Twin Peaks!

Storsan jobbar hemma idag - och dessutom bara halvdag. Yippieh!! Med andra ord har hon haft tid att surfa runt bland allsköns bloggar; såväl bra sådana som rent katastrofala... Men som sagt - smaken är som baken. Det är inte det Storsan är ute efter utan en historia som hon stötte på av en slump idag - men som tydligen fortgått i flera år. En bloggare som anger att hennes namn är Amanda har under lång tid och via ett flertal olika bloggar byggt upp en historia om sig själv som inte är sann. Hon har snott diverse bilder från andra och uppgett att de är på henne och hennes närstående.


Tråkigt, javisst, med stöld av privata bilder från andras bloggar, men inte heller detta är
vad Storsan egentligen är ute efter.


Det makabra är att utifrån dessa stulna bilder så bygger denna Amanda upp ett helt liv. Och det viktigaste av allt; hon berättar om hur den och den har dött på grund av allt ifrån olyckor till sjukdomar och sexuella övergrepp. Här någonstans börjar Storsan tycka att det är obehagligt.


image305

Via en av Storsans favvisar Hockeyfrun så började hela historien nystas upp. Länkar och inlägg och kommentarer gjorde att Storsan fastnade i denna historia under lååång tid. Efter all information - och tveklöst en massa desinformation - känner sig Storsan alldeles vimmelkantig. Detta är ju rena Twin Peaks! Redan signaturmelodin gör att håret reser sig på Storsans armar och hela denna historia ger, minst sagt, en otäck smak i munnen.


Och då kommer vi osökt in på varför Storsan har maskerade bilder och smeknamn på sin blogg. Storsan jobbar med data och Internet.

Dock INTE med hemsidor och kodning - annars skulle väl Storsans blogg vara BETYDLIGT snyggare...?



image304


Storsan har fått frågan några gånger; Varför? Jo, för att de bilder och personuppgifter Storsan lägger ut här DEFINITIVT inte är privata. Ja, de ligger måhända på Storsans blogg men eftersom en blogg av naturliga skäl ligger ute på nätet så är ingenting av det Storsan lägger ut här personligt eller skyddat. Även om hon skulle lägga ut ett foto och sedan ta bort det så finns det kvar. För alltid. All respekt till dem som lägger ut bilder och annat - det ÄR kul att titta på! Men Storsan väljer att inte göra det. De som känner Storsan vet precis vem hon är. De som lär känna Storsan via bloggen får veta detsamma - pö om pö. De som bara tillfälligtvis besöker Storsans blogg har inget intresse av att veta mer än vad som visas i inläggen - och det räcker. Via hennes inlägg visar Storsan precis vem hon är - i lagom dos.


Till slut:

Dela inte med dig mer på nätet än du skulle dela med dig till en fullkomlig främling du träffar på krogen sent en lördagsnatt. Var rädd om dig.

Det finns betydligt fler psychon därute än man vill tänka sig.
Och de är dessutom betydligt otäckare än man vill tro.



Kommentarer
Postat av: Anna

Tjo!
Självklart ska du sprida det vidare.. det är en helt sjuk värld och nu förstår man verkligen hur illa det är. Tänk om psykfallet börjar göra hembesök liksom... Iiiih.

2008-01-29 @ 14:53:18
URL: http://hockeyfruns.blogg.se
Postat av: Laaaarsson

usch sånt här är ju rätt hemskt igentligen!! haha det sorgliga är att jag hade nog berättat det ena och det andra till en främling på krogen en sen lördagsnatt ändå hehe så jag lägger ut bilder ochshitt ändå ja..
Men Storsan, vi tycker om dig såå mycket ändå :D Iaf jag haha my bloggich nr 1 :D
Gör nu riktigt gött käk till din karl så han orkar åka på sin fyrhjuling :) hehe och skratta lite mer, det är bra att skratta. mer skratt åt folket :D

2008-01-29 @ 15:54:32
URL: http://bestick.blogg.se
Postat av: BorisBorissa

Så sant, så sant. Tack Storsan för ditt inlägg ang. bloggar. Detta har jag nog misstänkt under en längre tid, att folk inte alltid är det som dom utger sig för att vara. Men dom finns inte bara på internet via bloggar. Dom finns i det verkliga livet också om man bara funderar lite. Det är en av anledningarna till att jag också skriver "under-cover". För mej räcker det med Storsan, Ulle-Bullen och dom andra på orten där ni bor vet vem jag är. Kram på er, alla ni verkliga personer.

2008-01-29 @ 15:59:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0