Hypokondri 2

Storsan hade en lugn och skön kväll igår - som avslutades med "Mord i sinnet" och en bra bok. Sovmorgon idag - göttmos!! Hittills idag har det blivit lite TV & lite dator - efter lite kaffe på säng och fortsättning på boken... Storsan är rätt nöjd med livet idag!


Apropå gårdagens mykoplasma-hypokondri måste Storsan bara berätta om Ulle-Bullen.


Som ALLA därute vet så är karlar faktiskt ganska sjåpiga... (Mamsingen vet det också - därav hennes ack så krassa inställning till Peckis borrelia...*S*) I alla fall har ju Ulle-Bullen legat sjuk hela veckan. När Storsan kollade in text-TV i morse så hojtade Han plötsligt: "Backa, backa!!" "Vaddå?" sade Storsan - men gjorde som Han sade och backade tillbaka till... en nyhetsrubrik om RESISTENT TUBERKULOS!


"Vad tror du - kan jag kanske ha TUBERKULOS!!??"

"Ehhhrrrmm...NÄE!!!"


image166

För övrigt är det jul snart - och det gamla problemet med julklappar är aktuellt igen. Vad f*sen skall alla få?? Storsan är ganska klar redan trots allt.


Det är dock ÄNNU värre när andra undrar vad Storsan vill ha... "Ett gott liv, en massa kul saker som händer, lagom doser av trygghet och äventyr och en hel massa vänskap och kärlek".

I vilken affär eller butik finns sådant att få?


Några som däremot är heeelt säkra på vad de önskar sig i julklapp är det yngre gardet. Hittade en kul artikel på Aftonbladet.se om barn som skriver till Tomten. Ett axplock ur deras önskningar gav Storsan ett stort leende som jag tror räcker hela dagen!


Storsan favoriter:


"Dicktorväska med en människa i" - Blivande Jeffrey Dahmer??!

"En bur till elefanten" - ELEFANTEN!!??

"En kvast som städa själv" - DET vill Storsan också ha!!


Blandade önskningar:

  

10 000 batterier

Bössa med kikar sikte

Dagbok mäd hästar på glitär

Dicktorväska med en människa i

Dubbelhäftande tejp

Dörr till sitt rum

En bur till elefanten

En flickvän

En kvast som städa själv

En ny kompis

Ismaskin som skall explodera

Lamborghini Gallardo

Låtsas bajskorv

Not fint för flikor

Super stor pangare


Kommentarer
Postat av: Laaarsson

HAHAHHAA nu står jag och brordsan och ASGARVAR!! En ny vän, hahahha doktorsväska med en männisa i HAHAHAAHAHAHHAH fan va kul, vart hitta du alla dom?!
men skojar du eller?? han är nog inte så värst drömprins om han bara lagat mat 2 gr på 11 år!! :O haha men kaske är bäst så? det där låter iiinget vidare. Men det är SKRATTET SOM RÄKNAS! hahah
shitt vilken sköning du hittat! :)

jaoo nu mår jag mycket bettre, det var nog din fina biuld som gjorde susen. jag blev så rädd att mina egan rosa med ben försvann :)
Ha en jättetrevlig helg och ha det jättekul
det ska jag iaf :) party på g här
kram och puss

2007-12-15 @ 16:41:44
URL: http://bestick.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0