Fredag - och helgen börjar!

Denna dag var lika stressig som gårdagen. Storsan åkte in med Mamsingen, allt ok. Mamsingen sade: "Om du behöver bilen så är det bara att säga till." Storsan kaxigt: "Näääeee.  Men tack ändå!" Dagen avslutades med ett jobb-besök (jobbesök?) uppe i centrum, sedan tre ärenden på vägen ner till jobbet igen. Snöyra, blött, slaskigt, kallt!! Storsan bar två fulla papperskassar i sina icke-vantförsedda händer. Innan Storsan var välbehållen på jobbet igen hade en tumme och minst två pekfingrar ramlat av. Skönt? NÄE!! Och Storsan ska ALDRIG vara kaxig mot Mamsingen igen!


Sedan avslutades dagen med diverse psykbryt och stressanfall. Vid slutet av dagen tittade Storsan ut genom fönstren för att se om Mamsingen hade kommit - nej - SKÖÖÖÖÖNT!!! Spring, spring, stress, stress, rycka i fönster och dörrar, kolla i alla skrymslen och vrår, papper som ska med hem - saker som ska låsas in eftersom de INTE ska med hem... spring, spring, spring... Allt medan jobbarkompisar G och B stod och pratade. Efter en stund sade B: "VAD gör du? Sluta springa omkring så förfärligt!" G sade: "Storsan är nog bara nervös över att vara ensam kvar vid larmning.." Sedan sade de båda unisont: "Sluuuuta springa omkring - vi väntar!!" Ja, det var ju gentilt tänkt men Storsan var egentligen stressad över att hon hade bestämt tid med Mamsingen - och nu var den typ kvart över tiden! De båda väntade i alla fall på att larmning, släckning osv. skulle bli avklarat. B följde med Storsan ut till Mamsingens bil och sade: "Se till nu att ta hand om henne - hon är psykotisk av stress!"

Mamsingen
sade: "Näääee! Vad har hänt med bäbisen idag??" B (som har barnbarnen hemma i helgen) log stort och svarade: "Jooo, E kommer hem till mormor idag! Och jag är så glad!" 

Mamsingen
som inte fattade någonting svarade: "Jahaaa... Vem är E??"
En MASSA förvecklingar senare fattade B att för Mamsingen är Storsan Bäbisen!
Medan för henne så är Bäbisen barnbarnet! *S*


Och svåger S fyller år - I MORGON! Som vanligt har Storsan ingen koll förrän det är för sent. Men hon hittade dock en kanonsida: S gillar att laga mat och gillar nya smaker / heta smaker osv. Så när Storsan hittade en hemsida där man kan beställa presentförpackade kryddor, salsor, etc för hemleverans blev Hon glaaaad!!

(PS: Olahyst, visa inte bloggen för Söa!!)


Nåja - ett antal kuliga kryddor och annat hittade Storsan - och som sagt; de blir levererade hem i brevlådan!


GRATTIS Söa!!!!


Men Storsan hittade även på sagda hemsida en ytterst kul reklamtext för en av produkterna.


"Till alla som älskar ingefära. Här har ni en krydda som får era grytor, stekar och såser att
smaka bättre än mästerkocken."


Okeeeej.... Då får man ju hoppas att Mästerkocken smakar HIMLA gott!



image321


Snart Let's Dance - innan dess lite fläskfilé och strips, med pepparsås!


Trevlig fredagkväll!


Kommentarer
Postat av: BorisBorissa

Hej Storsan. Kul att du glömde svågerns födelsedag. Jag menar, du har ju en länk på din bloggs startsida som heter "Glömt en födelsedag?". Driver du med oss eller???. Hälsa Ulle-Bullen att han har mail i inkorgen. Ang. stormen. Lita på graniten i bohuslän. Den står emot när det blåser orkan.

2008-02-01 @ 21:45:50
Postat av: Olahyst och E

Hej vår älskade illahyst och moster!
Kul present till Söa (bättre sent än aldrig vet du!)
;)Vi hoppas att han inte läser din blogg ikväll när han kommer från ishallen.:)
Nu har vi tittat färdigt på Let`s dance så nu väntar sängen. Sov gott!!

2008-02-01 @ 22:50:18
Postat av: Mamsingen

Ja du Bäbisen....tur att det finns internet, undrar hur folk som vi(?) (oss?) (folk??) klarade sig förr...vi hade nog inte varit nåt bra kap...Kan vi sticka? Nej. Kan vi sy? Nej. Kan vi stoppa strumpor? Nej. Kan vi mjölka?(kor alltså) Nej. Man hade ju liksom inte tid att rulla runt i sänghalmen hela dygnet på den tiden. Det kan man ju inte nu heller, det finns ju f..n ingen halm i sängen ens! Vi skulle nog blivit nunnor...Här kommer en rolig historia som Duvan berättade på boxningen igår: 2 präster skulle duscha, de hade glömt tvålen. Den ene prästen sa: Jag kan hämta på mitt rum, där finns 2st. tvålar. Sagt och gjort. När han var på väg tillbaka hörde han några nunnor komma. Eftersom han var naken
och inte hade nånstans att gömma sig kom han på idèn att ställa sig som en staty. 3 nunnor kom. "En sån verklighetstrogen staty" sa den ena nunnan och drog i snoppen på prästen. Han blev så chockad att han tappade den ena tvålen. "Åh! Det är en tvålautomat!" Varpå den andra nunnan också ville prova. Prästen tappade då den andra tvålen. Den tredje nunnan ville också prova, hon drog och drog i snoppen,till slut utbrast hon, glatt överraskad:"Men! Det finns flytande tvål också!" ja Bäbisen, vad är då sensmoralen i denna historia? Jo, glöm aldrig att skicka med Ulle-Bullen tvålen när han ska till badhuset.

2008-02-01 @ 22:53:44
Postat av: Storsan

HAHHAHAHAHAHH!!!!!!!!!!!!!
B: Om Storsan fick bestämma reklamen här på sidan skulle det stå - köp tre chokladkakor betala för en... eller nåt liknande... *S*
Olahyst och E: jaaa! Vi får hoppas att han INTE läser - och hoppas att han gillar "kapetet"... Pussar till er alla!!
Mamsingen: Ja, Storsan får be Ulle-Bullen att ALDRIG böja sig ner!! *S*

2008-02-02 @ 00:13:30
URL: http://storsan.blogg.se
Postat av: Mamsingen

Om jag fick bestämma reklamen skulle det stå: Köp en chokladkaka betala för 3.

2008-02-02 @ 10:36:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0