Naket och bråkigt

Är det inte "Nakenchocker" så är det "Nakenbråk".

Charlotte har för en fotografering av 6 kvinnliga ESC-deltagare poserat draperad i svenska flaggan. På bilden syns med all önskvärd tydlighet att hon har ett linne under. Och shorts kan man anta. Det utgör dock inget hinder. Nakenchocken och strax därefter Nakenbråket är ett faktum.

Nu skriker alla sig hesa över att hon poserar helnaken i tidningen.


Jorasatte...


ESC är ett fullkomligt spektakel - och det verkar bara bli värre för varje år. Men samtidigt är det väl just därför man tittar? För i ärlighetens namn är 19 låtar av 20 rena rama dyngan. Men kul att slötitta på, om inte annat så på grund av deltagarna, alla bråk, alla underliga utstyrslar och ännu underligare uttalanden.

Kort sagt - själva cirkusen runt omkring är roligare än själva tävlingen. Men Storsan kommer definitivt att titta. Som vanligt. Hög volym på TV:n men samtidigt datorn på / en tidning vid sidan om... För i ärlighetens namn behövs inget koncentrerat tittande. Inget dito lyssnande heller.


Artikel


Kommentarer
Postat av: kompis M

Gud vilket tjafs!

Frågan är, om man tog en bild från andra sidan, bakifrån.

Hur blev det då?

2008-05-19 @ 11:29:49
Postat av: Daniel

Som man bäddar får man ligga!



Håller faktisk med den norska journalisten som sågade låten och artisten. EN riktig Kalkon LÅT med en kalkon titel "HERO" hehehehe. Det märks att smaken varierar, Hon må vara favorit i Sverige med resten av Europa delar definitiv inte Sveriges smak. Låten inte den sämsta men inte bland de bästa. Konstig nog andra länder påstår att deras låt är favoriter. Hon är favoriter i svenska medier dock, som kanske väger inte ett dugg internationellt. Dessutom ärligt talat hon ser faktisk ut som dragshow diva, plastik fantastic, hon kan knappas le normalt. hon passar bäst som värdinna i en gay parad. (inte för att detta skulle vara dåligt) Åker ut i semi.



2008-05-19 @ 14:58:05
Postat av: Storsan

Kompis M; Ja, håller helt med. Men erkänn - det är ju "tjafset" som är lite kul ändå?

:o)

Daniel; Tror att du har en poäng i det där med att hon är favorit i Sverige men att det inte betyder så mycket när rösterna väl räknas. Se på The Ark... (jag gillade iofs både dem och låten) De utsågs ju långt i förväg till storfavoriter - av flera länder - men sedan gick det som det gick...S

2008-05-19 @ 16:50:01
URL: http://storsan.blogg.se/
Postat av: beccaq

Hmm... beccaq är lite förvirrad, trodde stora melodifestivalen var i lördags?? Men inte så konstigt, det är ju faktiskt ingen som vet när den är ;o)



Mötti härs

2008-05-19 @ 17:54:51
URL: http://beccaq.blogg.se/
Postat av: BorisBorissa

Jag tycker att hon ser ut som en Bratz-docka. Någon som håller med?

Mvh, Boris.

2008-05-19 @ 18:53:11
Postat av: Elin

hehe GÅ & ÄT!

2008-05-19 @ 19:34:24
URL: http://prinsipesans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0