Tina tog täten

Så.

Nu har Storsan och Ulle-Bullen slappat lite och ätit mat samt kollat på Let's Dance. Vi var rörande överens om att det egentligen inte spelar någon roll vem som vinner. Både Tina och Tony verkar vara roliga, humoristiska, trevliga människor - dessutom (vilket ju är en klar fördel eftersom det faktiskt handlar om en danstävling...) är ju båda två väldigt duktiga!

Men efter shownumret tycker i alla fall Storsan att rätt par vann, ändå.

Kanonbra
!

Artikel.


***********************************************************

Idag har Storsan - pris ske Gud - varit ledig. Dagen började med en ynkligt LITEN sovmorgon eftersom Ulle-Bullen skulle jobba idag och det var läskigt kallt inne. Han startade en brasa i kaminen innan han gick och därefter var ju Storsan tvungen att kliva upp varje halvtimme / 45 minuter för att slänga in lite mer ved.

Till slut gav Storsan upp och tvingade sig att återuppstå från de döda.  

Övriga arbetsuppgifter idag?

Städa och plocka undan
Vattna de halvdöda krukväxterna
Tvätta
Diska
Packa upp

Naaaajjjss dag, idag!
(not...)

Sedan åkte Storsan och Nisse-the-Man in till tätorten för lite seriös livsmedels-shopping. Samt en promenad bland alla nya, roliga dofter. Mitt i denna seriösa livsmedels-shopping sprang StorsanMamsingen. Hon hade ingen seriös shopping på G men däremot seriösa problem med att paketera ett par mattor som hennes J skall ha med sig tillbaka till London.

Storsan
tror dock att det löste sig till slut?

***********************************************************

Nu ska Storsan strax gå och nana.

Stannade uppe till över halv ett i natt och sedan klev hon upp igen vid två och kollade TV fram till 4-tiden. Inte bra alls... (förvisso, men TÄNK så trevligt!!) och Ulle-Bullen snarkar redan gravt i soffan med två bleka, extremt håriga smalben som sticker ut oroväckande långt under filten. Let him be... Storsan tar istället med sig sin nya skvallertidning (Hänt NU) till sängen och eventuellt ett glas cola zero.

Godnatt Sverige, var du än är!


Kommentarer
Postat av: Olahyst

God natt och sov gott lilla syster!

2008-03-28 @ 23:46:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0