansken som uppfann villa-larmet, dagen innan han skulle besöka patentbyrån var det någon som bröt sig in i hans villa och stal larmet (eftersom han hade plockat ner det, för att kunna visa upp det)..mohahaaaaa

2008-01-25 @ 16:42:38
Postat av: Petra

Läs gärna mitt inlägg om botox. :)

2008-04-10 @ 14:14:08
URL: http://www.petra79.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0