Men åååhh!!

Åh, vad bra - Arn! Filmen var faktiskt väldigt bra. Den går så klart inte upp mot böckerna men det var en fin kärlekshistoria, bra skådisar och mäktigt filmat. Storsan har läst lite på Aftonbladet om filmen och hittade en intressant - bara för "allmänt vetande" - artikel om historiska faktafel i filmen. Inget att bry sig så väldigt mycket om men det var kul att läsa i alla fall.

Man tog också upp faktafel i andra filmer. Läs här.

Den riktigt STORA behållningen var dock Stellan Skarsgård i långt hår, skägg, småskitig och iklädd medeltidskläder. Storsan tyckte inte det gjorde ont alls...

image207



image205



Filmens hemsida här.


***********************************************************************

Åh, vad hemskt - reklamen för Unibets jubileum har fullständigt etsat sig fast i Storsans hjärna. Hon kommer på sig själv med jämna mellanrum; "Unibeet, tjalalalalaaa...Unibeet, tjalalalaalala..."


image208


***********************************************************************


Åh, vad kul - Chris Rock på SNL igår kväll när han höll en monolog om presidentvalet och valet mellan en vit kvinna eller en svart man. Han diskuterade skillnaden mellan patriarkatets förtryck och slaveriets förtryck. Jättekul redan det - men guldstjärnan kom i slutet:

"People keep asking, is America ready for a black president? Is America ready for a black president? I just say hell yes! We've already had a retarded one!"


Storsan fnissade så hon nästan föll omkull.


image209

***********************************************************************

Åh, vad kul - igen! Storsan läste just Mamsingens kommentar på gårdagen. Och joo, så var det - så ÄR Storsan! (A.K.A Bäbisen) Med andra ord behöver hon ALLTID ett bord; och finns det inget så får man själv fixa ett själv av vad som än finns till hands. Och den stolen funkade fin-fint!!
image210

***********************************************************************

Åh, vad fint sagt...(??) Ulle-Bullen håller på att måla taket i nya hallen just nu. Han ropade på Storsan för att hon skulle se hur det blir. Mitt i allt tog Han rollern och gick in i badrummet för att klutta lite färg på ett par fläckar i taket där, som kommit av lite omflyttningar och efterföljande spackling. Sedan såg Han själv hur dessa små fläckar riktigt LYSTE vitt mot resten av taket. Med all säkerhet blev Han då rädd att Storsan skulle skrika och be honom måla HELA... så då sa Han med eftertryck: "Det är ju mycket bättre att ha ett fult tak än att vara en ful (invärtes) människa!!!"


Storsan
kunde ju inte annat göra än att fullständigt hålla med...

image211

Fortsatt trevlig söndag!


Kommentarer
Postat av: Mamsingen

Vet inte...har nog hellre ett fint tak....

2008-01-06 @ 19:49:18
Postat av: laaaarsson

Hahah ja för sjutton, ett liv intan lite insaneitet är ju inget kul :) haha och du lever på också ser jag .
Vi skulel nog toppa crazybloggtoppen om det fanns någon sådan !!
HAHAHAHA jag tro säääkert att du hade slått joppe i uppm'rksamhet om du låg och vresa med benen som han HAAHAHHA
fan va snyggt!! Snälalk an du inte testa, det hade vart skitkul ju!! :) hehe
HA de fint pusspuss

2008-01-07 @ 08:01:10
URL: http://bestick.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0