FREDAAAAAG!!

Och vilken fredag sen!

Storsan fick plötsligt möjlighet att ta ut några komptimmar så redan klockan 12 idag avvek hon med lätt hjärta från grottekvarnen. Efter några ärenden och annat så var hon ändå hemma redan vid tvåtiden. Göttmos! Hon hade shoppat på sig några thrillers på bokrean, lite godis och vräkte därmed sin lekamen i soffan, pronto.

Somnade efter ett par timmar som en liten... jaaa, en liten (hehehe...) kissemiss i en barnstol! Vaknade av att Ulle-Bullen satt bredvid henne och mumsade kyckling för brinnande livet. (För jo, Storsan hann laga lite mat innan hon somnade) Därefter somnade Ulle-Bullen och Storsan gemensamt i sängen. Det var stor risk ett tag att någon av oss hade ramlat ur, för vi tog enorm plats båda två - och snarkade lika högljutt.

Välbehövd tupplur, tror Storsan...


Hon vaknade dock lagom till Let's Dance.


Roligast var Mat-Tina som efter "troschocken" sade till programledaren David: "Naeeejj, jag har ju så mycket tyg överallt så det syntes nog ingenting. Eller?"

Och David svarade: "Det vill du inte veta!"


image435

Bäst var Tony Rickardsson! Vilken karl det är! Jum Jum....


För övrigt anser Storsan att det är lättsam, lättsmält underhållning precis lagom för fredag kväll när man är apatisk av trötthet efter veckans bravader. OCH dessutom ypperligt ur den synvinkeln att VACKRA, duktiga, starka, smidiga kvinnor med former och NORMAL kroppsvikt syns mitt i bruset av hysteriska stjärnor och modeller som satsar på Size Zero med livet och hälsan som insats.



Till sist; till skillnad från Storsans pömsiga kissemiss från gårdagens inlägg...


image444

"Kvinnan skriker förtvivlat medan lejonet hugger och river henne. Attacken hände under en safaritur i Zimbabwe i januari. Hon överlevde men fick tre djupa hugg i bakhuvudet, ett bara någon centimeter från hjärnan."


Gaaahhh!!!


En del kissemissar ska man väl helt enkelt inte gosa så hemskt mycket med...


Artikel.


Trevlig helg nu, alla där ute!


Kommentarer
Postat av: mli

Haha, det påminner dock om min katt. Han är så där vild han med! ;)

2008-03-08 @ 10:02:44
URL: http://www.mirabile.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0