Dagens blandat

Dagens Bra:


Nu åtalas de ungdomar som trakasserat familjen i Rödeby under lång tid. Bra! säger Storsan. På tiden! Man kan ju självklart inte ta lagen i egna händer och skjuta vilt omkring sig, men det finns ibland förmildrande omständigheter. I detta fall - DEFINITIVT! Storsan har sagt det förut. (HÄR) Hon bidrar gärna till de böter som pappan ifråga säkert döms till. Sedan skulle hon gärna se ett blott symboliskt fängelsestraff. Om våldtäktsmän och barnmisshandlare döms till löjeväckande korta straff - varför inte denna desperata far som sett sin handikappade son och resten av familjen terroriseras i månader - ja, till och med år?


Citat från Aftonbladet:

Samtliga ungdomar som tog sig in på familjens gårdsplan åtalas för hemfridsbrott eftersom de "olovligen gått in och uppehållit sig på gårdsplanen". När mamman i familjen kom hem stod 17-åringen på gårdsplanen med en påk i handen. Han gick fram mot kvinnan, som blev så rädd att hon körde därifrån strax innan pappan gick ut med hagelbössan. Familjen har tidigare berättat hur de trakasserats i månader innan allt urartade med skottlossningen i oktober. Dagen före julafton 2006 hittade familjen sin bil vandaliserad och spraymålad med bland annat familjenamnet och ordet "damp". 17-åringen anklagas också för att i september förra året ställt en soptunna framför familjens bil då kvinnan parkerat inne i Rödeby. Samma kväll, när kvinnan kom körande, körde 17-åringen upp jämsides med sin moped och öppnade i farten höger bakdörr på hennes bil.



Artikel.



Dagens Förnedring:


Storsan
bjöds in till en halv eftermiddag av underhållning - på jobbet.
(Antar att det kommer sig av att Storsan är
extremt skam- och genansbefriad)

Så; hon har idag stått inför publik och sjungit tre sånger som deltagare i SingStar. Dessutom har hon, en helt ny upplevelse kan nämnas, kört en "battle" i spelet Guitar Heroe. Vilket INTE vill säga lite! När Storsan gick i lågstadiet skulle hon börja i den kommunala musikskolan. Blockflöjt. Dock blev resultatet ganska erbarmligt. Snabbt. Totalt omusikalisk - och dessutom LAT. Alltså stod Storsan där och "mimade" - på blockflöjt... Resten av gruppen spelade "På en gris, på en gris ska jag rida till Paris". Storsan rörde fingrarna frenetiskt men blåste överhuvudtaget inte i flöjten...



Dagens Ofrivilligt Roligt:


En person på Storsans jobb nämnde idag att han varit hos tandläkaren. "Jaha - gick det bra då"? frågade Storsan. "Jadå" svarade han. "Ska bara ta bort lite...eehhmm...vad heter det... stenskott?"

(Storsans kommentar: TANDSTEN!)


image376


Kommentarer
Postat av: Mandel

Både jag och nitan "mimade" med våra blåsinstrument när vi uppträdde med Lennarts blåsorkester.

2008-02-15 @ 21:20:42
Postat av: Mamsingen

Vilken j...a tur att inte hela orkestern mimade...vilken tur att inte Eric gjorde det....Clapton, menar jag. Då skulle det blivit så här: Har du sett vilken bra skiva Clapton kommit ut med? Ja verkligen fint omslag...Har ni sett vad folk har cd-skivor till? Jo att skrämma fåglar, rådjur m.m. med. De hänger upp dem i träden i trädgården. Det kan ni göra med era flöjter, flickor. Eller kommer ni på något annat att göra med er flöjt, eftersom spela på den är uteslutet?? Usch, vad min fantasi skenar i väg...Ha en fin fredag alla music-lovers!

2008-02-15 @ 23:08:06
Postat av: Ida

Ja men förra veckan räknade jag inte med Suzzie Tapper, så man vet aldrig.. Kanske jag har gjort nån missberäkning den här gången också ;)

Du sitter bänkad framför teven ikväll också eller?

2008-02-16 @ 15:38:31
URL: http://daaarlingen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0