Moohhaahahahha...

Jaha.

Storsan är som vanligt impad över Idas förutsägningar.

Hon hade återigen rätt. Fast på nåt sätt tvärtom. Vilket inte vill säga lite eftersom hela Sverige talar om den "schlager-skräll" som ägt rum. Storsan satt framför TV:n tillsammans med Duvan och vi SKREK när Carola "bara" gick till andra chansen. Speciellt efter att Kristian Luuk frågat: "Är du nervös?" Och hon svarat "Nej."
Hmmm.... "Delad glädje..." MY ASS! Skadeglädjen är härmed och för alltid fastställd som den ENDA sanna glädjen. Punkt.


Artikel.

 
Jaha igen.

Storsan och Mamsingen har länge pratat om att vi vill se "Se upp för dårarna". Och ikväll sker det. Skall erkännas - Storsan har lipat ett par gånger, och skrattat x antal. Gissar att Mamsingen sitter klistrad framför TV:n hon me'?

"JAG SÄGER, FETT BRA
!!"

Duvan var här under första halvan av filmen - hon har sett den förut - och vi diskuterade LÄNGE vem den blonda tjejen var. Duvan kom på det till slut. Det måste ju bara vara Madickens "ärta-i-näsan-pilutta-dig-lillasyster"!

image374


Nu ska Storsan och Nisse-the-Man käka räkor.

De har inte tinat förrän nu.

Natti!

Kommentarer
Postat av: mojan

hej Storsan!
Instämmer med Laaaaaaarsson:dags för dig Mamsingen att starta en blogg!
Här är det ett strålande väder men vi har ju inte TID att gå ut tack vare VM och annat på TV:n!!!!!!
Kram till Dig och UlleBullen från Mojan!

2008-02-17 @ 09:08:17
Postat av: Mamsingen

Hej Mojan! Mina datakunskaper räcker inte till en blogg, men man tackar och tar det som en komplimang. ja, vi mamsingar förstår ju varandra..Tyckte du rätta låtarna gick vidare? det tyckte jag, definitivt.
Ja bäbisen, mamsingen satt som klistrad framför TV:n, samtidigt som hon fick förklara den komplicerade handlingen för granne R....han med Dingoskommentaren, ni vet? (För er som inte är invigda, kan jag förklara att samme granne trodde helt fullt och fast att Australiens urinvånare heter Dingos!!??En sån granne borde hålla sig till typ "Totte badar" "Totte reser till mormor"....Ha en fin dag Mojan. Dig bäbisen träffar jag kl.14.00 på boxningen, Duvan också. Kram, SchlagerSchverige!!

2008-02-17 @ 11:40:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0