Lugnt & skönt

Storsan vaknade rätt tidigt idag men har spenderat över 3 timmar iförd pyjamas, i sängen, med skvallertidningar och en bra bok - samt kaffe, saft och varma mackor!
"Min sängbricka från IKEA i röd plast - å ja' !"

image392

Dagen idag kommer att gå i lugnets tecken. Fortfarande j*ligt ont i halsen och bröstet - så Storsan kommer att ringa A senare och be henne överta boxningen. Mamsingen är ju bortrest och Duvan jobbar så Storsan hoppas bara att A vill? Då kan ju Storsan fortsätta hasa runt i tillvaron ett tag till med sina älskade mördarsockor på fötterna och likt Ferdinand bara sitta här... och lukta på blommorna!

Fast å andra sidan... med tanke på hur välstädat och fint det är hemma hos Storsan (eeehhh...) så kanske hon blir tvungen att avstå just delen om att lukta på blommorna. 
Storsans fönsterbrädor darrar de flesta krukväxter av dödsångest. Ren och skär.





*******************************************************

För att avsluta denna inledning på lördagen vill Storsan bara dela med sig av en rolig historia. Inte särskilt ny men... kul!

image392

Ha en bra dag!

En nunna i Vadstena ringde till en gynekolog. "Doktorn, jag har ett problem. Det kommer frimärken ur mig!!" Läkaren blev förstummad men han tänkte att dessa nunnor, de kan ju inte så mycket om sådana saker, så han försökte förklara för nunnan. "Det låter väldigt konstigt. Det skulle vara ett biologiskt fenomen om det skulle komma ut frimärken. Men du får komma hit så ska jag undersöka dig."

Två veckor senare kommer nunnan till mottagningen, tar av sig och lägger sig i gynekologstolen. Väldigt nyfiken så undersöker läkaren nunnan och plötsligt brister han ut i ett hysteriskt skratt. Nunnan blir förskräckt och frågar: "Vad är det som händer doktorn, vad ser du?"

Läkaren är nu röd i ansiktet när han försöker samla sig och allt han får ut sig är:
"Det där är inte frimärken..."

"Vad är det då?"
ropar nunnan förskräckt.

...



Kommentarer
Postat av: maria

hejsan :) tack för hjälpen:)

2008-02-23 @ 14:11:15
URL: http://majjsaan.blogg.se
Postat av: Storsan

Vassego' Maria!
*S*

2008-02-23 @ 14:59:18
URL: http://storsan.blogg.se
Postat av: ida

Hehe, tack ska du ha ;)

Hahaha fyyy vilken syndig nunna..

2008-02-23 @ 15:03:11
URL: http://daaarlingen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0