Mördarsockor och annat

Nu har Storsan alltså tränat boxning, promenerat hem och tagit in hur vackert det var, sjungit för Söa, promenerat med Nisse och återigen insupit omgivningen, ätit lite mat.


BALANS i tillvaron krävs ju som bekant.


Alltså: Just nu en chokladbit och rödvin framför datorn...


**********************************************************


Olahyst kom på det, 1: Stjärnfallet KAN inte ha varit något annat än det berömda rymdskrotet som alltså för ca 3 timmar sedan kraschade mot jorden. Förhoppningsvis inte rakt i huvudet på någon...


Mamsingen kom på det, 2: Storsan berättade på boxningen att hon hittat underliga små, bruna, vassa rester av någonting i soffan. Nisses favoritgodis grissvans? NÄÄ!!
Mamsingen slog huvudet på spiken; det är säkert de fördömda semle-sockorna! Förgiftade, genetiskt förändrade och jävligt pissed efter månader av pina smyger de omkring här i huset på nätterna och ställer till förtret! Undrar just om sagda sockor faktiskt kan vara... farliga?

Mamsingen
tror bestämt det. För på träningen idag skulle Storsan bara visa - helt oskyldigt - ett par ANDRA sockor som fått stora hål och därmed varit orsaken att Storsan känt en besynnerlig köldkänsla i fötterna hela dagen.

Just som Storsan lyfte ena foten för att A skulle få se, SKREEEK Mamsingen:

"Näääääjjj!!! RÖR dem inte!! Det är MÖRDARSOCKORNA!!"


************************************************************

Tillbakablick:
(Storsans inlägg "Rabies" samt Mamsingens kommentar)


"Bara för att Storsan nu ska förmås att sluta tugga fradga kan hon nämna att hon fick en skratt-attack DE LUXE tidigare idag. Storsan satt framför datorn - kollade in lite favvisar som vanligt medan hon sippade på en mugg kaffe. Störde inte någon - helt tillfreds med tillvaron. Hörde att Ulle-Bullen sade någonting och vände sig om...

Bara för att mötas av en extremt hårig mage - precis i ögonhöjd - där det dessutom i några av hårstråna satt uppenbara rester av en semla. Storsan höjde blicken - fortfarande döv inför Hans faktiska yttrande - och såg att där i mungipan, precis vid sidan av Hans "raggare-kontra-MC-nisse-skägg" hängde en stor klick grädde...

Storsan upptäckte dessutom lite senare att det i köket låg en klutt grädde på golvet.


Hon torkade utan snajdiga omsvep upp den
med ena raggsockan..."


Postat av: Mamsingen


"Glömde tillägga att Mamsingen tycker Ulle-Bullen ska förvaras i inplastade rum. De där sockarna skulle skickas till CSI för seriös analys, vem vet, kanske en ny bakterie hittas? Innan februari månads utgång kan hela byn vara utplånad??! Kommer sockarna när Bäbisen ropar på dom?? Står dom upp själva när du tar av dom?? Mamsingen kan inte sticka, kan du Mojan?? VAD VÄNTAR DU PÅ KVINNA?? SÄTT IGÅNG NU I KVÄLL!!

Din dotters fötter kan ramla av benen!!"


****************************************************************

So, with no further ado:

Storsan
har efter mycket möda och stort besvär lyckats rigga en dold kamera och faktiskt fått de fördömda mördarsockorna på bild. Eller i alla fall en av dem. Den andra var slugare...
  Storsan:
image337


Ulle-Bullen, KOOOOM HEEEEM!!!!


Kommentarer
Postat av: Ida

Nää, förlåt..! Men kanske lägger upp fler "gissa kändisen"-bilder en vacker dag ;)

Har det kraschat rymdskrot på jorden?
LÅter som en farlig socka det där... :P

2008-02-02 @ 23:29:37
URL: http://daaarlingen.blogg.se
Postat av: Pecialen

Snälla Pippi, du tar väl inte med den på jobbet, jag menar, risk för skolmassaker, och det vill vi faktist inte, sådeså!

2008-02-03 @ 00:39:36
Postat av: mandelen

AAAAAHAHAHAHAAAAHAHAHAHAAAA!!!!! :-D Jag döööööör snart!!! Hahahaha!!!!

2008-02-03 @ 21:23:46
URL: http://www.mandelen.wordpress.com
Postat av: Mojan

hej Storsan!
hälsa Mamsingen att förstärkning är på väg!De reste igår måndag. Hoppas att de kan påverka till positiv energi för de hemska mördarsockarna!
Kram Mojan!

2008-02-05 @ 09:33:47
Postat av: Charlotte

IIIiii - mördarsockarna anfaller! Ser väldigt lömska ut, måste vara attacktränade kampsockar. Inte att leka med. Tacka vet jag polska raggsockar, som jag köpte när jag var där på spa i höstas, två par för trettio spänn och varma som kaminer. Om jag kunde skulle jag krypa in i en av sockarna och ligga där tills det blev vår.

2008-02-07 @ 12:26:15
URL: http://www.charlotte.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0