Ny dag

Storsan valde trots allt Gynning igår. Fnissanfall ett flertal gånger. Att hon måste gapa så högt? Men rolig är hon, tycker Storsan... Idag är det veckans 'roligaste' arbetsdag. Drygt 12 timmar. Den började dessutom med att Storsan hämtade askan efter Krulle-gubben. Hon hade väl på känn att det skulle bli lite besvärligt men det gick ändå bättre än väntat. Lipade en liten stund, sedan kändes det helt ok. Nu ligger han i bilen... Vilket faktiskt inte alls känns särskilt konstigt fast det kanske borde göra det? När det blir finare väder ska han få en egen plats i hörnet av trädgården.


Just idag är det definitivt INTE fint väder. Det kom en massa snö inatt men eftersom det är så milt ute förvandlades den ganska snabbt till grå, slaskig sörja. Vägen var bara plogad andra halvan av sträckan så Storsan hade en RIKTIGT spännande åktur på drygt en mil...


"Mormors lilla kråka" är väl en passande benämning...


Någon annan som slinker än hit än dit är ju Britney Spears. Stackars människa... på nåt vis... Ex-män och paparazzi-fotografer, vårdnadstvister och förtvivlade småbarn, droger och fullständiga psykbryt med jämna mellanrum. Nu drar de våldsamt i henne åt varsitt håll; hennes föräldrar, hennes manager och hennes nye karl.

Hoppas att hon inte går av på mitten... Eller ja, det har hon väl förresten redan gjort?


Artikel.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0