En doft av en aning Ondska; 2

Storsan utlovade ju igår ett litet smakprov även på hennes Ondskefulla Sida...


Men för att göra det hela liiiite mer spännande så gör Storsan det i form av en tävling!


Gissa vilken anekdot som är sann; posta en kommentar med ditt svar.

Första pris...eeehh,  ingenting!!!


So, here goes nothing:


A) I går när Storsan väntade på att Mamsingen skulle komma och plocka upp henne passade hon på att släcka överallt, städa undan, kolla fönster och dörrar osv. för att inte Mamsingen skulle behöva sitta i bilen och vänta på Storsan sedan. (Det gör hon ju tillräckligt ofta ändå! *S*) Det var alltså helt kolsvart i båda korridorerna; enda ljuskällan var i själva foajén. Storsans kontor ligger ju runt ett hörn så därifrån syntes ingenting. Storsan hörde hur någon låste upp porten och gick iväg längs den bortre korridoren - och kom på att Aj då, eftersom jag inte "syns" så kanske personen sätter på larmet när den går. Storsan har blivit inlarmad förr - definitivt skadligt för såväl trumhinnor som sinnesfrid... Gick därför ut i "min" mörklagda del av korridoren och ropade "Heeej". Det var jobbarkompis A som höll på att lägga in lite grejor i ett rum längst bort. Hon fixade och grejade - och hörde inte Storsan alls där hon stod i mörkret. Då flög lite ondska in i Storsan som flinade för sig själv och sms:ade till A:
"Jag seeer dig..!!"

(Storsan tänkte naturligtvis att A skulle tycka det var jätteläskigt!!)
Men äsch då; preciiiis när hennes mobil plingade så vände hon sig om och såg Storsan! Som stod där och inte riktigt kunde dölja sitt ondskefulla flin - trots att hon blev påkommen...

image161


B) För måååånga år sedan delade Storsan och E lägenhet. Det var i trean på gymnasiet.
E var ganska ofta mörkrädd... vilket Storsan aldrig har varit. Nåja, Storsan hade en kväll hälsat på en kompis och kom hem sent. Detta var på vintern - i Lappland - med andra ord möööörkt!! När Storsan kom fram till lägenheten skulle hon bara vara lite schysst och slänga en snöboll på fönstret för att visa "Nu kommer jag...".
E tittade dock ut (syntes ju himla bra också på grund av helt upplyst lägenhet och beckmörkt ute) spärrade upp ögonen av rädsla och fullkomligt DÖK ner på golvet för att gömma sig...! *hehe* Naturligtvis var det kört - Djävulen flög i Storsan som smöööög in genom porten och fram till vår lägenhetsdörr. Stod sedan där i mörkret i över 20 minuter - för att vara helt säker på att E vid det laget glömt bort snöbollen. Fortfarande med trappuppgången mörklagd hörde Storsan hur E gick in i badrummet (som vette mot trapphuset) och borstade tänderna. Då skrapade Storsan med naglarna mot ytterdörren. Hörde hur vattnet stängdes och E lyssnade... när vattenkranen satte igång igen skrapade Storsan med naglarna... Detta upprepades ett par gånger tills E slutligen skrek: "Sluta! Vem är det!" Storsan lutade sig fram och väste in genom nyckelhålet
(Johodå, nyckelhålet...Fattig student / gammalt hus / snål hyresvärd)

"Det är ju jaaaag, jag booooor här!!" Varpå E hysteriskt skrek: "Nähäääää, det gör du INTE!! Gå bort! Bort med dig!!"
Vid det laget bröt Storsan ihop i ett fullständigt hysteriskt skrattanfall. Och förvånande nog släppte E in henne i lägenheten...
image164


C)
Samma tidsperiod, samma E...(Sorry min vän! *S*) Vi hade ganska nyss tagit körkort så naturligtvis var det stora nöjet att låna någons bil och sedan vara ute och köra - lite planlöst hit och dit. På grund av dessa nytagna körkort hade vi också kommit på Det Stora Skräck-Scenariot! TÄNK om det skulle ligga någon i baksätet när man satte sig i bilen, ensam! En galen yxmördare eller nåt annat lika otrevligt! Hur som helst - denna gång var det E som körde sin pappas gamla gröna bil. Nu skulle E släppa av Storsan hemma hos föräldrarna.

"Puss å kram och tack för idag vi ses i morgon, osv osv"

Storsan
klev ur bilen och stängde dörren. E log, vinkade genom rutan och skulle precis köra iväg när Storsan flyttade blicken till baksätet på E's bil och skrek "Det ÄR någon i baksätet E!!" 

Storsan får skrattkramp till och med nu - efter hrmm...17 år (!!) vid tanken på hur E såg ut...Hon lutade sig mot sidorutan (mot Storsan) och fullkomligt gallskrek med uppspärrade ögon och STOR mun...men det hördes ju inget genom rutan...dessutom hakade väl "gaspedal- och kopplingsfötterna" upp sig på grund av ren skräck, så bilen hoppade fram i små, små skutt...

image165

Ja, go' vänner...Gissa på nu så avslöjas sanningen senare under helgen...


Dessutom vill Storsan tala om att kvällens julbord avbokades eftersom Ulle-Bullen har legat sjuk hela veckan. Feber och ont i kroppen. Det går en massa baciller i nejden - kräksjuka, mykoplasma, influensa, streptokocker.


Och på tal om mykoplasma...


Dagens hyperkondri-anfall:


Storsan har ont i ryggen när hon hostar eller skrattar. På jobbet sade de idag att... det är mykoplasma!
(Men det tror [vill] INTE Storsan!)
På väg hem kom Mamsingen och Storsan överens om att ordet 'mykoplasma' låter som att man fått en stor, oformlig, levande äckel-organism i lungorna!

Bläh
!!

(Ångest)

"Som Barbapappa" sade Mamsingen.

"Jaa, med ben!" sade Storsan.


image163


***********************************************************

Kommentarer
Postat av: annemira

Jag tror det är sant alltihop!

Jojomän, kräksjukan var det :-(

Vi ses på måndag.

Pecialen

2007-12-14 @ 23:05:06
Postat av: Laaarsson

ÅÅÅkej, skulle inte förvåna mej om alla 3 är sanna???!!
Har jag rätt eller har jag rätt? bring it on?!
Är det som gjortden fina barbapappan med ben eller? haah skitsnygg!
hahah och tack för tipset, det ska jag testa imorrn, nu r jag för sjuk för att orka greja... Men lite blogg orkas alltid med ;) Fasen jag är totalt fast. Inte konstigt man vrickar ut i inläggen när man datanördat sej hela dagen!
Tyvärr har jag inget råd om din mykoplasma HAHA aldrig hört talas om!
Men hoppas det går över snart, ryggar är värst att ha ont i ajaj
Krya på dej
kram och puss festa loss (dåligt rim)

2007-12-14 @ 23:27:31
URL: http://bestick.blogg.se
Postat av: Bisabet

hej kusiiin!
Jag gissar skarpt på alternativ C, men det skulle inte förvåna mig om de andra två också är sanna.

Det är sååå skoj att läsa på din blogg så fortsätt i samma stil. Vill även passa på att önska dig och din älskling en riktigt god jul. Hoppas att vi ses snart.

Massor med julekramar från kusin och älgjägar´n

2007-12-15 @ 07:14:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0