Rabies!

Storsan som 'self-confessed skvallertidningsberoende' är den FÖRSTA att erkänna - bloggar på t.ex. Stureplan.se är rätt kul att kolla in ett par gånger i veckan. Däremot hittade Storsan en dylik idag som gav henne ett fullständigt rabies-anfall. Mitt bland bilder på "Det vackra folket" och magsura kommentarer om dessa fanns en bild på en helt vanlig, glad-för-att-det-är-helg tjej. Ganska rund, söt, glad, med en cider och en öl i händerna. Uppenbarligen inte på samma fest som övriga. Storsan kräktes mentalt av bildtexten och det underliggande föraktet - Svenne Stekare som tror att han är cool i sin bränna, sina designerkläder och välförsedd med PAPPAS kort anser uppenbarligen att resten av världen är till för honom...

Sorry alla som tycker annorledes men Storsan tycker FAKTISKT inte att det är lika ok att sparka nedåt som att sparka uppåt. Wannabees och kändisar väljer själva rampljuset - en "vanlig tjej" på fest gör det inte.

Och i tillägg - varför sparka på NÅGON?

Utseende har lika lite med en persons verkliga värde att göra som... jaa, Storsan kommer inte ens på någonting med samma värde på trivial-skalan...

SKÄMS FÖR SATAN!!


Och upphovsmakarna får MYCKET GÄRNA komma till Storsan för en one-on-one-lektion i Box Combat.

När som helst...


Många människor mår dåligt på grund av sitt utseende - somliga för att de är för smala, somliga för att de är för tjocka, somliga för att de är för korta, somliga för att de är för långa - är det inte dags att sluta klanka ner på varandra för något så tramsigt?


Bara en tanke så här på lördagskvällen....


(Dagens positiva; Storsan skulle nyss kolla in bloggen i fråga en gång till. Bilden är borta. Dessutom inkom på sagda blogginlägg en hel del kommentarer redan i morse som får Storsan att någonstans, på något sätt, bibehålla sin redan allt för skrala tro på mänskligheten.)


Bara för att Storsan nu ska förmås att sluta tugga fradga kan hon nämna att hon fick en skratt-attack DE LUXE tidigare idag. Storsan satt framför datorn - kollade in lite favvisar som vanligt medan hon sippade på en mugg kaffe. Störde inte någon - helt tillfreds med tillvaron. Hörde att Ulle-Bullen sade någonting och vände sig om...
Bara för att mötas av en extremt hårig mage - precis i ögonhöjd - där det dessutom i några av hårstråna satt uppenbara rester av en semla. Storsan höjde blicken - fortfarande döv inför Hans faktiska yttrande - och såg att där i mungipan, precis vid sidan av Hans "raggare-kontra-MC-nisse-skägg" hängde en stor klick grädde...


Storsan upptäckte dessutom lite senare att det i köket låg en klutt grädde på golvet.

Hon torkade utan snajdiga omsvep upp den med ena raggsockan...


Och på tal om personlighet och vad som kan tänkas framkalla fradga och rabiessmitta
så kollade Storsan in sin personlighet på Zapera.


Resultatet? Tjaaa, som väntat kan man väl säga...


Inåtvänd Planläggande Konkret Tänkare

Du finner din energi i den inre världen och gillar att tänka på saker, utan att nödvändigtvis tala om dem. Du anstränger dig att förstå andra människor. Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg.
(Eeeehhhh.... Post-it-lappar högt och lågt, räknas det?)


Du fattar snabbt beslut - även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.
(Mjaaa, kan nog hålla med om det. De som Storsan irriterar sig på är - i alla fall för stunden -
värda lort och ingenting)


Du är detaljorienterad och sannolikt en praktisk person, som är intresserad av att ta reda på HUR saker fungerar.
(Jaaa - hur F*N funkar en mikrovågsugn - EGENTLIGEN!?)

Du är resultatinriktad och vill helst göra saker på det sätt du är van att göra dem på.
(Jodå... My way or The Highway...)

Du tänker logiskt och värdesätter problemlösning där du får använda huvudet. Du är en ärlig och renhjärtad person, som bedömer andra människor utifrån samma värderingar som du bedömer dig själv.
(Eeehhh...TACKAR!...????)



image284


Fortsatt trevlig lördag, önskar en fortsatt halv-rumpad Storsan.

Kommentarer
Postat av: Mamsingen

Var också inne på Zapera, "Du är den bästa människan på jorden just nu, frågan är om du inte är oslagbar. Guds gåva till mänskligheten etc. etc.# Mamsingen är inte förvånad. Varför stod det inte att jag är ödmjuk också??

2008-01-26 @ 21:40:31
Postat av: Storsan

HAHHAHAHAHHAHAH!!!!!
Blev tvungen efter vårt samtal på telefon att gå in och kolla....
*S*
Som Storsan trodde: MAMSINGEN hade lagt in en kommentar!!
Tackar, tackar!
Ser fram emot boxning i morgon!!
Och förresten:
VEM F*N behöver vara ödmjuk när man är en MAMSING!!!
PUSS!!!!

2008-01-26 @ 21:45:58
URL: http://storsan.blogg.se
Postat av: Mamsingen

Glömde tillägga att Mamsingen tycker Ulle-Bullen ska förvaras i inplastade rum. De där sockarna skulle skickas till CSI för seriös analys, vem vet, kanske en ny bakterie hittas? innan februari månads utgång kan hela byn vara utplånad??!
Kommer sockarna när Bäbisen ropar på dom?? Står dom upp själva när du tar av dom?? Mamsingen kan inte sticka, kan du Mojan?? VAD VÄNTAR DU PÅ KVINNA?? SÄTT IGÅNG NU I KVÄLL!!Din dotters fötter kan ramla av benen!!

2008-01-26 @ 21:47:49
Postat av: Storsan

HAHHAHAHH!!
Mamsingen har definitivt räddat Storsans kväll...
*S*
Johooo... De kommer på kommando! (Fast de som fortfarande ligger i byrålådan är liiiite avundsjuka över uppmärksamheten...)
Och dessutom; de sitter fint om man håller upp en semla framför dem - OCH om man säger "turist" så skäller de!!
HÖGT OCH LÄNGE!!
KRAAAM!!!!

2008-01-26 @ 21:56:01
URL: http://storsan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0