Små ovidkommande saker...

Storsan har en stund över innan Ulle-Bullen och hon åker med Nisse-the-Man till
Tant Doktorn. Tant Doktorn ska skära bort en fettknöl från Nisses huvud. Den har nu blivit så stor att den sticker upp ur den tjocka pälsen. Tänk tecknad serie / baseboll-trä i skallen / stor bula som växer medan man tittar / stjärnor och blixtar som virvlar runt.

Så ser han ut.

Nisse - som egentligen är gosig, mjuk och VACKER som en dag kan ju inte gå omkring och se ut som en knölval!

(Om just knölvalar nu faktiskt HAR en stor knöl på huvudet?
Här får Storsan erkänna sin ignorans) 


Just här, just nu kan Storsan känna en ilning av lättnad över att hennes barn är fyrfota. Tänk hur denna tankegång skulle se ut om det gällde en tvåbent liten stackare...??

"Nej, vet du - mamma gillar inte att du har stora öron / tunt hår / sneda tänder / är kobent / vindögd... så nu tar vi och åker till Farbror Plastikdoktorn så att han får fixa till dig"

Eeehh.... eller förresten....

Sådant händer ju oftare än man vill - Storsan tar härmed tillbaka allt.

För övrigt anser Storsan att denna SUPERFETTISDAG innehåller ett ÖVERMÅTT av såväl grädde och mandelmassa som presidentkandidater och krokodiltårar.

Storsan
tycker att en demokratisk kvinna - eller en demokratisk svart man - vore en
(i alla fall ur tankemässig/ideologisk synvinkel) stor förbättring. Men i övrigt är hon alldeles för okunnig om amerikansk inrikespolitik för att kunna yttra sig djupare. Det enda Storsan vet med säkerhet är att Mike Huckabee som Storsan skrivit om tidigare INTE vore en särskilt kul snubbe att ha i Vita Huset.

Tidigare inlägg.

Och till sist:

En stor eloge till Mojjan som såg sin moderliga plikt och med såväl ansvarskänsla som solidaritet med Mamsingen raskt stickade ett par nya sockar och skickade dem med posten.

Storsan
fick dem idag! TACK!!

(Älskar dig min roliga, vackra, snälla Mojja!!)


Nu ska de stackars oskyldiga sockorna med hål i förpassas till de sälla jaktmarkerna. Må de vila i frid.

Storsan får dock se om hon kan uppmana tillräckligt mod för att ge sig på mördarsockorna.

Måhända får de vänta en dag eller två - de kan ju invaggas i falsk säkerhet av att de oskyldiga försvinner - och därmed blir de lättare att tas med en annan dag?

Kommentarer
Postat av: Ida

Ja bubbelvatten och isbitar direkt i dörrn skulle inte va så dumt, men det lär ju vara svinigt dyrt!

Vem är Nisse? Katt? Hund?

2008-02-05 @ 18:45:40
URL: http://daaarlingen.blogg.se
Postat av: Kalle

HAHA! jag "scum"-läste snabbt i början av din blogg, som jag ibland gör med bloggar för att snabbt scanna igenom och få en uppfattning om vad det handlar om, och välja ut det intressantaste att nogare förkovra mig i...
jag snabbläste...

Storsan har en stund över innan Ulle-Bullen åker med till Tant Doktorn ska skära bort en fettknöl från huvud. Den har nu blivit så stor att den sticker upp ur den tjocka stjärnor och blixtar som virvlar runt...

självfallet var jag tvungen att läsa om texten, men hann under tre bråkondelars sekund att föreställa mig ulle-bullens fettknöl som skulle beskäras...

2008-02-05 @ 19:57:46
URL: http://naturnytt.blogg.se
Postat av: Mamsingen

Hur ska jag kunna tacka dig,Mojan? Det är möjligt att du räddat en hel by?!!!Älskar och högaktar dig för detta. Vi mammor måste hålla ihop, eller hur? Folkets jubel till Mojan. PS. Ni vetväl att det är samernas nationaldag i morgon? Mamsingen.

2008-02-05 @ 21:01:38
Postat av: BorisBorissa

Samernas nationaldag? Hur firar dom. Delar dom ut julkLAPPAR, sover under LAPPtäcke eller vad. Skickar skolbarnen små fuskLAPPAR under lektionerna. Kanske dom lyssnar på LAPPaloma. Eller är det som vanligt, dom springer kåta ut och kåta in. Ni för inte glömma att kLAPPa Nisse-the-man från oss. Eller som LAPPEN sa på engelska lektionen: Same, same but different. HÄPP
Mvh. Boris under-cover.

2008-02-05 @ 21:34:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0