Storsans favoriter

Storsan ska strax iväg på bio - som hon skrev igår. Så detta blir ett mixat inlägg med lite olika kuligheter... Alla hör de till Storsans absoluta favoriter.

*************************************************************

Tjuvlyssnat.se: (En av de roligaste sajter som finns!)

Festlokal nära Statoilmack, Linköping


Ett stort gäng, de flesta runt 21, kommer ut från festlokalen strax innan tolvslaget.


Kille: Ingen som har en klocka?

Resten av gänget: Nej!

Tjej 1: Men hur vet vi då när vi ska säga 'Gott Nytt År'?

Tjej 2: Men hallå, där är ju en klocka (pekar mot Statoilmacken), och den är ju faktiskt bara 11:21! Vi kan ju gå in igen och festa lite mer!

De övriga vänder sig och ser att tjejen pekar på stora drivmedelsskylten.


Cred: Erika T. Publicerat den 2 januari, 2008 kl. 09:02 under Södra Sverige av Damon.


**************************************************************


Wulffmorgenthaler.com: (Sjuuukt roliga strippar!)


image202

image203

**************************************************************

Storsan har ett nytt favoritprogram på TV. "Comedy Store" på TV4 Komedi. Inspelningar från den kända stå-upp-klubben i London. Där finns det många rooooliga människor men en av favoriterna är Mitch Benn.

Varsågoda, ett smakprov här, med hans sång "Baby, I'm sorry".

Och förresten; fiskgrytan blev JÄÄÄÄTTEGOOOOD!!    image204

Kommentarer
Postat av: Mamsingen

Hej Bäbisen och alla andra! ja, så har vi än en gång varit på bio, jag;Mamsingen, E och Bäbisen. Hade vi nu varit ett normalt gäng som tågade in på bion så hade det varit gjort på en grisblink, MEN NEJ DÅ först byter vi sida på stolsraden NÄR VI SATT OSS!(mittstolarna upptagna så vi börjar ned att sätta oss på vänstersidan.) Då säger E och Bäbisen: "Ska vi inte sätta oss på höger sida??!) Vad gör Mamsingen då, jo, hon lyder. Går tillbaks fråm punkt A och går (framfö alla) och sätter sig tillsammans med E och Bäbisen på höger sida. "Man ser bättre därifrån??.) Ja på plats. TRODDE NI JA!!!Nej...DÅ SKA BÄBISEN PÅ TOA!!!! Nå, hon kommer tillbaka nykissad och go. Sätter sig ..FÖR ATT RESA SIG IGEN!!! Denna gången (kl. är 4 min. i 16, filmen börjar 16.00) denna gången ska hon resa sig igen,(Bäbis är tyvärr inte kort, snarare lång..) FÖR ATT VÄNDA STOLEN FRAMFÖR SIG(extrainsatta stolar av optimistisk biopersonal) ja, hon vänder stolen så att hon kan använda den som bord. Ja, ni läser rätt; bord. Till vad? Till coca-cola-burk, popcorn-hink, snusdosa, servett,( om ifall Bäbis gråter), handväska(vad hon nu ska ha den till, allt ligger ju utspritt på "bordet".) Jo, en påse lösgodis ställs också på "bordet". Mamsingen sitter under tiden och tillsammans med E skrattar hon. VAD FAN SKA MAN GÖRA DÅ!!!GRINA?? Mamsingen är väl medveten om att skolsköterskan sitter ett par rader bakom och ser vad Bäbis gör, tänker hon skicka barnavårdsnämnden på mig?? Återstår att se. Nåja, Bäbis är ju trots sitt namn vuxen.(!!?) Om filmen var bra? Ja-a! Vackra bilder, vackra människor, stygga människor, lyckligt slut. Hade velat se att de fick varandra men det kommer nog en fortsättning, det är ju som bekant fler böcker att filmatisera. Rekommenderar er som inte sett filmen att gå och se den, ni slipper ju dessutom dra med er Bäbisen, för det har ju som bekant Mamsingen redan gjort, tack för sällskapet, min kära lilla Bäbis!

2008-01-06 @ 12:32:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0