Kinderägg!

Storsan - som by the way är BETYDLIGT gladare idag - tänkte inleda helgen tidigt, fuskigt nog... med ett clip som garanterat förgyller resten av arbetsdagen!

Det är dessutom ett clip som innehåller TRE! Alltså - ett kinderägg av fniss, från Storsan till er. Reklamsnutt nummer två är den som garanterat lade till ett par år, minst, på Storsans livslängd...


image347


PS: Mamsingen! Var inte rädd - Storsan kommer att försvara dig med livet som insats! *S*


 

Kommentarer
Postat av: Ida

Haha vad hemsk andra reklamen var! :P

2008-02-08 @ 11:02:13
URL: http://daaarlingen.blogg.se
Postat av: Laaarsson (inte ulle-bullen för säkerhets skull haha)

Hahahaha sköen vilka bra! vi har samma humor verkar det som, 2 var klart bäst, jösses va jag garva!! tack att du förgyller min dag här å jobbet, jag har så illa tråkigt alltså!
Lite äckligt dock när man ser det och tänker att jag alltid låter min hund slicka mig i ansiktet :P uuuscch !

Nu laddar vi för helgen, hade så jättekul om vi inte höres innan.. och va kul att du är gladare ! det måste man va :) kramkram

2008-02-08 @ 11:04:19
URL: http://bestick.blogg.se
Postat av: Sunlinda

Jag gillar tvåan, speciellt namnet på hunden. För mycket boxning och GI och det kan sluta så för hundens namne.
Sen vill jag bara avsluta med att säga;
¤#%&&%&/()/&¤#"#"¤%&/(/
Så det så!!!
Puss

2008-02-08 @ 19:13:11
URL: http://www.sunlinda.blogg.se
Postat av: Mamsingen

Hej bäbisen! Skönt med sovmorgon...lördag i dag, skönt. Mamsingen är aldrig rädd, det får inte Mamsingar vara, det kan bero på att jag är så stor och stark, vad tror du? Mamsingar får inte vara rädda och bäbisar får inte vara ledsna, så är det. Av någon konstig anledning kommer mamsingen in på "Porrhistorier, sexnoveller, när hon ska logga in här...någon mer som råkat ut för detsamma? Inget för bäbisar...Duvan var här i går kväll, tänkte ha en seriös vuxen, "kvinna till kvinna session" med henne...oj vad Mamsingen bedrog sig, knappt hunnit hälla upp vinet och lagt maten på tallriken, så vips! står franne R i dörren, överförfriskad som vanligt och fattar såklart inte vinken, d.v.s. att Mamsingen och Duvan vill vara i fred. "Finnsch dä vin te mäj ogg?" ???Behöver han mer?? Nej, men vin fick han(vad göra?) Ja, det var bara att sänka nivån på samtalet...1 timma senare kommer P och Ulle-Bullen hem från bastubadet, ytterligare en nivåsänkning...ni vet, badmössa på (hönan) som tur var hade Ulle-Bullen "glömt" sin badmössa a la ko hemma...Well, the show must go on. Där satt vi: En förkrympt överförfriskad granne vars minne höll i ca 15 min. En lika överförfriskad make med badmössa a la höna på huvudet. En Ulle-Bulle som för en gångs skull hade semlefri mustasch(bastun). En frustrerad tös i sina bästa år som gjorde sitt bästa för att inte bli alltför upprörd över granne R.s dåliga minne, och frånvaro av all intelligens, ex: duvans son blev rånad i Australien, R.s kommentar: "Va dä en dingo?) (??!!)Varpå Ulle-Bullen inte kunde hålla sig för skratt, "Dä va väl inge roligt?) Granne R:s kommentar...(Sådana hundar är Mamsingen rädd för! )Och slutligen, en förundrad Mamsing(som missade Let`s dance...Vem var det som sa att helgen var till för att vila upp sig? Ses på boxen, stereon?(På home-away-from-home.)

2008-02-09 @ 12:25:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0