Fortfarande lördag...

Ständigt denna Britney.


Nu läser Storsan att hon med stor säkerhet ganska snart kommer att få träffa sina barn igen efter att ha varit hänvisad till endast telefonkontakt under en period. Bra, tycker Storsan. Små barn ska ha kontakt med sin mamma - om det bara går. Och en trasig Britney behöver definitivt kontakt med sina barn. Måhända inte ensam med dem flera dygn i taget, men i alla fall någon form av regelbunden personlig kontakt...


Artikel.

*************************************************

Jaha...?


Om Storsan nu skulle få för sig att begå något hemskt brott någon gång i framtiden
(inte särskilt troligt, trots allt) så får hon tydligen se upp lite extra. Storsan läser nämligen om en man som på grund av att han är stor och kraftig inte bedömdes ha blivit hotad "riktigt på riktigt" av den knivbeväpnade lagom störde lille skit till restaurangägare på 165 cm och alldeles för få kilon som hotade att skära halsen av honom.


"53-åringen gick till våldsam attack mot Magnus Hammarström, 40, och hotade skära halsen av honom. Men straffet blev snällt. Anledningen: Gärningsmannen är kort och smal."


Ännu ett exempel på flat-Sverige där det mesas en j*la massa med brottslingar medan sjukskrivna och arbetslösa döms till skampåle och stegling utan rättegång. Storsan är ju som bekant ingen liten älva - utan en lång, kraftig, hetlevrad nordsvensk. Med andra ord skulle hon åka dit utav h*vete?


Artikel.

*************************************************

Näe?


Storsan upprörs av de bilder som nu sprids på Nicole Kidman. VAD har hon gjort, den arma människan? Det är rent deprimerande att starka, framgångsrika, vackra kvinnor ALDRIG NÅGONSIN verkar nöjda med sig själva? VARFÖR? Spruta inte in nervgift och grisceller i ditt ansikte! Operera inte in läckande, kapselbildande industrimaterial i dina tuttar! Sitt inte framför spegeln och fokusera på det du tycker illa om. STRÄCK på dig och framhäv det du är nöjd med! Arbeta med insidan, GÖR saker som du mår bra av, inse att du duger - precis som du är. ALLA har något som är vackert. Ögonen, leendet, håret, benen...

Artikel.

Dra ner på sockret men förutom det; ta INTE bort saker utan ät riktig mat som DU tycker om. Lägg istället TILL saker som bra fetter, fibrer, frukt och grönt. Byt ut - istället för att späka dig. Njut av livet och av god mat. Och MOTIONERA! En smal "snygg" människa kan mycket väl vara fet och ful på insidan och i sina blodkärl medan en rund människa som motionerar regelbundet kan vara hälsan själv.

Det är STOR skillnad mellan kosmetisk övervikt och medicinsk.
Tyvärr, alla små modell-wannabes därute...


Så. Nu har Storsan fått avreagera sig lite. Men allvarligt talat; man blir så TRÖTT!





*************************************************

Nu till något trevligare.


Storsan ringde hem till A för att höra om hon kunde ta boxningen. Hennes B meddelade att A var hemma hos M. Så Storsan ringde dit istället. Det som var kul var att M redan hade läst Storsans förra inlägg. Så när Storsan ringde fick hon veta att följande diskussion hade ägt rum:


M: "A! Du ska ha boxningen idag!"

A: "Vaaa??"

M: "Jo, för det VET jag! Du ska ha boxningen idag. Storsan är inte pigg än."

A: "Jaha?"

M: "Mmm...."

A: "Ok då."


Det är en liten, liten värld! Men bra på många vis. Allt är förberett så länge Storsan meddelar sig här. *S*


image392

Storsan fick under samtalet veta fler trevliga saker. I mars ska Storsan och M åka på en föreläsning av Unni Drougge. Det kan bli kul! Vi båda hyser väl någon sjuk form av hat-kärlek till människan. Intressant!


Och melodifestivalens final skall avnjutas i storbildsformat på allas vårt "Home-Away-from-Home" den 15 mars. Endast inbjudna. Ej öppet för allmänheten.

Så; Mamsingen & Peckis, Duvan & K, Osynlige kompisen Mollgan med sällskap... Tjohooo!! Det kan bli en helkväll med kalla drycker och heta snacks samt roande rå-sågning och oproportionerligt hyllande av bidragen!

PS1: TACK favorit-svägerska A med familj, för presenterna från Thailand! Kanon!

PS2: NOSTALGI-CHOCK!! Filmen G på TV! NU!

*****************************************************

Med andra ord lämnar Storsan er nu - without remorse!
image390


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0