Söndag

Sovmorgon, långfrukost, TV...


Halvstorm ute och hela natten har det snöat enormt mycket. Såg på Aftonbladet att här i Värmland har det pga snö och halka skett en massa bilolyckor. Olahyst hade nog sett samma - för hon sms:ade för att kolla att allt var bra och om Ulle-Bullen kommit hem. Jepp. Vid femsnåret i morse. Hade kört Impala -59 och haft en helkul kväll på rockabilly-klubben. Som vanligt blev han uppbjuden av några damer - vilket är helkul tycker Storsan. Men han själv blir faktiskt mest besvärad... *S*


Kanske ett trauma som kommer sig av tre tidigare upplevelser?


En gång "i begynnelsen" medan vi fortfarande bodde i Göteborg (i början är det ju lätt att man är lite osäker på om ett förhållande verkligen är på allvar) fick Storsan reda på att under en Danmarksresa hade nåt skabb-skåp
(Nädå, det var säkert en söt och trevlig tjej...)
lagt in en MASSIV stöt på Ulle-Bullen. När alla väl kom hem så skulle hela gänget ut på disco - så även Storsan och hennes två bästa tjejkompisar som inte hade följt med till Danmark. Storsan fick reda på tjejens framstötningar - dels av Ulle-Bullen själv och dels av våra gemensamma killkompisar som gapflabbade och raljerade över vad som hade hänt. Storsan blev vansinnig och förberedde sig på att gå bärsärk. Tyvärr (?) ringde någon till tjejen och varnade henne att en hetlevrad nordsvensk Storsan skulle ta hand om henne "på sitt eget lilla vis" på discot... så hon vågade inte komma!

Hahahahaa!


Idag måste Storsan fnissa åt minnet.

Den ungdomen, den ungdomen...

image340


Några år senare - efter att vi flyttat hit till skogen - var en av ovan nämnda bästa kompisar, M, här på besök över helgen.
(För övrigt samma M som bums ville spjäla Storsans tå; Läs här.)


Ulle-Bullen åkte till en klubb för att partaja lite med sina kompisar - Storsan och M stannade hemma för en tjejkväll med vin, ost och massa prat. När Ulle-Bullen kom hem såg han fullständigt chockerad ut. Och berättade med fasa i blicken att en BÖG hade flirtat med honom på klubben! Han såg så enormt rolig ut att Storsan och M bröt ihop i skrattspasmer redan där. Sedan berättade Ulle-Bullen hela historien och lade till att killen hade sett ut som Antonio Banderas...

Varpå Storsan och M skrek i högan sky:
"VARFÖR TOG DU INTE MED HONOM HIIIIT!!??"

Det allra roligaste var Ulle-Bullens på allvar förnärmade uppsyn.

"Varför stötte han på MIG!!??
Det måste väl synas att JAG inte är...??"


Här bör ju tilläggas att Ulle-Bullen faktiskt inte har några homofobiska tendenser alls utan tar alla människor för vad de är. Möjligen lite naiv vad gäller hur "bögar ser ut"...

image339

Tredje exemplet är när Ulle-Bullen var chaufför åt samma gäng som igår. På precis samma klubb som igår hände det att en tjej bjöd upp honom. Både Storsan och Ulle-Bullen är av den åsikten att man faktiskt har rätt att ha kul, vara ute, dansa osv TROTS att man är gift... men denna gång slog det lite fel. Ulle-Bullen dansade, skojade och hade kul. När kvällen var slut stod en stor, stöddig kille med armarna i kors och glodde iskallt på Ulle-Bullen.
Shit, tänkte Han - detta kanske är en pojkvän? Och en svartsjuk sådan? Så Ulle-Bullen skulle vara artig och småprata lite... Inte lönt.

Det enda svar Han fick var: "Knip igen. Det är för sent!!" Tydligen hade denne kille och tjejen flirtat lite tidigare under kvällen och han hade stora förhoppningar om sällskap för kvällen. Han ansåg att Ulle-Bullen "hade förstört ALLT!!" genom att dansa med tjejen ett par gånger.

Storsan
fnissade men Ulle-Bullen som är en mycket (oftast i alla fall!)
ödmjuk och snäll person tyckte dock att det var småfisigt...

image338


Nåja - detta om Hans möjliga trauma.


Tidigare i veckan tog han fram skinnvästen han fått av Peckis och funderade på om han skulle ha den på sig. Tog på västen, bar överkropp under och stod sedan och speglade sig. Sade efter en stund - på fullt allvar:


"Jag kanske ska ha den så här? Alltså ingen T-shirt under?
Men det kanske blir kallt?"


(Och här vill ju Storsan påminna om den håriga magen!)


Storsan bröt ihop fullständigt och så fort hon hämtat andan sade hon:

"Ok, då behöver du ju i alla fall inte vara orolig över att någon ska bjuda upp dig! För det lär INTE hända!"


image341

Kommentarer
Postat av: Mamsingen

Dax att komma ut ur garderoben, Ulle-bögen! (Förlåt bäbis men ingen har lovat att livet är rättvist)a man has to do what a man has to do. man undrar ju, bastu med P...?Har du tänkt på vad nära HOTELLET ligger simhallen? Praktiskt taget i samma byggnad..Inte f..n syns det att de simmar heller. NÅGON förbättring borde ju vi sett??! Du vet desse folka känner igen varann, visse signaler scheckes ut...Dette kräver ett samtal mella dere tvo...

2008-02-03 @ 18:52:44
Postat av: Storsan

HAHHAHHA!!! Mamsingen gör ÄN EN GÅNG så att Bäbisen får en kaskad av dricka genom näsan!
(Om tangentbordet går sönder skickas räkningen DIREKT till dig!!)
Men, jaaa.... risken finns... Ko- och Höna-mössor / simning utan resultat / smygande kringrörelser ner i diverse pannrum... Får ta ett samtal, känner jag!!
*S*
Kraaam Mamsingen, ses i den röda Opeln på tisdag - om inte annat. Och jaaa, jag SKA vara hos dig 20 i!! (*host*)

2008-02-03 @ 21:11:36
URL: http://storsan.blogg.se
Postat av: Laaarsson

Hehe jösses vilken populär karl du har =) göööt. Tur du vet vart du har han iaf!

Nämen jag är less på alltingj ust nu och orkar inte ens blogga :( Buuhuu detta är illa. kanske får överge min Bestick fakitskt.

2008-02-04 @ 10:22:28
URL: http://bestick.blogg.se
Postat av: S A R A

ha en bra kväll :)

2008-02-04 @ 18:04:42
URL: http://zaaurahs.webblogg.se
Postat av: Ida

Texten är från en låt med Shirley Clamp. Tror det är en cover av nån engelsk låt.

2008-02-04 @ 18:32:36
URL: http://daaarlingen.blogg.se
Postat av: Prinsipesan

Hur e allr här då?

2008-02-04 @ 19:05:02
URL: http://prinsipesans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0