Å så är det dags igen...

Storsan hade fått sina nudlar och kände sig glad igen.

Sedan såg hon ett TV-program; "Pappas lilla rika flicka"... eller nåt... Där hade vi en nippertippa som skulle ordna en stor fest. Bland alla förberedelser fick man bland annat se: Tjejen satt på lunch med sina väninnor. Hennes juvelerare kom dit. (Ööööhhh. "Hennes juvelerare..."????) Hon skrek högljutt och BARA MÅÅÅSTE ha ett armband, ett halsband och örhängen med diamanter. Armbandet allena gick löst på 130 000 dollar. Till råga på allt var det - håll i er - en välgörenhetsfest... SPYYY!!!!

Sedan såg Storsan kommentaren från Olahyst. Och blev glad igen.

Därefter var det dags för ett nytt TV-program - "Mina små bröst". Bara titeln skulle ju ha fått Storsan att dra öronen åt sig! Men neheeej då - hon kollade. I alla fall i typ 10 minuter... Rent allmänt tycker ju Storsan att det är synd och skam med skönhetsoperationer... Och Botox i synnerhet! En helt annan sak är om det har hänt en olycka / en kvinna har NOLL bröst och mår psykiskt dåligt / en kvinna får ont i ryggen av sina för stora bröst / brännskada eller annat av allvarlig sort...

Men som sagt - synd och skam...

Programmet var i alla fall fyllt av en massa - väldigt unga så klart - tjejer som ville förstora sina bröst på olika sätt. Bland det värsta var en ung tjej som desperat ville ha större bröst och köpte "sugkoppar" modell större som hon satte på sina bröst och gick omkring med i timtal.

Sedan fick man se när hon tog av dem. Hon hade mörkt blåröda stora ringar och klagade på att det sved, kliade och pirrade. Ja SJÄLVKLART!! Du har fixat så att dina bröst har stasat fullständigt - inget blod rör sig och de kan ju för fasen ramla av! Där kan man prata om "döda satelliter"... SLUTA NU flicka lilla!!!

OM du mår extremt dåligt - av för stora och därmed ryggvärk och annat ELLER för små - i princip obefintliga; sök hjälp av duktiga läkare. I övrigt; LÅT BLI!! I 98% av fallen har kvinnor de bröst som passar "med resten". Liten, vältränad, smal = små bröst som ser snygga ut i linnen och toppar och som aldrig skvalpar runt vid träning och annat. Rund, kraftig, med en massa former = stora bröst som kanske är gosiga men som samtidigt innebär hängbröst och dessutom BH OCH tränings-BH vid Box Combat-träning....

Tänk så jäääävla tråkigt om alla såg likadana ut??!!

****************************************************************

Se där... Nu hade Storsan eldat upp sig igen!

Men sedan såg hon Mamsingens kommentar om mat, smink och vardagens stress....

Och se, då kändes allt bra igen!

image298

****************************************************************

Kommentarer
Postat av: Thomp@

Du har helt rätt! Vi är alla helt lika i det att vi ser olika ut. Tack gode (valfri gud) för det!

2008-01-29 @ 10:07:11
URL: http://blogg.aftonbladet.se/7785/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0