Undrar om krokodil smakar pyton?

Storsan förstår om alla är trötta på hennes kulinariska "utsvävningar"...
Här har ju tjatats om snabbmakaroner, snabbnudlar, hamburgare och annat men sällan något att RIKTIGT sätta tänderna i.

Men här kommer det!

image342


Ett mumsigt recept på krokodil:


1. Salta och peppra köttet ordentligt.

2. Stek på hög värme i olivolja, cirka 3-4 minuter.

3. Koka och kyl jasminris. Skär sedan ut en fyrkantig bit som du steker cirka 10 minuter. Använd separat stekpanna.

4. Blanda Kikkoman- och Ketjapsoja för att få rätt sötsur smak. Cirka en deciliter totalt. Värm.

5. Skär köttet i mindre bitar och häll över merparten av sojan.

6. Lägg på gräslök, mango och salladslök. Häll sedan över resten av sojasåsen.


I en artikel på Aftonbladet tillagades förutom krokodil även pyton och zebra. Kul läsning som kombinerade fascination med diffusa äckelkänslor.

(Och just den blandningen brukar allt som oftast betyda att
Storsan finner någonting rätt intressant...)


Artikel.


Och härmed vill Storsan också tala om att hon rakt av kommer att sno Jonas Wahlströms kanonkommentar vad gäller pyton-anrättningen:


"Ja, det är inte som att bita en ängel i benet".


image343

Kommentarer
Postat av: Gisan

*fniss* Kramar...

2008-02-05 @ 15:12:10
URL: http://gisan.blogg.se
Postat av: Mamsingen

Tänk om det fanns friterade änglavingar på ica? Kanske St. Per har den som inte lever får se (så gott det nu går..) Kramar Mamsingen.
PS. Lämna över mördarsockorna till SÄPO sånt ska ingen lekman syssla med, farligt.

2008-02-05 @ 21:07:39
Postat av: Sunlinda

Vart fångar man krokodilen? *fniss*

2008-02-06 @ 12:48:55
URL: http://www.sunlinda.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0