Snus på tapeten

Eller, ja - inte bokstavligt då, för det vore ju lite äckligt...


Men på tapeten i media.


Freddi Lewin (leg läkare och cancerspecialist) uttalar sig på Aftonbladet:


Det råder i dag vetenskaplig konsensus om att cigarettrökning är dramatiskt mycket hälsofarligare än snusning. I en rapport nyligen från Royal College of Physicians i London konstaterades att rökfri tobak reducerar hälsoriskerna jämfört med rökning med 90-99 procent, och den vetenskapliga världen är också enig om att det svenska snuset med dess kvalitetskrav är "bäst i klassen".


Artikel.Se där ja... Olahyst, Laaarsson, Svåger M, Svåger S, BorisBorissa och Chefen... å Storsan!

image341
Kommentarer
Postat av: Laaarson

Nej menshit jagmåste skriva ut den artikeln och ha som försvar mot alla rökare ! Alltid att de klagar på en på nått sätt.
Intressant faktiskt att det bara är i sverige fler kvinnor röker än män. Trodde det var så överallt i världen:S det hör ju enna ihopliksom.
Hehe och tycker absolut att du ska skirva hur man gör med youtuben för äldre människor är dataiq-befriade vet du väl ;) eller som sagt ALL teknik. Fattar inte hur de lyckas va så borta :)

2008-02-08 @ 15:42:52
URL: http://bestick.blogg.se
Postat av: Ida

Och jag! Fast jag tänker ändå sluta nu när det blivit så ofantligt dyrt.

2008-02-08 @ 18:56:57
URL: http://daaarlingen.blogg.se
Postat av: BorisBorissa

En annan fördel med snusandet är att man lär inte starta lika många sängbränder som sängrökarna gör. Man behöver aldrig ha tillgång till tändare eller tändstickor. Man behöver inte ha askfat. När man åker bil, buss, tåg, flyg, båt, rymd-raket etc så behöver man inte stanna för en rök-paus. Börjar ni fatta - ELLER. Det enda problemet är att priset på prisen är för högt. När jag började snusa kostade en dosa 2 kronor och 25 öre. Varför kan det inte vara så nu???. Jag har mina teorier, vi arbetare ska finansiera hela stads-budgeten. USCH!!!.
Vänliga hälsningar, B.

2008-02-08 @ 19:04:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0