Skrämselhicka

Dagens skrämselattack:

Storsan jobbar ju låååång dag idag. Har dock en paus för tillfället och gick nyss på toaletten. När hon var klar tittade hon sig lite snabbt i spegeln på väg ut därifrån och fick en skrämselattack av yttersta graden! HÅR på (mellan) brösten! MASSOR! Backade in på toaletten igen i en rasande fart, med pulsen uppe i 120... Vad f*n är detta? Vilket syndrom har sådana effekter? Eller kan det tyda på någon allvarlig, genetisk sjukdom?
För de har ju växt ut IDAG!?
(Storsan duschade i morse och då fanns de minsann INTE där!)


...


Men puh! Så skönt!

Bara en liten härva av svarta trådar och små, tunna gummigrejor som stack
ut ur sömmen på BH:n!


Och vad kan vi lära oss av detta då?

1 - Dra inte förhastade slutsatser. Första anblicken av någonting kan ge ett falskt intryck.

2 - Storsan behöver köpa nya underkläder, Ulle-Bullen!



Dagens Oooh, vad äckligt!


Yippieh, yippieh! Snart börjar Let's Dance! Storsan är en patetisk liten människa som GILLAR detta fåniga och utskällda program. Vet ej varför. Men ett är säkert, på fredag sitter Storsan som klistrad framför dumburken.
(Som om hon inte gör det alla andra dagar...)
Nu undrar ni säkert varför detta fått rubriken Dagens Oooh, vad äckligt? Men ser ni Storsan var ute på Aftonbladet (som vanligt) och såg "Premiär idag för Let's Dance-sajten". Klickade ivrigt in sig och fick se rubriken "Foten var en rutten klump". Eftersom Storsan även är ett fan av äckliga sjukhusdokumentärer och allehanda anomalier så lät det ju lovande... Linda Lampenius opererade bort en tumör från foten - en rad komplikationer senare vägrade det läka och foten höll på att ruttna!

Yack!!


Vill du också må illa? Läs här: Äckelfossingen.



Dagens Är inte detta lite magstarkt?

Jaaa, ständigt denna Britney... Efter all dramatik med polis och ambulans och annat sist hon stod på dagordningen så läste Storsan idag att "K-Fed vill deportera Britney's kille". Hon tänkte för sig själv att en man som utan att rodna kallar sig 'K-Fed' och, även detta utan att rodna, anser sig vara en mönsterkille trots att han var otrogen mot sin höggravida fru SÄKERT kan lida av sådan hybris att han tror sig kunna deportera folk han inte gillar...
Men se, det fick Storsan ta tillbaka!


Nye pojkvännen är från England...


... så han kan säkert deporteras, K-Fed!

image221


Vill du förundras själv? Läs här: Deportationsdille.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0