Bill och Bull...

Hemma igen.

På grund av Tuvas lillasyster så bestämde vi oss gemensamt att strunta i sånt trams som stretching. Vi körde istället ett hårt pass endast bestående av lite uppvärmning och flera serier. Storsan skulle dricka vatten i slutet - skakade så att hon skvätte vatten längs hakan och tröjan. Massor - eftersom hon inte kunde lyfta armen så pass att vattnet slutade rinna ur flaskan...

image318

Göttmos!!

Kom hem ca 20:15 - fixade lite mer disk och tvätt eftersom man kanske skulle vara utan vatten snart... OCH surfade runt bland allsköns bloggar. Eftersom man kanske skulle vara utan el snart... Ulle-Bullen var i centralorten och simmade med bl.a. Peckis.

(Ni vet han med borrelia som Mamsingen fullständigt nonchalerade...

i veckor!! *S*)



Nåja. Storsan bara MÅSTE få med en anekdot eller två om Ulle-Bullen och Peckis. De två är verkligen som Bill och Bull. De gömmer sig i pannrum och dricker öl, de åker "raggarbil" och fnissar som tonåringar, de gaddar ihop sig om diverse aktiviteter, de hjälps åt med toalett-installationer och skräpkörning och transporter av såväl folk som fä. De senaste månaderna har de åkt och simmat på centralortens badhus varje vecka. Storsan och Mamsingen hade onda aningar när de alltid kom hem fullständigt förstörda till kropp och själ av skratt...

Något senare kom det fram att:

1) De två - Bill och Bull alltså - fnissar, skämtar och gormar så mycket med såväl personal som andra simmare att K. nr2 som alltid följer med dem faktiskt SKÄMS en hel del!

2) Bill och Bull, eller om det var bara Bull, köpte badmössor som de skulle ha när de simmar. Inget konstigt med det alls - förutom att mössorna i fråga var i skepnad av en ko och en tupp. Med andra ord; Ulle-Bullen har en mössa som ser ut som en ko - med utstående horn och allt. Peckis har en mössa som ser ut som en tupp - med kam. De har lovat att använda dem inom kort - och helst försöka dyka precis under vattenytan så att horn och kam sticker upp ovanför.

Idag när Ulle-Bullen kom hem från simningen - avsevärt senare än Storsan, som ju faktiskt tar ANSVAR för hus och hem i dessa stormtider! ... skrattade Han på sig redan i dörröppningen. Tydligen hade Bill och Bull träffat på en man som var vagt bekant där i omklädningsrummet. Bill hade pratat en stund - Bull hade pratat en stund. Mannen hade pratat en stund. Allt upprepade sig ett antal gånger tills dess att Mannen gick in i duschrummet. Varpå Bill sade till Bull: Jaha, vem var det då? Bull svarade: Men... näeh... jag känner inte honom - det var väl du som kände honom??!! Bill: Nääeeehh!!???....

image319

Kommentarer
Postat av: Laaaarsson

hahah fy sjutton va sköna ni är!!!!!!
Kan inte du säga till Ulle-bullen at tskriva i sitt testamente att jag ska få ärva hans komössa när han dör... (fast vi får ju såklart hoppas att det dröjer avskyvärt länge tills det händer) eller säga mig var man kan få tag i en sån!! ASBAAAALL!
och nu borde ni ju flytta från skogen snart så ni era grejer funkar Hahah Gösta Knut.

ha en jättetrevlig dag!
Fredag Fredag Fredag!!! :D

2008-02-01 @ 08:05:20
URL: http://bestick.blogg.se
Postat av: Charlotte

Åh, jag vill att dom ska simma i ett badhus nära mig så jag kan se kammen och hornen klyva vågorna. Kanske kan det bli en ny skräckfilm a la Hajen: Tuppen. Eller Kossan.
Trevlig helg!

2008-02-01 @ 15:50:47
URL: http://www.charlotte.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0