Fredagspuckon och hjärtan

Nu är Storsan hemma igen - och det är HEEELG!!


Ikväll bara soffa, TV och lite godis. I morgon lite "Home-Away-from-Home" och fika, sedan boxning och därefter ska Storsan skjutsa - och hämta - Ulle-Bullen, till och från en MC-fest. Det är i ärlighetens namn inte särskilt ofta; Storsan är ju bortskämd med att endera hämtar Ulle-Bullen henne från diverse trevligheter eller så slafar han hos någon kompis efter sina trevligheter. Men nu vill han komma hem i hyfsad tid eftersom han ska meka och greja tidigt på söndag. Så Storsan uppoffrar sig med en djup suck...


Hon tänker mest på senaste gången hon hämtade honom - från samma ställe.
Vid halv 4-tiden raglade Ulle-Bullen och 3 väldigt nya bekantskaper ut från lokalen - dessa tre var i dryga tjugoårsåldern, överförfriskade milt uttryckt - och från Storsans hemtrakter. (Tillfälligtvis här nere för ett byggjobb) Ulle-Bullen hade berättat om sin oerhört "vackra, roliga, humoristiska, underbara fru"... Tydligen. För de skulle bums in i bilen, en i taget - och prata lite med "Norrlands-Guldet"...

image351

Storsan
var så trött så ögonen gick i kors men de var faktiskt himla trevliga - på ett eehhh... kanske lite högljutt, bröligt, "väldans-dålig-motorik"-vis. *S* Till slut fick en av dem Storsan att bli lite lagom äcklad. Och det vill faktiskt INTE säga lite! Han bad Storsan känna på hans huvud. Yack!! En stor grop, följt av en ENORM bula. Han hade blivit nedslagen tidigare på kvällen, i centrum, och slagit huvudet i trottoarkanten. Storsan sa att om han blev illamående eller inte mådde bra senare så måste de åka in till sjukhuset. Ett problem bara (eller två, snarare): Illamående skulle ju kunna orsakas av annat än nämnda skallskada... och här finns ju inget sjukhus! I alla fall inget som är öppet en sådan okristlig tid...Nåja.Fredagspucko nr1:


Du i den vinröda bilen som Storsan mötte på väg till jobbet. Du var mer än halvvägs över på Storsans sida av vägen - och fortsatte. Det speciella finger av totalt 5 som du fick kom från hjärtat. Och Storsans hjärta hämtade sig inte förrän efter flera minuter.Fredagspucko nr2:


Nisse-the-Man! Min Frankenstein-bäbis!
När Storsan kom hem hade han fortfarande "struten" på.
(Vilket han INTE hade igår!) Runt huset låg pantflaskor, kläder, mattor och saker huller om buller. Han hade tydligen bestämt sig för att få av den även idag. Men se där gick han bet!
image348

I munnen - samtidigt som han skällde och pep och var glad - hade han ett jättestort, rött mjukishjärta med armar som han VÄGRADE släppa. "Har de tvingat på mig en sådan här dumstrut ska jag fan i mig ha detta gosiga, mjuka!"
Storsan hade satt i sinnet att få av honom struten - Nisse hade satt i sinnet att hålla kvar jättehjärtat - till slut hade såväl Nisse som hjärta passerat genom den lilla öppningen med ett plopp-ljud. Storsan höll på att ramla åt sitt håll - Nisse åt sitt.Fredagspucko nr3:


Storsan själv - som parkerade så elegant att hon var nödd och tvungen att plaska genom en enorm och djup vattenpöl för att ta sig till dörren. Klimatförändringar usch ja, men när f*n ska de resultera i värme och sol och inte bara som nu i regn, regn , slask, is, och mera regn?Fredagspucko nr4:


(Tjuvlyssnat.se)


"Det visar alltså på att dom är lite efter där uppe"


Två tjejer ~14 sitter i korridoren och pratar om det nationella prov som dom ska ha senare under dagen.

Tjej 1: Men om det börjar halv ett här, då skulle jag ju kunna ringa till någon i Kiruna och säga alla svaren!

Tjej 2: Men alla har ju proven samtidigt?!

Tjej 1: Jaa, men du får ju tänka på tidsskillnaden! Om vi börjar med våra prov här klockan halv ett, då är ju klockan bara typ elva i Kiruna, så då kan jag ju ringa någon i Kiruna och säga alla frågorna.

Tjej 2: Jaa, fy fan vad smart! Men du känner väl ingen i Kiruna?

Tjej 1 (smått besviken): Neej, just det...

image349


Kommentarer
Postat av: BorisBorissa

Ang. div. puckon. Nr 1. Min svåger K har en vinröd bil, kan det ha varit han???. Nr 2. Kan Ulle-Bullen varit hemma på middagsrasten och härjat runt???. Nr 3. Var glad så länge som du inte parkerar nere i sjön (se bild överst på bloggens startsida). Nr 4. Ja - just det. Där satt den.
Puss, B.

2008-02-08 @ 19:21:09
Postat av: Sunlinda

Knäpp på näsan, säg det på teckenspråk om du kan???
Ha en trevlig helg!
Kraaaaammmmm

2008-02-08 @ 19:23:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0